Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 13 september 2019

Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 13 september 2019

Per Staffan 14 september 2019

The Collective of Guides (channeled messages)

Ett Meddelande till Ljusarbetare – 13 september 2019

Av Caroline Oceana Ryan

Denna veckans vägledning från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordelementalerna, Feernas äldste, Änglalegionerna och Ärkeänglarna kända som Kollektivet:

Hälsningar, vänner! Vi är mycket glada över att få den här möjligheten att prata med er idag.

Vi är medvetna om, som vi har noterat i andra meddelanden, att det kan kännas som att en mycket stor tyngd pressar ner er som naturligt dras till en väg av tillväxt till högre medvetande.

Ni kanske känner ibland att ni istället för att gå vidare springer bara runt på samma ställe.

Tyngden av motstånd som nu arbetar mot era energier kan orsaka känslor av trötthet, sänkta energinivåer eller en hjärntrötthet som inte representerar er sanna livsenergi.

Allt detta är förståeligt, och vi ber att ni inte blir oroliga över det.

Mycket händer på planeten nu som distraherar era livsenergier och ert fokus, samtidigt som ni behöver en mycket fokuserad nivå av engagemang när ni integrerar de aldrig tidigare skådade högre energierna som nu strömmar ut på planeten.

Vi och era högre jag ber också att när ni läser eller hör om jordens utmaningar som 5G-utrullning, kemtrails, bekämpningsmedel och GMO, korruption i regeringen, miljöproblem eller extremt väder, att ni inte tillåter att denna information och dessa larmklockor bestämmer era synsätt.

Eller att du ser dig själv som någon som lever i det som vissa har kallat ”de Sista Dagarna.”

Var medveten om att många har använt den frasen på sätt som är mycket förstörande för den mänskliga anden och psyket.

Du som har en speciell medvetenhet och känslighet kommer att känna de möjliga konsekvenserna av en desperat värld där bara vissa människor överlever och undra om de mer positiva visionerna går förlorade i högen någonstans.

Återigen – förståeligt, eftersom du vill att din Jord ska blomstra och läkas, återvitaliseras och renas.

Många av er kom för att hjälpa till att läka och förnya – för att hjälpa både planeten och Hennes varelser att höja sina frekvenser för att återvända till Helheten.

Och för att hjälpa mänskligheten i återställningen av dess 12-strängade DNA, där ni återigen kan vara fulla medskapare, ansvariga för ert öde.

Dock, redan nu är ni ändå ansvariga för ert öde.

Det är bara det att den här tiden som du befinner dig i kräver en positiv vision av ditt eget liv och planetens välbefinnande för att behålla känslan av verkligheten i detta.

Vi uppmuntrar dig att ha en särskild stund varje dag där du föreställer dig din egen perfekta hälsa och ditt fullbordande, ditt eget och andras Överflöd och uppfyllande och Frid i sinnet och hjärtat genom att använda bilder och känslor som ger dig verklig Glädje.

Och med det, föreställ dig att Jorden befrias från de strukturer som Hon har fungerat under så länge.

Föreställ dig Hennes frihet när Hon stiger upp för att vara en del av den Intergalaktiska Världsfederationen.

När Hon återfår sin rättmätiga plats som en värld bland andra världar, alla Fredligt tillsammans och med det gemensamma välbefinnandet som deras gemensamma mål och syfte.

Rensningen av din planet – från korrupta, självförstörande policyer och system och från mörk teknik och skador på ekosystemet – kommer inte att ske över en natt.

Men återigen skulle vi vilja fråga: Måste du vänta med att börja skapa detta?

Din egen förmåga att skapa genom tankar och känsla väntar ständigt på din användning och ditt kreativa tänkande.

Du skulle till exempel inte bo i ett hus med stora skattkistor fulla av guldföremål och guldmynt och klaga på att du inte hade någon rikedom att njuta av.

Om du såg någon annan göra det, så skulle du frukta för för deras förnuft.

Och ändå ser vi att mänskligheten glömmer så många grundläggande fakta om sin egen existens – att ditt välbefinnande och din Glädje överförs in i alla andras, när du överför de högre frekvenserna av bemyndigat uppfyllande.

Eller att din förmåga att föreställa dig, när du känner och förstår verkligheten i det du föreställer dig, kraftigt påverkar det stora hav av energi som ni alla lever i.

Det intelligenta, mycket lyhörda Ljuset som skapar byggstenarna i allt du upplever, svarar lätt mot den fokuspunkten – och ja, det är så du skapade det liv du har nu.

Det är helt enkelt så att en stor del av det livet skapades ”som standard.”

Vi kan säga er, vänner, det finns inte mer tid att spendera på sådan passivitet och bristande medvetenhet.

Ta denna stora tjur vid hornen och börja nu tala om, föreställa dig och bara förvänta dig det du önskar uppleva.

Gör detta speciellt när du kommer på dig själv med att undra över framtiden för ditt hem, land eller din planet och föreställer dig resultat som inte är till hjälp för dig eller någon annan.

Om du skapar inom dig förväntningar på en vacker, stärkande verklighet, kommer du att uppleva detta, kom helvete eller högt vatten – och du ser båda, för närvarande, på din planet.

Och så, dröj inte.

Börja idag med att ta din speciella tid varje dag – börja med bara 15 minuter om du vill, och förläng denna över tiden – och bestäm, ”Om jag inte gillar vad jag ser hända i denna delen av mitt liv, eller i mitt land eller i världen – vad skulle jag vilja se?

”Vad kan jag skapa idag som kommer att hjälpa och stödja min livsenergi och alla andras?”

Du behöver inte gräva djupt efter svar.

Ni bär alla inom er bilder av ett jämlikt samhälle, fullt av Glädje, ömsesidig respekt, frihet, med fri och öppen utbildning, gratis energibaserad vård, fred i alla länder, fri energi, ekologiska livsmedel, en Kärlek och respekt för Jorden och allt Hon håller – ni känner igen skönheten i existensen som vi beskriver, för ni har kommit från den.

Vi säger att ju oftare du skickar Kärlek och avsikt till dessa bilder och känslor, desto snabbare kommer du och andra att börja uppleva dem som er verklighet.

Fram till en dag när du märker att du måste leva i en femte dimensionell värld, för allt omkring dig är välstånd, rättvisa, vänlighet, respekt och pågående bekräftelse av vikten av allt Liv.

Vi bekräftar absolut din förmåga att göra detta, och mer än så, din mycket stora önskan att göra detta nu!

Namaste, kära ni! Ni är aldrig ensamma.

Alla vi och Glädjen från de högre rikena är alltid med er.

Copyright 2019, Caroline Oceana Ryan

Om du repostar, var vänlig och behåll integriteten i denna information genom att skriva ut den exakt som du hittar den här och inkludera länken till det ursprungliga inlägget. the link to the original post Tack.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...