The Collective of Guides via Caroline Oceana Ryan, November 22, 2019.

The Collective of Guides via Caroline Oceana Ryan, November 22, 2019.

A Message to Lightworkers – November 22, 2019.

av Caroline Oceana Ryan

 

Denna veckas guidande budskap av De Uppstigna Mästarna, Galactics, Jordelementarer, Äldre Älvor, Änglaskaror och Ärkeänglar, kända som Kollektivet:

Hälsningar, käraste i enhet! Vi är mycket tillfreds med att ha detta tillfälle att prata med er idag.

Idag vill vi besvara en fråga från en Ljusbärare som undrar:

”För inte så länge sedan öppnade jag mig och talade med en vän om Uppstigningen och min medverkan som Ljusarbetare, och det djupgående energiarbete jag gör för Moder Jord.

Min vän anser nu att jag är schizofren, helt mentalsjuk. Denna reaktion tog mig helt på sängen därför att jag tänkte att de var mer öppna för dessa saker. Finns det ett bästa sätt att berätta för andra om Uppstigningen och vad Ljusarbetare gör? Eller är det bättre att inte säga något alls?”

Detta är en mycket bra fråga! En som angår många just nu.

Vi skulle säga att även om din impuls att dela med dig var högst positiv, är det behjälpligt att minnas att inte alla ”talar samma språk” angående Uppstigningsprocessen.

Många uppvisar bara ett tomt ansiktsuttryck om någon skulle yttra ordet ”Uppstigning” då det ännu inte har arbetat sig in i vardagsspråket.

Var uppmärksam på att alla människors väg är helig, ändock att alla vägar är olika från person till person beroende på personernas medvetna förståelse.

Så vad är naturligt och positivt för dig, och en mycket medveten process, kan låta främmande och svårt att följa för en annan.

Denna ”kognitiva dissonans” reaktion är bara ego-sinnets försök att ”ta in” en möjlighet som den inte förut räknat med som möjlig.

En del är så bevandrade i meditation att de regelbundet rör sig medvetet mellan dimensionerna, talar med varelser som är helt i andevärlden, som guider och högre själv, och känner energierna av närvaron mycket mer känsligare och medvetnare än andra.

Detta innebär inte att deras vänner och familjer inte också söker Ljuset, bara att deras medvetna tänkande har namngett denna resa i annorlunda och mer världsliga termer.

Eller så har deras tänkande avgränsat deras väg till att vara privat andlighet som man inte pratar om.

När du önskar berätta litet om din väg med en vän eller familjemedlem, eller en fullständig främling, förstå då att ett antal saker händer.

För det första, denna person och miljoner andra redan upplever mycket av vad du själv upplever, det är bara det att för dem är det mer omedvetet.

Den Universella resa du genomgår, och de högre väsen du är med när du renar och läker Jorden, tillsammans med annat Ljusarbete, görs när du sover såväl som när du är vaken.

Ändå för många som ännu inte uppnått en känsla av naturlighet och säkerhet med den sortens medveten ceremoni och energiarbete, är detta för mycket att integrera för tillfället.

Många gör liknande arbeten som du gör fast de gör det omedvetet.

Deras eteriska resor och mycket av deras energiarbete äger rum i deras sömntillstånd.

I deras vakna dagsmedvetande lever de bara som de är tränade att leva, utan medveten hågkomst av deras eteriska resor eller det Ljus som de integrerar ner i jordelivet.

Du har medvetet återfått tidigare-liv-minnen där du utförde mycket liknande ceremonier och healingverksamheter du gör nu.

Många upplever att det kommer till ytan minnen av liv som helare, shaman, uppenbarare, astrolog, förmåga att kommunicera med växter och djur, och så mycket mer.

Ändå försöker de ibland trycka ner dessa minnen därför att många som har dessa minnen var, i tidigare liv, förföljda och utanför, bestraffade och avrättade, traumatiskt.

Inte bara är dessa minnen svåra att gräva upp, på grund av den smärta de innehåller, men det undermedvetna söker ofta att skydda ”personen” genom att dölja kunskapen om andliga gåvor och förmågor.

