Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 19 mars 2019

Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan

19 mars 2019

Ett Meddelande till Ljusarbetare

Den senaste vägledningen från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordelementaler, Älvors Äldre, Änglar och Ärkeänglar kända som Kollektivet.

Hälsningar, Alla! Detta är kanske en ovanlig tid på vissa sätt, därför att ni upplevt en vinter av, skulle en del säga, stort missnöje, för att låna lite från vår vän Barden.

Så ni kanske ser på ert land, särskilt om ni bor i U.S.A, som de flesta av er gör, och ser stor oro.

Ni ser grova brott begås mot mänskligheten, även om det förstås bara är en del av historien, för Ljuset som föds genom dem som till synes görs till offer förändrar er Jord på mycket kraftfulla sätt.

Och ni ser detta bisarra väder, denna extrema vinter med allt detta snöfall. Och då vår författare sitter här i Sedona, Arizona, är det ganska kallt, fuktigt och regnigt utomhus – mycket ovanligt för Arizona vi denna tid på året! – och som det verkar, den ena katastrofen efter den andra.

Vi förstår, som vi skrev i Meddelande till Ljusarbetare, 11 mars, tidigare denna vecka – vi förstår att ni är lite bestörta angående vad som händer med Moder jord och hennes folk och alla hennes varelser.

Miljöskydd verkar försvinna och företag ges fria händer att göra vadhelst de vill. Det är förståeligt att detta upprör er.

Nu vill vi fråga er: När var senaste gången någon kom in i ert rum för att väcka er, förhoppningsvis med er tillåtelse från kvällen innan, men kom in och väckte er på morgonen, utan att skaka era axlar eller utan att säga ert namn?

När var senaste gången någon väckte er vid vilken tid som helst, utan att säga eller göra någonting – utan att störa er dröm?

Vi skulle säga att det skulle vara ovanligt.

Åtminstone skulle väckarklockan eller mobilen signalera väckning, och om det inte hände, skulle ni antagligen fortsätta sova.

Vi vill bara säga, även om det låter konstigt och orättvist, att det finns miljoner och åter miljoner människor, ja, på Jorden, och i Galaxen, som inte skulle vakna om de inte utsattes för någon störning som skakade om dem i deras sömn, eller deras dvala, eller deras självbelåtenhet.

Nu måste man inte alltid lära sig genom att, säg, se den fruktansvärda situationen med barn som separeras från sina föräldrar vid gränsen, eller trafficking av barn, eller miljöförstöring, eller företag som knappt betalar ett öre i skatt medan arbetande människor betalar mycket, eller medicinska rättigheter som körs över etc.

Så, frågan är då, ”Nå, måste vi känna smärta för att vakna upp? Måste jag vara med om en krock för att inse att mina tankar i det ögonblicket var på en nedåtgående bana?

Och vi skulle säga nej! Absolut inte!

Ni behöver inte vara med om någonting smärtsamt direkt. Som Ljusarbetare kan ni absolut lära er genom Glädje. Ni kan lära er på fridfulla sätt.

Men förstå att ni levt på en planet där kaotiskt beteende och händelser varit världens sätt i tusentals år, och att det finns många miljoner som ännu inte befinner sig på en plats där de kan väckas upp tillräckligt mycket med trevliga händelser, där de kommer till insikt om att något måste göras.

Nu talar vi inte bara om att stå upp för mänskliga rättigheter, djurens rättigheter, miljöskydd etc. Vi talar om den interna revolutionen som den astrologiska orienteringen är helt i överensstämmelse med, som börjar detta år, och är mycket kraftfullt de kommande åren.

Det finns också störningar som pågår inom new-age gemenskapen, om ni vill kalla er det – Ljusarbetar-gemenskapen – vilket vi ska tala om strax. För ni är medvetna om att saker verkligen hettas upp på denna Planet!

Men bara tänk ett ögonblick. Bara tänk på att även om ni inte behöver skakas om för att vakna upp till vissa realiteter på Jorden, finns det många miljoner som gör det!

Och ni håller, som de säger, ni håller ett utrymme för lugn, för Frid, för en centrerad känsla av välmåga och välbefinnande – detta är bara en remarkabel, kraftfull Ljusöverföring som strålar ut från er alla nu, då ni samlas i en grupp som denna, inte bara för att gnälla om hur dåligt allting är, utan för att fira!

Ni vet den där sången,”Seasons of Love”, från en Broadway pjäs (Rent). Filmen som historien baserades på handlade om människor som dog av AIDS, konstnärer som knappt överlevde – människor som ockuperade tomma hyreshus i New York etc.

Det var verkligen, ja – det byggde inte på solsken och rosor! Denna fantastiska sång komponerades av Jonathan Larson, som egentligen inte fick leva så länge att han fick uppleva den kraftfulla framgången av sitt arbete.

