Kärlekens Gudinna via Kerstin Sisilla, 18 mars, 2020

Kärlekens Gudinna 18 mars 2020
 
Jag är Kärlekens gudinna. 
Älskade människor på Jorden. Rättvisa har skipats under illusionens yta.
Älskade Ni, det är dags att skapa den Nya Världen, den nya Gaia – Gaia Nova. Den världen kan endast skapas genom Kärlek. Som Jeshua/Jesus sade: ”Förlåt dem, ty de vet inte vad de göra”. De som ännu inte kan se igenom illusionen lever kvar i den märkliga idén att pengar, yta eller makt över andra är vad de behöver. Därför blir många av er trakasserade på olika sätt.
Ni arbetare för Ljuset, era facklor av ljus har drivit upp allt mörkt i ljuset, där det nu möter sin tvungna omvandling, alternativt avlägsnande från denna planet som alltmer lyser av Ljus. Allt mer fakta avslöjas och marken skakar under era fötter, många är inte beredda på dessa avslöjanden om hur ni, Mänskligheten har låtit er bli förtryckta och utnyttjade under årtusenden. Ni är starka nu, ni är stärkta av Ljuset – de rena kristallina energierna som regnar ner över Gaia och ni återfår kontakten med Er Själva och era älskade Vänner i de andliga världarna. 
Försök att hålla er starka och balanserade, låt er inte dras ner i den ilska och det hat som kan flamma upp när ”mängden” förstår vidden av osanningarna som ni levt i. Ilska och hat ger inte Frihet, utan sänker endast era nu så höga energier Älskade ljusarbetare.
Vägen till Frihet går genom Kärlek, förlåtelse och acceptans. Den stora statyn Frihetsgudinnan står där med sin fackla högt i handen för att sprida Ljus och Kärlek, samtidigt som hon är i balans. Hennes ”krona av antenner” ger henne kontakten med de andliga världarna, hon skipar rättvisan i Guds Kärleks namn, med kärleken i sitt bröst. Därför, förlåt de som gjort dig orätt – genom tiderna, acceptera vad som varit, för nu är det dags att lämna allt det gamla. Meditation, gärna i naturen är ett bra sätt att trimma antennerna/kontakten med alla Vänner som många av er nu kan se eller föra samtal med. Att leva i nuet, i stunden i lek med barn, kontakt med djur och att göra vad som roar dig är välgörande och balanserande. 
När du är i balans kan du sända vidare Kärleksljuset till alla de som oroas av händelsernas utveckling. Därmed gör ni underverk på Gaia, Ljusets spridare.
Om det är någon eller något du har svårt att acceptera och släppa – inse att den pusselbiten antagligen finns inuti dig själv. Gråten kan vara din väg in i ditt hjärta, in i Kärlekens värld där allt går att acceptera och släppa för att möta Dig Själv och världen i kärlek. Det är dags nu att upptäcka alla de skatter ni har samlat under jordeliven, att uppskatta alla de underbara skatterna som förvandlats till visdom och inse att NI är de ni väntat på och att tiden är inne för att SE ER EGEN STORHET. ALLA är ni så mycket mer än ni någonsin kan tro. Döm inte dig själv, döm ingen annan utan endast var i Kärlek i denna underbara förvandlingens tid. 
Jag älskar er alla så mycket. Jag är Kärlekens gudinna och därmed Frihetens.

Du gillar kanske också...