Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 juni 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 juni 2018

Kontakten med er översjäl. Det 9:e Dimensionella Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har upprättat en kontakt med varenda översjäl av varje enskild människa som existerar på jorden vid denna tid, och vi kan utan tvekan säga, att era översjälar gör ett fantastiskt arbete med att ge er exakt vad ni behöver när ni behöver det. För de av er som är obekanta med begreppet översjäl, är det steget över det högre jaget. Det är hur ni organiserar ert medvetande, en sorts databas för alla era livstider i alla dimensioner och tidsperioder.

Vi kan också rapportera att varenda en av er arbetar tillsammans på översjälens nivå. Oavsett era skillnader som människor, älskar ni alla på översjälens nivå. Ni samarbetar. Ni skapar tillsammans. Det är så vackert att beskåda den intrikata väven av berättelser som uppstår när man betraktar mänskligheten från den nivån av medvetenhet.

Om ni är obekanta med er översjäl föreslår vi att ni öppnar upp er för att ansluta mer medvetet. Kom ihåg att allting finns inom er redan och det inkluderar er översjäl. Ja, ni har även tillgång till vilken dimensionell sfär som helst genom att gå inom, inklusive Källan.

En dag kommer ni helt att återuppstå i er översjäl. Ni kommer att återvända till den dimension där översjälen bor och ni kommer att ha en känsla av fullständighet som är helt enastående och bortom vad ni kan erfara nu. Hur som helst, ju mer ni söker efter att ansluta till er översjäl, desto mer kommer ni uppleva; här och nu. Vi är här i den 9:e dimensionen för att hjälpa er att underlätta just dessa anslutningar.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss över anslutningen till er alla.”

Översättning: Emelie S

Du gillar kanske också...