Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 12 juli 2019

Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 12 juli 2019

Per Staffan 13 juli 2019

The Collective of Guides (channeled messages)

Ett Meddelande till Ljusarbetare – 12 juli 2019

Av Caroline Oceana Ryan

Den här veckans vägledning från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordelementalerna, Feernas Äldsta, Änglarna och Ärkeänglarna, kända som kollektivet:

Hälsningar, vänner! Vi är glada att få denna möjlighet att tala med er idag.

Och vi ser att många av er befinner er i ett ångesttillstånd över världshändelser, som talar om krig som bryter ut i vissa regioner, liksom det ständiga krig som pågår i Mellanöstern och andra regioner, klimatförändringar, våld mot kvinnor och barn, kvaliteten på er mat, luft och vatten och många andra problem som plågar ert undermedvetna med stress och upprördhet, även när ni mer medvetet deltar i era vardagsliv.

Och vi skulle säga att vi förstår er upprördhet och er bedrövelse, och vi har empati-de av oss som har levt jordeliv förstår väl era bekymrade reaktioner

Men er upprördhet är en stor anledning till att dessa mycket störande händelser äger rum.

Det är inte så att ni har orsakat dem med er vänlighet, er medkänsla, er medvetenhet om kampen och lidandet hos dem som är både nära och långt ifrån er.

Det är det att er egen känslomässiga ångest förstärker effekten av vad dessa kära känner och upplever – och det är en av de främsta anledningarna till att dessa händelser äger rum.

De som vidmakthåller krig, som drar nytta av människohandel och vapenförsäljning, som vänder upp och ned på regimerna i andra länder för att ta över dessa länder genom att installera en marionettdiktator i stället för en demokratisk ledare – de är medvetna om att våld stör människans tillstånd och att när Ljusbärarnas känslighet triggas på ett visst sätt, skapar den täta känslan mer mat för de system som håller förövarna aktiva och till synes i kontroll.

Vi föreslår inte att ni på grund av detta borde sluta att bry er om andra människor.

Vi förstår att ni har kommit hit för att ge värme, vänlighet, omsorg och stöd till många, särskilt till dem som behöver hjälp och uppmuntran.

 

Foto av Jennifer Scalia

Vi vill bara be att ni förblir så känslomässigt neutrala som möjligt när ni ser dessa förhållanden.

Förstå, till exempel, att människohandel har funnits i tusentals år, men man hör det mycket oftare nu på grund av den känslomässiga upprördheten som kommer av att man hör talas om det.

Naturligtvis finns det en nivå som den aktiviteten har ökat till under de senaste decennierna, och det kan vara korrekt att påpeka detta.

Trots att motivationen för att avsluta dessa brott har ökat, har det raseri och den chock som känns av dem som protesterar mot dem bara tjänat till att understödja det övergripande målet för den gamla maktstrukturen.

Och det målet är att hålla er totala vibration så låg som möjligt.

De tar sikte på era känslor och eftersom mänskliga känslor inte bara är långtgående utan instabila under vissa omständigheter, skapas många situationer som sedan rapporteras i stor utsträckning i media i syfte att avskräcka, splittra, störa eller panikslå massorna.

De arbetar med andra ord för att sänka er känslomässiga vibration, för era känslor är ett kraftfullt sätt för Medskapande.

Och ett av de enklaste sätten att hålla er vibration låg är att ta bort er inre känsla av balans genom att systematiskt visa exempel på människor som lider, under det att ni inte kan hjälpa dem på något sätt.

Den gamla regimens system matas också med förtvivlan och rädsloenergi från dem som utsätts för lidande.

Absolut kan ni skriva under petitioner och skriva brev till era representanter i regeringen, och det når faktiskt mycket längre för att ändra saker än att bara stressa över en situation, olyckligt diskutera de situationerna med de du känner eller svära på att ni kommer att rösta på det andra partiet nästa gång. ”

Men vi kan ändå försäkra er, att för närvarande på Jorden, tjänar nästan alla partier samma mästare, även om inte alla medlemmar i varje parti gör det.

Och den här mästaren är densamma som upprätthåller krig, slaveri, tekniskt konstruerad torka och översvämningar och andra situationer som orsakar nöd på många nivåer.

Så än en gång ber vi er att gå ut ur den roll ni har spelat under tusentals år.

 

Foto av Jennifer Scalia

Vi ber er att lägga ner de kedjor som har bundit er – de är inte längre låsta på plats, så lägg ner dem! – och acceptera er suveränitet.

Acceptera detta med er positiva känsla för livet, er individuella förmåga och er vision om en mycket bättre värld, ni förändrar saker mycket snabbare och kraftfullare än någon politisk rörelse eller armé på Jorden någonsin kunde drömma om.

Ja, ni är så kraftfulla.

Ni kan föreställa er Fred, lugn, god hälsa, välbefinnande, Överflöd och frihet för alla barn, kvinnor och män på jorden.

Och ni kan, genom att glädja er varje dag över känslan i den vackra visionen, faktiskt hjälpa till att skapa den. I dessa ögonblick kommenderar ni den framåt.

Vi ber er, med andra ord, att sluta dansa till någon annans pipa.

Den är inte din, och den är inte den enda du känner till – den är inte musiken i de högre världarna, eller musiken i sfärerna, som ni alltmer anpassas till.

Det som ni hör på jorden i dessa sista desperata dagar är en kakofoni; en tillfällighet som faller framåt in i kaos.

Det har inget att göra med vilka ni är.

Passiviteten, hopplösheten och hjälplösheten som den hela tiden arbetar för att förankra i er är inte heller den ni är.

Ni är födare av nya världar, av planeter och stjärnor, av skönhet och självskapande näring.

En byggare av broar och skapare av botemedel och vägar – inte en hjälplös åskådare på en väg som ni aldrig skapat och inte har någon påverkan på.

Vi är säkra på att ni kan höra och känna skillnaden mellan de två!

Vi skulle föreslå att du slutar titta på eller läsa nyheterna flera dagar varje vecka och tar den tiden och investerar den enbart i det som bygger upp dig som en Medskapare.

Ta tid att läsa det som uppmuntrar och inspirerar dig, spendera tid i naturen, prata och skratta med en vän eller njut av en komedi, spendera tid med djur eller barn på sätt som är roligt, var kreativ i något som du kan bli absorberad i som om det var en slags meditation.

Och använd denna tid till försäkra dig om att Allt är Väl.

 

Foto av Michelle Kidd

Det finns inte något behov av ilska, av panik, av omedelbar handling som vädjar till vänstra hjärnhalvans sinne som den enda vägen framåt.

Ni är bortom ”reaktions” sättet att leva nu. Ni släpper det för gott.

Ni går framåt i Glädje, självförtroende och vet att ni aldrig är ensamma.

Verkligen, när vi ser de många miljoner skepp som omger jorden nu, fulla av healerteam och experter på att hjälpa till med Jordens rening och förnyelse, ser vi att ni arbetar tillsammans med dem i ert sovande tillstånd, fulla av avsikt och den glada insikten att ni inte är fast i de gamla tiderna.

Ni är i en ny dag, och den välkomnar er med öppna armar, liksom vi alla gör.

Namaste, kära ni! Vi är alltid med er.

Copyright 2019, Caroline Oceana Ryan

Om du repostar, behåll integriteten för denna information genom att skriva ut den exakt som du finner den här, inklusive länken till det ursprungliga inlägget. the link to the original post Tack.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...