Kleopatra via Erena Velazquez 13 november 2021

 

Kleopatra via Erena Velazquez 13 november 2021

 

13 november 2021

Hälsningar,

Jag är Kleopatra VII, drottningen av Egypten, den siste aktiva härskaren under den ptolemaiska dynastin. Jag bodde i Alexandria, I antiken, före Kristus. Under min regeringstid hade jag en enorm inverkan på Egyptens historia. Historikerna talar om mig som en av de mäktigaste kvinnor som någonsin levt på denna planet.

Jag hade mycket av min egen kraft, och jag fick stöd av mäktiga män som Caesar och Marcus Antonius. Upptecknarna porträtterade min bild och fakta om mitt liv felaktigt. Jag var faktiskt inte från denna verklighet, jag är en ättling av den egyptiska civilisationen, som besökte er planet för 10 000 år sedan.

Er historia har alltid manipulerats, och den är full av lögner och missuppfattningar som passar de Mörka Mästarna. Alexandria blomstrade under mitt styre. Mitt folk gick framåt på många områden och skapade osynliga verktyg i jämförelse med andra människor som bodde på Moder Jord.

Jag ägnade mitt liv åt att göra Egypten till det mäktigaste landet under Antiken. Mitt galaktiska arv hjälpte mig att lätt tala många språk inklusive egyptiska tillsammans över ett dussin olika språk.

Jag hade många människoliv, och jag är här, inkarnerad igen just nu. Jag är här av en anledning för att fylla en viktig uppgift på denna planet under omvandlingen från 3D till 5D. Om du är nyfiken vem den här personen är, kan jag bara säga en sak, hon minns nu sitt liv som Kleopatra.

Idag är jag här för att tala till mänskligheten om deras nära framtid. Snart kommer många oväntade händelser att inträffa, som kommer att avslöja sanningen om er verklighet. Det kommer att vara väldigt skrämmande och nedslående för många individer. Jag vill ge alla styrka att inte vara rädda för att höra och tala sanning eller motstå att följa order från kontrollanterna, som tror att de har mänskligheten under tummen.

Varje dag inser fler och fler människor att allt som omger dem är falskt, och att regeringarna inte är deras allierade.Ljuset fortsätter att spridas runt om i världen, och de vakna kämpar i många länder för sin rätt att bli fria från diktatur och att leva rika och lyckliga liv.

En påminnelse, kraften ligger inom var och en av er. De Korrupta Varelserna glömde att de har väckt Lejonet i form av Gudomlig Kraft, som är ostoppbar och smälter bort mörkret. Var och en av er bär ljusets fackla, glöm aldrig att ni kom från stjärnorna för att rädda den här världen. Jag sänder er min styrka. Tack, Universal Channel

Segern är här
Kleopatra

Kanaliserad av Erena Velazquez

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...