Nu har ni en häpnadsväckande sång inom er, vilken vi alla här i de Högre Sfärerna och här på Jorden kan höra och känna och se. Och vi skulle älska väldigt mycket om ni insåg att det nu är tid att sjunga den sången.

Och vi skulle inte vänta tills det blir ett sorts rädslofyllt och förtvivlat bjäbbande. Vi skulle inte vänta.

NI vet, månget genialiskt verk har skrivits i tider av förtvivlan och chock och trauma. Vi säger inte nödvändigtvis att det skulle vara ett krav!

Vi skulle säga, då ni vaknar varje morgon, kalla tillbaka till er själva de delar av er ande och ert psyke som varit ute i Universum, flygande runt galaxen och bortom – kalla tillbaka dem.

”Kom tillbaka in! Kom tillbaka in allihop – alla bitarna av mig, kom tillbaka in i min kropp. Jag behöver min fulla styrka”.

Och vad som sedan skulle vara underbart, är om ni kunde säga till er Själ och ert Högre Själv, ”Vilken är MIN största sång av Glädje, av Gudomlig Kärlek? Vilken är MIN största sång att sjunga?”

Och det kan överraska er!

Det kan handla om frivilligarbete i er gemenskap.

Det kan handla om att skriva den där boken ni velat skriva de senaste 20 åren.

Det kan handla om att bara dricka vatten och aldrig mer äta kött igen, vad gäller det ni dricker och äter under dagen. Att bli riktig vegetarian, till och med vegan.

Det kan handla om att starta upp något i er gemenskap som är en fråga om att barn kommer samman för att i korus sjunga genom Kärlek.

Barn som inte har råd, eller deras föräldrar som inte har råd, att få dem involverade i andra organisationer.

Det kan handla om tusen olika saker. Eller det kan vara en bokstavlig sång eller ett poem, eller vad som helst ni känner er motiverade att skapa.

Vi vill påminna er om flera saker, kära ni: Ni är er egen auktoritet!

När ni har en fråga, vänligen gå till ert Högre Själv och säg till honom eller henne, ”Jag behöver din visdom, ditt råd angående detta”.

Varje morgon, säg till honom eller henne, ”Vad behöver jag veta?”

Ibland hör inte människor så tydligt som de skulle vilja.

De tar inte, med andra ord, emot faktiska ord från sina Högre Själv eller sina Andliga Guider. Det är OK.

Säg till dem, ”Hör ni, jag hör er! Ladda ner er visdom och era idéer. Bara sänd mig energin. Jag vet att idéerna kommer att dyka upp i mitt sinne i perfekt tid och på perfekt sätt.”

Den visdomen och vägledningen kommer att dyka upp i era egna tankar. De kommer att ha ett vackert ljus runt sig.

Ni kommer att få en vacker känsla av tillförsikt – ”Ja, detta är vad jag behöver göra. Jag förstår det nu.”

De kan leda in er på vad som pågår i andra människors hjärt-sinnen.

Om ni är förvirrade angående en relation till en medarbetare, en vän, en kärlek etc.

De kan också leda in er på saker som kommer att inträffa de närmaste månaderna.

Även om saker sker mycket snabbt på Jorden, kan de er livsväg utan och innan och kan låta er få veta vad som pågår med er, på sätt som ni ännu inte tänkt på.

Ni har inte riktigt listat ut det, därför att alla bevis inte finns tillgängliga ännu, så långt som ni i er mänskliga form kan se.

Ni kan få intuitiva knuffar, och vi uppmuntrar er att lyssna på dem och testa dem.

Var inte rädda för att göra det!

Men egentligen, mina kära, är inte vi er auktoritet. Det finns ingen frälsare. Det finns ingen auktoritet eller expert som kommer att flyga in för att rädda alla, inte på något flott, fantastiskt stjärnskepp eller på något annat.

Ni är de ni väntat på, som det gamla talesättet lyder.

Och vi gläds med er i det, varje dag!

Det vi ber er är att ni tar åt er detta med båda händerna och verkligen firar det, och vet att ni inom er har visdomen och styrkan hos tusentals gudar och gudinnor, för ni har alla varit det vid något tillfälle.

Ni råkar bara vara i detta sårbara, mänskliga element just nu.

Låt er inte luras av det, mina kära, vänligen!

Ni har tusentals år av visdom och förståelse, till och med miljontals år av visdom och förståelse, inlåsta djupt i hjärt-sinnets vrår och i själen. Allt ni behöver göra är att kalla på dem.

Allt ni behöver göra är att förvänta er att de finns där, kräva att de ska finnas där för er.

