Kollektivet via Caroline Oceana Ryan 26 maj 2016

Teamet

Kollektivet via Caroline Oceana Ryan

26 maj 2016

Meddelande till Ljusarbetare

Denna vecka besvarar Kollektivet en fråga från en ljusarbetare som skrev: Jag tycker det är viktigt för Ljuskrigare att veta att deras Andliga team har allt under kontroll, och att de för oss framåt i en perfekt takt. Att vi inte behöver bekymra oss och att allt alltid är under kontroll.

Vi är vägvisarna som grundlägger vägen för nästa våg av Ljusarbetare. Vi behöver börja kommunicera direkt med våra Andliga team. Vi måste låta dem göra sitt jobb!

Hur kan vi hjälpa våra Andliga team att föra oss genom uppstigningsprocessen – hur underlättar vi deras arbete?

Kollektivet: Hälsningar, ni kraftfulla! Detta är en utmärkt fråga, vi är tacksamma för att ni ställer den. För ni är inte här för att bara förlita er på er egen visdom. Det vore som att bestämma sig för att bygga ett hus och sedan säga till byggarna, elektrikerna och rörmokarna som frivilligt vill hjälpa er att bygga huset, ”jag behöver inte era råd! Det här fixar jag själv, tack för erbjudandet”. Och visst kan ni bygga huset själva.

Men det skulle bli ett dåligt hus, med mycket onödig ansträngning för att få kunskaper som gratis erbjuds er från andra. Det skulle bli ett problemfyllt hus som inte passar era behov och preferenser, inte i närheten av ett hem som byggs av fullt utbildade, erfarna och skickliga byggare med den yrkeskunskap ni behöver. Och vi använder ordet yrkeskunskap för det är ett modeord i många kulturer. Det antyder, Här har ni en genväg till den information ni söker – ni behöver inte gissa eller ägna massor av tid till att undersöka saken, stående på periferin. Här får ni den ledning och insikt ni söker, direkt från källan.

Och vi säger att det vore den första och viktigaste saken ni kunde göra för att hjälpa era team att stötta er bättre – att säga till dem, i alla frågor – ”Hur tolkas detta från det högre perspektivet? Är det något jag missar? Vad behöver jag veta om detta?”.

Om det inte är någon akut fråga och ni vill veta vad det är som ni inte vet, men måste veta, fråga då bara: ”Vad behöver jag veta?”. För det här är en av de svårare delarna av deras jobb – det faktum att ni vanligtvis är omedvetna om vilken typ av information eller vägledning ni behöver fråga om, och på vilket problem.

”Osynlighetsfaktorn” är inte det svåraste för dem för de flesta av er kan se era Gudomliga hjälpare i ert sinnes öga, eller känna deras närvaro på något sätt. Ni talar också direkt med dem i sovande tillstånd. Och i ökande grad, allteftersom ni fortsätter att Stiga upp, kommer ni att kunna se dem lika tydligt som ni ser er kära när de kommer in i rummet.

Det svåraste för dem är att få över information som skulle göra era liv så mycket enklare, så mycket mer glädjefyllda och tillfredsställande och så mycket mer i linje med ert högre syfte – men ingen öppen kanal, inget lyssnande öra som kan emot den.

Och de skickar förstås ingen information utan att ni ber om den. De gör detta hela tiden. Men ni måste vara öppna för att lägga märke till den och sedan vilja lita på vad ni tar emot. Ni kanske ser en rubrik rusa mot er med någon fras som besvarar något ni tyst funderat på – kanske en metafor som förenklar eller förklarar något ni brottats med. Eller ni kanske råkar höra en konversation mellan två främlingar, eller ser en artikel på nätet som börjar öppna dörren till ett helt nytt intresseområde ni omedvetet rört er mot.

Ni kanske känner en lätt eller envis inre puff att besöka en vän ni inte träffat på länge, eller att se en speciell film ni vanligtvis inte skulle se, eller gå in i en affär ni inte brukar besöka, bara för att där finna tröst, uppmuntran, syfte, eller meddelande från ert team, själsfamilj eller tvillingflamma som de försökt framföra till er.

Det finns oräkneliga sätt på vilka era team levererar dessa meddelanden. Men det överlägset snabbaste och pålitligaste sättet är att föra en konversation med er, som ni leder, där ni varje morgon sitter ned med dem och frågar vad ni behöver veta, antingen i ett speciellt ämne eller rent allmänt.

