Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 17 augusti 2018

Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 17 augusti 2018

Per Staffan 18 augusti 2018

Den senaste guidningen från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordelementalerna, Feernas Äldste, Änglarna och Ärkeänglarna, kända som Kollektivet:

Hälsningar, vänner! Vi är väldigt glada över att få den här tiden att prata med er igen.

Och vi är medvetna om att ni omedvetet plockar upp de många kraftfulla, avsiktliga rörelserna framåt, för att frigöra och bemyndiga mänskligheten och Jorden, men att ni ändå för det mesta är oklara över vilka dessa rörelser är.

Under tiden jonglerar ni en hel del med astrologiska rörelser som påverkar ert hjärta och era kroppar, cellskiften och eteriska sådana, som fastän de är allmänt upplysande och bemyndigande, kan kännas omvälvande eller konstiga många dagar.

De medför också kraftfulla känslor ibland – gamla stridigheter, missnöjen, ilska eller känslor av förlust eller svek som i vissa fall har begravts i århundraden och nu kräver att bli hörda och helade eller släppta.

Vi skulle säga att varje tyst tid du kan ge dig själv är ovärderlig nu och nyckeln till att behålla ditt lugn och din jämvikt.

När som helst i naturen, när som helst i ditt hem när du koncentrerar dig helt på din andning eller föreställer dig att du mottar Gudomligt Ljus, genom ditt kronchakra, eller närhelst du pratar med ditt Andeteam av guider, Änglaguider och högre jag och ber om den visdom du behöver nu – vad som helst av detta är mer värdefullt än någon annan paus, inklusive fysisk vila eller näring eller underhållning eller det som andra distraktioner kan ge dig.

Vi skulle gå så långt som att säga att det är lika viktigt nu som luften du andas.

Detta beror på att det är väldigt svårt för hjärtat och kroppen att anpassa sig till att leva samtidigt i ett antal dimensioner utan den dimensionella bron och stödjande hjälpen som den lugna tiden, tiden i Naturen och en medveten koppling till ditt Andliga team kan ge dig.

Vissa förblir lugna och centrerade genom att spela ett musikinstrument, skriva, måla, dansa eller utöva yoga eller andra sysslor där man är mycket fokuserad och utgjuter sina livsenergier kreativt.

Dessa ögonblick samlar dina energier och lyfter dem till en högre nivå, snarare än att tillåta spridda, distraherade, olyckliga tankar och impulsiva känslor, följda av århundraden av smärta och förvirring, att behärska dagen.

Vi skall också säga att ni i stor utsträckning är omedvetna om vad som händer inom Jorden Själv och ni behöver veta att en hel del händer.

Många av er reser eteriskt till den Inre Jorden för att observera eller delta i det som sker där i ert sömnstadium, och emedan vi inte kan tala om det specifikt för närvarande, skall vi tala allmänt om vad som händer där.

Vi har tidigare nämnt att det finns Drakklaner och familjer, och även Fe-klaner, och legioner av Jordänglar i den Inre Jorden.

Några av dessa arbetar med, och andra arbetar mot, vissa fraktioner av Drakar, både de som är hemfallna åt täthet och de som tjänar Ljuset.

Jordens egen vibration har blivit sådan att det blir allt svårare för de tätare varelserna som stöder och samlar sin styrka från de mörka världarna, att vara kvar på Jorden.

Det är därför ni ser våldsamma handlingar utförda i stor skala, antingen via väpnad konflikt, enskilda incidenter, vädret eller miljön eller politiska handlingar.

Den emotionella reaktionen hos de som är närvarande och de som tittar på eller hör om dessa täta händelser är sådan att densiteten av deras reaktioner skapar en mörk energikälla för de som behöver sådana och finner det allt svårare att hitta eller skapa dem.

När fler människor vänder sig mot fred som den enda logiska levnadsformen (och många miljoner gör det – även de som är formellt utbildade att leva av vapen), så minskar dessa energikällor allt mer.

Så måste attacker göras på ekonomier, på oceaner eller på stora områden av mark, såsom i bränderna som igen uthärdats i Kalifornien och dess skogar och vilda djur. Eller på specifika populationer, såsom invandrare till USA.

Vi skulle säga, att även om dessa stunder är svåra att se eller höra om, är inte det sista sagt om vad som händer i världen för närvarande.