Nu vill vi säga, i samband med hela situationen angående ert högre själv – att ni, med andra ord – ni är er egen auktoritet.

Ni och er själ och ert högre själv.

Nu, i dessa dagar, kommer det att komma fram många som säger att de är Ljuset, och ni har läst det i många heliga texter – ni kommer att träffa på många som säger, ”Åh, om ni inte följer den här gruppen eller personen, eller lyssnar på denna guru, kommer ni att missa det”.

Och vi skulle säga att det är OK, om ni vill lyssna på dem.

Gå inombords: Hur mår ni när ni hör dem tala eller skriva sina ord?

Känner ni er lättare? Expanderar er energi? Eller drar den ihop sig lite?

Har ert Ljus dämpats lite? Måste ni förminska er själva lite därför att de kritiserar något ni gör?

Eller kritiserar de någon annan?

Generellt ägnar människor som är i Ljuset inte så mycket tid till att peka ut skurkarna.

De säger,” Bry er inte om dem. De har sina uppgifter. Låt dem göra vad de måste göra, men här har vi vad vi måste göra, enligt min åsikt.

Sedan hoppar ni in och säger, ”Nå, OK, vad tycker ni om det här, vad tycker ni om det där?” Och alla får säga sitt.

Men det är inte mycket en fråga om, ”om ni lyssnar på det här, om ni följer detta är ni helt tokiga – jag är den enda som har fattat det rätt!”

Var bara medvetna, kära ni. Gå inombords, in i hjärt-utrymmet, i magen, i kroppen.

Prova muskel-testning, det uppmuntrar vi starkt. Det finns olika former.

En del människor föredrar pendlar etc. Men fråga bara er själva – låt säga att högra handen har svaret Ja och vänstra handen har svaret Nej.

Sitt med handflatorna uppåt och säg, ”Är detta sant för mig, det som jag precis läste?”

Och se vilken hand som lyfter sig själv, för kroppen är vackert förbunden med intuitionen och kommer inte att ljuga för er.

Så vi ber er, kära ni, och ni har några tuffa uppgifter i dessa dagar – vilket är, som vi sade i vårt meddelande till Ljusarbetare för några dagar sedan, stirra inte på fulheten och känn att det definierar er tid, eller var ni är i livet, eller definierar livet på Jorden.

Och som den kära sade, den underbara Mottagaren (för denna kallelse från Ashtar), som sade Hej till alla, Det finns så mycket skönhet på Jorden!

Det kan vi inte annat än hålla med om.

Det är ert jobb – vi ger er den uppgiften: Varje dag den här veckan, gå omkring och notera saker som är vackra.

Det kanske är en väska – den är elektriskt blå, en väska eller en låda eller en dörr. Kanske ett litet ogräs som sticker upp ur snön eller gyttjan.

Kanske ett barn som ler, till synes utan orsak, då det går förbi er.

Kanske en äldre person som hämtar sina matvaror, som fortfarande gör vad den måste, även om kroppen gör ont, som fortfarande tror på livet, fortfarande går på.

Det kan vara ett stort berg eller en vacker solnedgång – det är bra.

Men egentligen hittar ni skönhet bara där ni förväntar er att hitta den, kära ni.

Så vi ber er, var vänliga och titta inte bara på nyheterna, och bestäm er för att ”allt går åt skogen och jag kommer bara att ge upp!”

Nej, det gör det inte! Det finns, ska vi säga, vissa människor som räknar med att ni ska ge upp, som dämpar ert Ljus – det är något de är intresserade av.

De sänder ut små energistrålar för att försäkra sig om att närhelst ni känner er hemska, så blir ni uppmuntrade att känna er ännu sämre.

Och vi vill att ni ska affirmera som ni gjort på ”Abundance Group calls”, ”Detta är min kropp. Jag gör fullt anspråk på den. Bara det som är av Gudomlig Kärlek och Gudomligt Ljus tillåts leva här. Och jag älskar mig själv och jag sprider Ljuset överallt där jag är.”

Affirmera detta dagligen, mina kära. Affirmera att ni är rent Ljus och ren Kärlek, och att inget kan förstöra det.

Ingenting kan åsidosätta detta, absolut ingenting!

Så vi ber er att lita på er intuition, att söka skönhet, att inte känna att fulheten definierar någonting, inte ett ögonblick i tiden.

Det definierar inte ens hela gestaltningen, inte heller själens avsikt eller själens uppdrag, hos dem ni känner kanske görs till offer.

Vi skulle vilja att ni släpper ordet ”offer” och förstår att människor kommer hit med avtal. De vill uppleva livet på speciella villkor och vi alla, trots att vi föredrar Glädje i upplevelsen, och ni alla, måste tillåta dem den friheten, tillåta dem gå den vägen.