Föreställ er att ni sitter med dem i de högre sfärerna, vid en vacker bäck eller ett vattenfall. Eller föreställ er dem där i rummet med er. Det går bra vilket som.

För det finns mycket som är avgörande för er att veta, särskilt i dessa tider av uppstigning, som ni inte ens vet är viktigt, eller varför.

Det finns mycket som är avgörande för er livsväg eller er själs uppdrag som ni inte är öppna att efterfråga, för det här är en ny arena, eller en som ännu inte slagit er på en medveten nivå som något angeläget att söka högre insikt om. Och så väntar de, lägger in påminnelser och knuffar, stora och små meddelanden, medvetna och omedvetna, och vill kraftfullt leda er uppmärksamhet till det ni bestämt er för att lära, undersöka, uppnå eller uppleva innan ni ens inkarnerade. Ni kanske till och med försäkrade dem, före inkarnationen, att ni skulle vänta och lyssna på deras ovärderliga, kärleksfulla, stödjande högre vägledning varje dag och att de gjorde bäst i att erbjuda det!

Sedan kom ni hit till Jorden, som ett litet barn, fortfarande förtjust i att tala med dessa kära som vakar över er och sänder er Kärlek i varje ögonblick, oavsett era omständigheter. Sedan blev ni lite äldre och började förlora kontakten vid ungefär sju års ålder(då de flesta barn inte längre ser Änglar och älvor) och föll offer för socialiseringsmetoder speciellt utformade för att programmera er bort från ert högre själv, ert stödteam och ert livs uppdrag, på alla nivåer.

Ändå, inget är förlorat. För ni är här i denna remarkabla era för att göra det som tidigare bara poeter, gamle vise män och visionärer klarade av, och det är att minnas Vem ni är och varför ni är här.

En del av det minnet är insikten att ni har ett högre själv, med vem de Änglaväktare och andliga guider som erbjöd sig att komma fram med er, hela tiden vill tala med er för att engagera er i aktiviteter som inte bara lyfter er vibration till den femte dimensionens nivå, utan också påminner er om hur fullkomligt vägledda och älskade ni är, alltid.

Som alltid, mina kära, har ni bara den mängd Ljus i ert liv som ni låter slippa in.

Så vi ska inte räkna upp tio eller tolv saker man kan göra för att göra ens stödteam lugnare eller göra deras arbete lättare. De är vana vid att stillsamt finnas i bakgrunden, de kliver bara in med märkbart buller när ett nödläge – något som kan få er på fel väg – plötsligt uppenbarar sig.

Vi vill bara säga, Tala med dem! Då ni kör längs vägen, går på gatan eller vandringsleden, ligger i badet, vaknar eller innan ni somnar in.

Då ni sitter under ett träd och tänker på er Moderplanets skönhet och konstanta flöde av färger och ljus. Då ni mediterar, eller med glädje visualiserar ett liv med oberoende välstånd, perfekt hälsa, goda relationer, glädjefyllt arbete(egentligen lek), och ja, fullständigt avslöjande av den Galaktiska närvaron och stadgande av NESARA-lagen.

Fråga dem, ”Säg, vad är det jag saknar! Vad borde jag vara uppmärksam på nu? Om jag inte tydligt hör era ord, sänd mig då energin i er visdom så att jag naturligt kan leva ut den! Tala, vänner! Jag lyssnar”.

”Låt er visdom bli min visdom. Låt er Gudomliga Kärlek bli min egen”, med andra ord.

Gå inte ut genom ytterdörren på morgonen eller påbörja dagens uppgifter på något sätt utan att först ägna åtminstone 5 minuter åt ert team, för att få veta vilket perspektiv som nu är viktigt. Vilken sak som kräver uppmärksamhet. Vilken glädje ni har saknat som det är meningen att ni ska dyka ner i, med huvudet först.

Fråga, och beordra fram deras svar, på det sätt som ni bäst kan ta emot det.

Dansa sedan till den vackra inre musiken! Låt den föra er med behag och glädje genom dagen. För er egen röst, er egen högre visdom – er egen femtedimensionella intuitiva förmåga – föds nu och blir starkare för varje minut, med alla energierna från de himmelska sfärerna bakom er.

Det är alltid er Kärleksfulla, mirakulösa närvaro som gör ert arbete enkelt, mina kära! Ni är allt som betyder något, och Kärleken inom er, allt som är.

Namaste! Vi är med er, alltid.

Copyright 2016, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to this original post. Thank you.

http://carolineoceanaryan.com/2016/05/26/a-message-to-lightworkers-may-26-2016/

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

Du gillar kanske också...