Carina kanaliserar sitt Högre Jag, 6 januari 2019

Carina kanaliserar sitt Högre Jag, 6 januari 2019

Känner ni oro och energilöshet? Det här händer nu!

 

De gamla tiderna håller på att tas ifrån er. Ni lämnar den gamla versionen av er själva och många av er upplever att ni är tröttare än någonsin. Många upplever hopplöshet och känslan av att livet inte blir bättre utan sämre.

Jag vill att ni alla känner en stor förtröstan. Det som i själva verket sker är att ni placerats på en energimässig ”verkstad” där ni byggs om från en tredimensionell människa till en femdimensionell. Upplevelsen av att livet gått i stå beror på att ni gått in på verkstaden för att släppa ert gamla jag och programmera in det nya.

Många av er upplever att era energinivåer är lägre än någonsin och att ert liv inte längre innehåller något som gör er glad eller piggar upp er. Om ni tänker tillbaka på vad som gjort er glad och skapat hög energikänsla i er kropp och i ert sinne tidigare så har det mesta varit sådant som ni nu kommit fram till att det inte är sant.

Den Nya Tidens energi har skapat en ny sanning för er. Tidigare har ni höjt er energi genom t ex hopp om att ni ska få uppleva något speciellt i FRAMTIDEN. Alltså, när ni lyckats hålla hoppet uppe om trevliga saker i er framtid har ni mått bra. Nu är er nya sanning att det som händer i framtiden inte finns utan endast det som finns NU. Såklart har det här sänkt er energi i sinnet och kroppen JUST NU men när ni är klara på verkstaden med er själva kommer ert NU vara fyllt av sådant som gör er energi hög igen.

Ett annat exempel på känslor som gjort att ni känt hög energi tidigare är KÄRLEK. Många av er har levt ensamma, haft kortare relationer eller relationer där ni varit kär och kuvad. Ni har haft en förmåga att dra till er en partner som inte alls är bra för er MEN då ni ändå levt i tillfälliga lyckorus av kärlek eller haft drömmar om den här kärleken har ni kunnat höja upp er energi den stunden. Nu har ni avslöjat sanningen om den tredimensionella kärleken och att era tidigare relationer inte alls varit bra för er vilket har sänkt er energinivå i sinnet och kroppen. De flesta av er har i den här stunden inte klart för er vad den femdimensionella kärleken innebär varför ni just nu bara känner er tomma, er energi känns låg.

Det finns många olika drömmar och hopp om FRAMTIDEN som ni tappat under det sista året och det är en stor anledning varför många av er upplever livet just nu som tomt, innehållslöst och energifattigt. Flera av er har sinnen som skriker efter kompensation för att orka fortsätta hålla energin igång varför mat, dryck och tabletter i olika former nu överkonsumeras en del. En del av er har kroppar som skriker efter tung mat då kropparna i sig är livrädda för att gå ner i energinivå. De förknippar en låg energinivå med det som inträffar när er själ lämnar er kropp när ni dör och därför kräver de att ni håller energinivåerna uppe med tung mat som jordar er.

Ni som får kontakt med ert Högre Jag vet att det är fullkomligt till freds med det som händer nu. Så lev i vetskap om att det som pågår just nu är helt enligt er plan och att ni alltid var fullkomligt medvetna om att resan på jorden skulle se ut precis så här i den här tiden.

Ni är INTE på fel väg! Allt går exakt som det ska och de högre dimensionerna är mycket imponerade av era insatser och ert tålamod. Gör så gott ni kan för att leva ert pågående liv på jorden och försök att göra ert liv så praktiskt och bra som möjligt just nu. Ni upplever successivt stora förändringar i era känslor. Er syn på er själv energihöjs och förstärks rejält. Det är grunden till ert NYA LIV. Ni kommer att älska er själva mer än andra. Ni kommer att sätta er själv först. Ni kommer att släppa taget om allt känslomässigt ansvar för andra vuxna människor och ni kommer att sluta döma och istället älska dig själv och andra utan villkor och krav.

INGET ÄR FEL – ALLT ÄR RÄTT!

ACCEPTERA dig själv och ditt liv som det ser ut nu och gör det bästa av det so

You may also like...