Änglarna via Ann Albers, 15 oktober 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 15 oktober 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
I en värld som ständigt översköljer er med en ström av drama, kan ni vara lugna. I en värld där nyheterna skulle få er att tro att saker och ting för ögonblicket har lugnat ner sig, kan ni urskilja en större sanning – kärlek finns överallt – närvarande, växande, expanderande och interagerande på det vackraste sätt. Den finns i samspelet mellan omtänksamma människor. Den finns i glädjen mellan er och djuren ni älskar.
Kärlek flödar genom er när ni kärleksfullt vattnar och putsar en krukväxt eller planterar ett frö med kärleksfullt hopp i er trädgård. Den strömmar in i måltiden ni lagar med kärlek, och maten ni värmer upp när ni ser fram emot att ge er kropp näring.
Kärlek finns i gräset under era fötter, i kaffet eller teet ni dricker. Er dryck har sitt ursprung i ett frö som tålmodigt väntade på regnet och trängde sig upp genom jorden, sträckte sig efter ljuset, utnyttjade energin från en stjärna miljontals mil från er planet, överlämnade sig till skörden, processen, bearbetningen och förpackningen, åkte miltals i en låda, väska eller container via flyg, tåg, fartyg och lastbilar, och nu finns den här i er mugg så att ni kan njuta av det bästa av den resan, allt för er morgondryck. Kärlek lever för att älska er. Ni lever för att älska!
Det finns naturligtvis människor på er planet som har glömt den kärlek som försöker komma upp inifrån, lika mycket som livets kraft driver upp ett frö ur dess skal. De bekämpar den, gör motstånd, förnekar den och misstror den. De känner att de måste ta saken i egna händer. Kan ni föreställa er ett frö som stretar emot tillväxten inom sig, som hårdnackat försöker stanna kvar i sitt skal och dikterar hur det kommer att ta emot vattnet som fritt kan tränga in i det? Kan ni föreställa er att fröet försöker bygga bevattningskanaler för att ta emot mer regn till sig själv, eftersom det behöver mer och mer vatten för att hjälpa det att bryta sig loss från sitt eget motstånd? Vi vet att det här är en liten liknelse, men kanske kan den hjälpa er att förstå att de som motsätter sig kärleken som försöker stiga upp inifrån anstränger sig, stressar, manipulerar, mobbar, retar upp sig, och till och med dödar, när allt de behöver göra är att överlämna sig till sina egna hjärtan.
Kärlek är i ett konstant flöde som ständigt expanderar. Kärlek leder er alltid mot de ni verkligen önskar. Kärleken säger: ”Titta hit. Här finns en person som ni bör tala med och som har lite information om det jobb ni vill ha.” När ni letar efter ett föremål som ni vill ha i affären, lägger ni märke till en person som verkar bekant. Ni får en stark lust att prata med den personen. Kärleken kallar!
Kärlek är närvarande i kroppens celler och inspirerar dem till att inspirera er genom att skapa känslor inifrån. Jag är törstig. Lyssnar du? Fick du det där glaset med vatten? Kärleken säger att jag måste sträcka på mig. Du får en impuls att röra på dig. Kan du tillåta det här?
Kärlek finns i den lilla insekten på din matta som tålmodigt väntar på att se om du ska döda den eller bära ut den. Den har överlämnat sig i dina händer i vetskap om att den inte kan kontrollera dig, men låta kärleken antingen bära ut honom, eller in i ljuset. Han har instinkter. Han skulle hellre leva som du, men han har ingen rädsla inför dödens illusioner. Han ber bara om din kärlek i båda fallen.
Är ni öppna för kärlek, kära ni, eller kämpar ni mot dess önskan om att nå er? Fokuserar ni på allt som gör er ledsna, arga, rädda, tvivlande etc.? Tror ni på dem som försöker få er att tro att ni ska dö, uppleva ekonomisk ruin, eller bli en del av en katastrof om ni inte lyssnar på deras synpunkter? Eller tror ni på Kärlek?
Det Gudomliga är Kärlek. Ni är det Gudomliga förkroppsligade och aldrig separerade från kärlek. Kärlek får ert hjärta att slå och era celler att nynna. Kärlek finns i varje aspekt av skapelsen – fysiskt och på annat sätt. När ni fokuserar på att må bättre och bättre, låter ni kärleken sippra in i ert medvetande. Ni är som jord som låter vårregnet strila genom den och  mjuka upp den med närande vatten.
Mina kära, ni väljer själva om ni vill tro på idéerna som ni matas med om hur er värld håller på att gå under, att folk håller på att bli galna, och hur er värld håller på att förstöra sig själv … eller om ni tror på kärlek. Vi ser en värld som växer och expanderar till större kärlek, även om den går igenom lite av ”tonårens” faser av självmedvetenhet. Vi ser en värld vars invånare blir alltmer medvetna om sin koppling till Moder Jord, och unga själar som ser det som sin uppgift och sin inspiration att rensa upp Henne och leva i harmoni med Henne. Era problem idag inspirerar till lösningar imorgon. Generationer som kände att de inte kunde förändras, ersätts av generationer som inte kommer att slå sig till ro  utan förändring. Ni utvecklas, går framåt, inte bakåt, mot större kärlek.
Så vad betyder det här för ert dagliga liv? Tro på Kärlek. Leta efter den överallt. Känn kärleken i ert kaffe eller te, i soluppgången, träden, fåglarna som sjunger för er, eller maken som skyndar sig till jobbet därför att han bryr sig om familjen. Se kärleken i den man som ser bister ut på bussen, för han vill bara ha uppmärksamhet i sitt elände. Han skriker efter kärlek. Be för honom. Se kärleken hos chefen med kort stubin, för han bry sig så mycket och vill bara göra ett bra jobb, se expeditens hjälpande händer som bär ut kassar till bilen för någon som behöver det, se leendet hos en främling, eller bilföraren som släpper in er i trafiken och den som inte gör det men som försöker, om än bakvänt, att älska sig själv och hålla sig till sitt eget schema.
Kärlek, oavsett om den är djupt begravd under dåligt beteende eller lätt synlig, finns där. Kan ni göra det till en liten lek i era hjärtan, ”Sök efter kärleken.” Om ni gör det kommer ni att börja urskilja den överallt – där den är lätt att se och där den inte är det. De som beter sig illa kommer att känna sig mindre hotade. Ni kommer att se  själar som skriker efter kärlek. När ni är anslutna till kärlek, kommer ni att bli vägledda på ett sätt som hjälper er att undvika konsekvenserna av andras dåliga beteenden.
Ni kommer att må bättre. Ert liv kommer att flyta på. Det goda kommer att överraska er, allt för att ni valde att omfamna det ni vet innerst inne. ”Jag är en själ som har en mänsklig upplevelse. Jag kommer från kärlek. Jag lever i kärlek vilket jag förstår det eller inte. Jag älskar att uppleva det eller inte, vare sig jag känner det eller inte, och så är det för alla andra.”
Mina kära, kärleken rusar till er planet i mäktiga strömmar. Ni har bett om den, kallat på den med förhoppningen om något bättre, speciellt de senaste fem åren. Öppna er för den. Låt den flöda genom ert hjärta med denna enkla lek: Sök efter kärleken.
Ni ger inte bara världen en gåva med denna lek, utan öppnar upp för all den kärlek ni önskar på alla sätt ni själva vill uppleva den.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...