Lao Tzu via Linda Dillon, 6 augusti, 2019

Lao Tzu

via Linda Dillon

den 6 augusti, 2019

Hälsningar, JAG ÄR Lao Tzu, vän och allierad, en uråldrig, ja, en Väktare, Mästare för LaHoChi. För vad är detta? LaHoChi är ljus och kärlek, rörelsen, flödet, den balans som ni handhar, som vi handhar, som alla handhar.

Min älskade broder St. Germaine, som jag har känt vid flera andra namn … vi är väl ett udda par, eller hur? … en bräcklig, senig, gammal kinesisk man och en praktfull fransman som tidvis är britt eller amerikan … han är som en kameleont. Men vi bägge två ger er denna gåva av balans … ni kan inte vara i balans ifall ni inte är i flödet. Och underbara vänner, det betyder inte bara när ni befinner er i rörelse eller i handling, det betyder också när ni är i balans av stillhet, av en stilla punkt, av en avsikt, eller något annat i denna stora skapelse av Källan.

När ni befinner er ur balans så är det ett medvetet och ibland omedvetet försök att kväva, eller att stoppa, eller att hindra flödet. Kort sagt, mina vänner, så är det ett rätt kinkigt, egoistiskt drag, eller hur? … att tro att man skulle kunna stoppa det som Modern och Fadern och den Enda har skapat. Det finns inget som kan stoppa det.

Och när man försöker göra det, när vilken varelse som helst, om det så är en pinne eller ett träd, en gren eller en hund, en människa eller en larv; när vilken varelse som helst försöker stoppa flödet, så inträffar en obalans … det som ni kallar ohälsa … en ohälsa i ordets varje bemärkelse. Och det leder till döden, det leder till en odelaktighet, det leder till att inte vara närvarande, inte bara för dem och alla, som finns runtomkring er, för Modern, Fadern, för er krets. Det hindrar er att närvara i ert liv.

Tänk på detta, ja, Källan har ytterst en delaktighet i skapandet av alla ting, men ni har också haft en betydande del i skapandet av ert liv. Och käraste hjärtan, till och med i skapandet av vad ni kanske, eller kanske inte vill ta del av, när ni försöker stoppa flödet och kasta er själva, samt många andra, till denna plats av obalans.

När ni finner er själva i detta, kom då till ert centrum, kom till ert hjärta, kom till er hara, kom till ert huvud, till ert tredje öga, till ert rotchakra. Gå varthelst det behövs och gör en urskiljning, utan det dömande som till att börja med stoppade flödet, gör en urskiljning varför ni väljer att stiga ur detta oändliga, eviga flöde i kosmos. Begrunda detta.

Javisst, ni är blott en liten prick, vilket även jag är, i Moderns kosmos, i omniversum. Men ni är också ett kritiskt element i detta mönster, i denna skapelse. Det är varför ni fortsätter liv efter liv, dag efter dag, minut efter minut, med att gå vidare … för ni älskar oberoende av omständigheter, ni älskar att vara en del av detta mönster. Ni älskar era ’medprickar’ av damm. Och ytterst, så älskar ni vad ni har skapat ihop med Alla.

Så när ni finner att ni är hindrade eller önskar stanna upp, titta då mycket snabbt på ´vad det är som jag inte gillar, som jag önskar förändra?’ Så snart ni gör det så är ni tillbaka i flödet, för förändringen innebär ett flöde. Så snart ni påbörjar denna process av att eliminera motståndet, så är ni därmed tillbaka i flödet.

Åh, ni kanske inte har hemligheterna eller lösningarna för kosmos, men ni befinner er i processen. Och när ni lägger till LaHoChi, när ni lägger till den 13:e Oktaven, när ni lägger till er, samt vår, implosion/explosion i er stilla punkt, så finns det inget som kan stoppa er … det vore den märkligaste illusionen av alla.

Det vore att vända tillbaka till den tid då kejsaren trodde att han faktiskt kunde kontrollera folkets sinnen och hjärtan. Detta är inte möjligt … inte i någon verklighet eller regim. Ljuset kommer att fortsätta flöda, och kärleken kommer att fortsätta heala, samt att ge bränsle till ert hjärta, ert sinne och er varelse.

Om ni känner att ni har fastnat, eller att ni känner att ni frestas till att fastna … för valet är ert … kära vänner, vänd er då till mig. Jag ska hjälpa er att åter komma i balans. Jag ska heala er trasiga dröm, jag ska heala ert brustna hjärta och vadhelst annat som plågar er, för jag finns med er.

Jag kanske är tyst, men jag är inte frånvarande. Gå med min välsignelse. Farväl.

 

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...