Detta är vad du får att koncentrera dig på, men det här är bara den lilla delen av hela bilden.

Dessutom har nya infusioner av ljusfyllda Änglalegioner och Galaktiker i den Inre Jorden, liksom också på Hennes yta, höjt vibrationerna inte bara på Jordhändelser och planetens fysiska välbefinnande utan också på växt-, djur- och människoliv.

Den ökande mängden Ljus som kommer in i planeten, särskilt i denna nuvarande månad, har gjort att många täta livsformer och tekniker inte kan fortsätta att fungera och utföra sin roll med Jordens underkuvande.

Det finns också ökat positivt ingripande hos de Uppstigna Mästarna, Ärkeänglarna och de som stöder dem som Ljusa Varelser, för att ingjuta nytt hopp i mänskligheten och att skölja Jorden fri från de gamla förtryckande systemen. Hon har varit i värkar under eoner.

Dessa energivågor påverkar er kraft, liksom de som ges till Service till sig Själv.

Så att allt mer, kommer inte bara era sinnen utan era celler att förstå mindre och mindre varför polaritet, konflikt, uppdelning och täta känslor är nödvändiga för livet på Jorden eller i era egna liv.

Högre och högre infusioner av Ljus och din egen själs närvaro kommer att kalla dig till att bli ditt högre jag, med ökande regelbundenhet.

Du kanske märker en viss ökad aktivitet i ditt drömläge, eftersom du gör mer arbete med din ande och ditt psyke dessa dagar på sätt som också påverkar ditt fysiska välbefinnande.

Detta kan vara en krävande process!

Du kan ha många dagar när du inte gillar att prata med andra, och du undrar varför telepatisk kommunikation inte räcker och noterar att telepati äger rum på tydligare och lättare upptäckbara sätt.

Du kan ibland undra varför du äter tung mat och instinktivt rör dig bort från den, inte kräver den eller sötsaker eller koffein som du en gång kan ha gjort.

Du behöver och önskar allt mer tid med barn eller djur, mer tid med växter och träd – mer tid i Naturen, i den Icketid som är ”tid” i de högre världarna.

Och du kan ibland känna att det finns en märklig blandning mellan ditt vakna och sovande jag – att det ena inte är alls så ”omedvetet” som du har fått höra och att det andra inte är alls så definitivt närvarande på bara ett ställe åt gången som du tidigare hade trott.

Och så uppmanar vi dig att släppa idén om att saker ska vara som de alltid har varit, för det kommer de aldrig att bli igen.

Och ändå, förutom obehag, trötthet och förvirring i dessa dagar du är i, är detta inte det Stora Skifte som du bad om och begärde i hela ditt liv och innan du inkarnerade?

Är det inte den tid ni önskade att vara i, många av er, för era slutliga Jordeliv – så att ni inte bara kunde bevittna övergången från usurpatorkontroll till mänsklig suveränitet, utan aktivt bidra till den?

Är det här inte chansen som du tuggade på lite för att uppleva – det äventyr du såg fram emot med glädjefull spänning? (Medan ditt Andeteam suckade, ”Åh kära nån”, medvetna om vilka utmaningar som ligger framför dig. Och ja, de varnade dig.)

Ja, som svar på allt detta och mer!

Inget av detta är oavsiktligt, och om du känner att livet är kaotiskt och utanför ditt Medkreativa inflytande, tillåter vi oss att försäkra dig: inte på något vis.

Du kom, som en vacker Ljusvarelse sade för länge sedan, ”för att få Liv och att ha det i Överflöd.”

Och så nu, istället för att bara känna vikten och trycket av Uppstigningsprocessen för dig själv och din vackra planet, ställ frågan som ditt logiska sinne kommer att finna överraskande:

”Hur hittar jag Glädje mitt i allt detta? Hur skapar jag Överflöd och Kärlek och inget slut på fullbordandet? ”

Våga fråga det här!

För kära ni, även mitt i den största, mest ansträngda klättringen upp på det högsta berget, är det din uppgift att alltid hitta den sången att sjunga som påminner dig om din själs kraft och att sjunga den.

Och för den vackra resan och allt ditt mod och din skönhet tackar vi dig och skickar vår Kärlek till dig – mer än du någonsin trodde existerar.

Namaste, kära ni! Vi är med er, alltid.

 

Copyright 2018, Caroline Oceana Ryan

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...