Även om slöjan lyfter från dessa förmågor och den medvetna förståelsen om dem (och hela personens själshistoria) så är det fortfarande ett antal lager att gå igenom, innan den genomsnittlige personen är mer medveten om Vem de verkligen är, och vad de har gått igenom.

Så vi skulle säga att innan du pratar med någon om saker som är djupt innerligt viktiga för dig, att det vore rekommenderat att undersöka om du har styrkan först, för att avgöra om du ska tala lätt om det eller inte alls.

Fråga ditt inre ”Skulle de vara öppna för detta även undermedvetet?” och känn om din kropp lutar framåt mot ett Ja eller om den ryggar tillbaka som ett Nej.

Du kan också känna ett Ja eller Nej djupt inne i dig själv utifrån om din kropp blir spänd i magtrakten eller om du slappnar av i välmående.

För att ta upp och prata om det på ett lättsamt sätt kan du säga, till exempel, ”Jag har några andliga övningar och ritualer jag gör som är mycket jordcentrerade. De är ungefär som böner för Jordens helande.”

Fler detaljer kan läggas till om personen visar sig intresserad.

Om hela ämnet känns alldeles för tungt att vandra in i så säger de ingenting eller bara svarar med ett artigt ”Oj, men så bra…” eller något liknande.

Åter – lyssna på din intuition och ta en stund för att fråga ditt högre själv om denne är en person som känner sig avslappnad med att höra mer om dina andliga resor.

Det kan vara en oerhört stor hjälp att gå med i grupper av andligt medvetna personer som du känner dig bekväm och trivsam med därför att det är en djupt liggande längtan i människonaturen att vilja vara med i en liten grupp av intuitiva nära vänner.

Generellt sett skulle vi säga att det är bäst att ge en liten bit information först för att se hur den tas emot. Fortsätt sedan med mer om personen är öppen för att få mer.

Det kan hända att personen bara spelar intresserad och sedan säger till någon annan ”Min vän är en påse nötter!” Det är inte ovanligt.

Förstå att du inte kan göra någon som är ung och obevandrad att gå fortare fram än personen själv är villig att gå.

Du själv kanske vill gå fortare fram vissa dagar men ditt högre själv håller dig tillbaka från vissa delar av Kunskapen tills du har bearbetat vissa områden av din ande och psyke som behöver mer tillväxt och healing.

Du kanske undrar ”Vad händer om jag frågar min andliga grupp om jag ska öppna upp i dessa  olösta omständigheter och jag inte får något svar?”

Många Ljusbringare kommer att säga att de inte kan höra eller känna sina intuitiva inre röster, ändå finner vi detta vara sant för bara några få.

Det svåra är att uppmärksamma rösten av sitt högre själv – intuitionen  och respektera den, även när du ännu inte har någon yttre bekräftelse som visar varför det var den visare vägen att gå.

Så börja i det lilla och gör det varje dag. Fråga tyst något enkelt som ”Borde jag äta sallad till lunch?” eller något liknande – något ofarligt utan risker inblandat.

Lyssna inåt om du hör ord eller inre uppmaningar. Lägg märke till dina fysiska responser till en ide.

Låt ditt högre själv veta att du begär att det talar till dig kraftfullt och att dessa ideer filtreras in i ditt eget tänkande.

Att visdom ska komma in som en tanke med en vacker ljus känsla omkring sig.

Allteftersom du har modet att följa denna högre väg och ära de bud du blir given – ja det blir enklare och lättare att höra och agera på denna visdom.

Namaste, kära enhet!

Vi är  hänförda över er villighet att högtidlighålla era gruppers resor och vi bugar för er eleganta medfödda förmåga att hantera många världar på en gång, samtidigt som ni omvandlar er egen.

Vi är med er på vägen.

Copyright 2019 Caroline Oceana Ryan

https://sananda.website/the-collective-of-guides-via-caroline-oceana-ryan-november-22nd-2019/

Översättning: Mats

Du gillar kanske också...