Välsigna den som helig. Den är lika helig som barnet som ler utan orsak, absolut, mina kära.

Så vi tackar er hela tiden – för ert mod, er skönhet, för styrkan i ert Ljus som strålar ut så långt bortom Jorden! Det skapar faktiskt nya vägar, ungefär som när nya neurala vägar bildas i hjärnan.

Ert Ljus skapar nya vägar så att ett högre Ljus kan komma till Planeten, rensa Planeten från dess giftighet, minska effekterna av smärtsam historia, lyfta det mänskliga medvetandet, lyfta allt växtliv, djurliv, luft och vatten, i termer av deras renhet, och gång på gång påminna er om hur kraftfulla ni är!

Nu gör dessa neurala vägar, Ljusstrålar som sänds ut från er alla, det också mycket lättare för era Galaktiska och eteriska vänner och familj att flöda in.

Det blir lättare för er att höra dem. Det blir lättare för er att se dem, lättare att känna deras närvaro och mycket lättare att känna deras Kärlek.

Nu får vi en sorts gruppmeddelande från era tvillingflammor. Så vi ska bara lyssna. Ett ögonblick…

Vad de säger är, ”Ni gör alla ett absolut fantastiskt jobb! De vill att ni ska minnas att de finns där, era kära, era sanna partners, er sanna högsta form av Själsfrände.

Det är den andra halvan av er Själ på ett sätt, den andra delen av flamman.

Och de säger, ”Kalla på oss om ni behöver uppmuntran, om ni känner att ni behöver en kram, om ni känner att ni behöver en vacker överraskning vid dagens slut, eller vid veckans slut!”

Kalla på dem. Alla i er själsfamilj vill hjälpa er, men era tvillingflammor är här mycket kraftfullt nu.

Vi ska be dem sända en överföring av Ljus och Kärlek och uppmuntran till er alla nu, på en hjärt-nivå.

Vi arbetar energetiskt med er hela den här tiden vi pratar med er.

Vi har arbetat med er, arbetat med era högre själv, så att ni ska se på er livsväg på mer glädjefyllda, livliga sätt, med mindre av ”åh, alla dessa räkningar” typen av press, mer av ”Ja, allt bara fungerar perfekt för mig, alltid” typen av tankar och känslor.

Så vi ska bara flöda allt detta till er, mina kära, era Älskade gör likadant, och Tvillingflammorna flödar det till er. Underbart!

Vi ser många av er sätta ned tunga säckar – tunga bördor kan man säga.

De bara försvinner då ni släpper taget om dem. Ni står upp rakare, med armarna ut, med handflatorna uppåt och tar emot denna vackra överföring av Ljus.

Vi har fått sällskap av Själen, av Anden från den man (Jonathan Larson) som skrev ”Seasons of Love”. Välkommen kära du!

Han tackar Ljusarbetarna för att de sände så mycket Ljus så att han kunde överföra sina energier, så att han kunde gå över tryggt och lyckligt till de högre sfärerna, för hans energier var mycket låga när han lämnade Jorden.

Ni har ingen aning om de mirakel ni varje dag skapar, mirakel vi vet egentligen inte är mirakel!

De är bara naturliga resultat av hur vackra och enastående ni är.

Så vi sänder vår Kärlek, mina kära, och det energiarbete vi gör nu kommer att fortsätta hos er så länge ni vill.

Kalla på vem som helst av oss! Vi är massor av Änglar, Ärkeänglar, Uppstigna Mästare, Älvors Äldre och verkligen era Galaktiska Familjemedlemmar.

Och de Jordelementaler som är, kan man säga, Andarna, de personifierade aspekterna av Jorden, Luft, Vind, Eld etc.

Vi är hela tiden med er. Det finns ingen anledning att känna ”åh, nu är jag på väg ner igen i mina tankar och känslor”.

Välsigna och tacka dessa känslor för de budskap de bär med sig.

Krama barnet som plötsligt kom in i rummet därför att han eller hon behöver den Kärleken, den där lilla som ni var, och säg, ”allt är bra, allt är absolut bra! Jag kommer att hålla oss trygga”

Så vi sänder Ljus till alla era barn-själv i tidigare liv också. Mycket kommer fram för att helas nu. Det är en stor uppgift, ja!

Men vi skulle säga att, för de flesta av er, detta är den sista rundan i den tredje dimensionen.

Helt förståeligt – det är inte den lättaste platsen att spendera sin tid i!

Men ändå, äventyret – helt fantastiskt!

Vi sänder er all vår Kärlek, mina kära. Namaste!

Channeled by Caroline Oceana Ryan
on the Ashtar Legacy Family Call, March 12, 2019

Copyright Caroline Oceana Ryan 2019
All Rights Reserved.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

You may also like...