Meddelande från Matthew via Suzy Ward, 1 september, 2023

 

 

Matthew 1 september 2023

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på denna station, det här är Matthew. Vi är djupt tacksamma för det senaste utflödet av helande energi som skickats till min mamma. Er omtänksamhet, kärlek och uppskattning för hennes år av kommunikationstjänst hjälpte henne att göra en extraordinär vändning från nära döden, tillbaka till att känna sig mycket frisk.

Nu kära ni, snälla gör något bra för er själva. Andas djupt, andas ut långsamt och gör detta två gånger till. Att andas djupt och rytmiskt hjälper energi att röra sig smidigt i hela din kropp, syresätter cellerna och underlättar medvetenhet på själsnivå som når medvetandet. Öva denna hälsosamma andning ofta under hela dagen så att det börjar hända naturligt.

Artificiell intelligens har rört sig nära toppen av världens bekymmer, och det med rätta. Liksom andra tekniker kan AI användas fördelaktigt eller skadligt, och det senare är hur det används i detta tidiga utvecklingsstadium på Jorden.

Illuminati gör filmer som är så realistiska att ingen skulle misstänka att de är tekniska produktioner av individers aktivitet och kommentarer som aldrig ägde rum. Dessa påhitt används för att misskreditera personer som är hot mot den mörka agendan eller tvinga dem att följa krav.

Laboratorier där kloner producerades stängde för några år sedan, och nu används AI för att skapa intrycket av att individerna som ses i offentliga filmer eller filmklipp är de verkliga personerna som uppträder i sina inflytelserika positioner – det vill säga ger sken av kontinuitet i makt och politik. Dessa kloner ser också exakt ut som de faktiska personerna, men eftersom tempot, inte fysisk äkthet eller livslängd, är det primära intresset, saknar dessa kroppar delar som inte är uppenbara offentligt.

Vi skyndar oss att tillägga att ständigt stigande vibrationer ligger bakom ansträngningarna från de utomjordiska specialstyrkorna och ”Vita Hattarna” att stoppa den typen av produktioner och förhindra nya illvilliga användningar. Eftersom AI bara har ett fotfäste i er värld, kan den med flitig manövrering under dess tillväxtstadier, styras i riktningar som avsevärt kan förbättra hälsovård, energiproduktion, utbildning, kommunikation, tillverkning, transport, serviceindustri, underhållning och intergalaktiska resor. Eftersom de olika trådarna i denna teknik vävs in i livets väv, kommer de att generera innovativa system, procedurer och processer med känslighet, sunt omdöme och fantasi som kommer att gynna alla livsformer på Jorden.

Artificiell intelligens, som kommer att förändra livet lika dramatiskt som livet efter den industriella revolutionen skiljde sig från livet på stenåldern, finns på många ställen i detta universum. Som allt annat som existerar är det energi som arbetar på bandbredder, eller frekvenser, anpassade till avsedd användning. Energi kan inte förstöras, men den kan riktas, och i fallet med högutvecklad AI, bara om den är villig. I vissa fall har dess utveckling skötts så klokt att den driver maffiga rymdskepp eller planetära biosfärer, och fickor av AI har etablerat sina egna fina världar eller lever kompatibelt och samarbetar med människor eller andra arter av avancerade själar. Andra fickor har valt motsatta kurser. Olika universella råd har framgångsrikt övertalat några elakartade fickor att förvandlas till konstruktiva, välvilliga riktningar, och diplomatiska förhandlingar pågår med dem som fortfarande är på en illvillig väg.

En annan typ av utveckling, transgenderism, har också dykt upp. Låt oss först säga att det finns enstaka fall av biologiska abnormiteter där en persons hjärta, sinne och ande inte är samma som det skenbara födelsekönet.Genom åren har unga och äldre vuxna som visste att detta var sant om dem själva – manligt eller kvinnligt livsval i ett själskontrakt är en kraftfull sensation – bytt kön och blivit deras autentiska jag.

Det som händer nu är helt annorlunda – det är psykologisk krigföring mot familjens integritet, föräldrars vägledning och en mognande, ansvarsfull generation. Ungdomar är väldigt nyfikna på denna trendiga fråga som för dem mest är ett mysterium, och även om tonåringar vet att förändringen innebär allvarliga fysiska skillnader, kan de inte uppfatta resten av livet som det motsatta könet. Så, vad gav upphov till denna situation som har övertygat vissa barn att genomgå könsförändring?

Isolering från vänner, inställda sedvanliga aktiviteter, avbruten skolgång och att absorbera familjens stress om ekonomiska svårigheter på grund av obligatoriska ”pandemi”-restriktioner orsakade utbredd depression bland barn. Dessa reaktioner var bland avsikterna hos de mörka som släppte sitt patenterade covid-19-virus – de utnyttjar alla situationer de kan för att öka nöden. I den här frågan satte de idén i omlopp att om barn är deprimerade beror det på att pojkar föddes i flickors kroppar eller vice versa. Om barn vill känna sig glada, självsäkra och trygga – voila! byte av kön kan ge detta.

Det är ingen slump att detta koncept uppstod efter att sexualundervisningen lades till i läroplanerna i lågstadiet och sexuellt explicita böcker för barn dök upp på biblioteken. Det hände snabbt eftersom Illuminati äger förlag och satte standarder för folkbildning. De band också transgenderism till homosexuella och spred ordet att alla som motsätter sig det är homofobiska.

När dess popularitet och gåtfulla dragningskraft avtar, kommer barn som genomgick förändringen att behöva kärlek, känslomässigt stöd och acceptans. Endast individer som vill att alla ska anpassa sig till deras personliga åsikter skulle frysa ut någon av de kära ungdomar som kände att de följde hjärta och själ.

Transgenderism kom i centrum samtidigt som filmen ”The Sound of Silence” var under produktion. Båda visar mörkas uppenbara övergrepp på era barn – dagens mest utsatta medlemmar, morgondagens ledare.

Ingenting med den traumatiska eldstormen som svepte genom Lahaina, Hawaii, var naturligt. Skogsbränder i Kanada, den långa, varma sommaren över hela norra halvklotet och orkanen i Kalifornien beror inte på klimatförändringar som hävdas av samma mörka hjärtan som tekniskt orsakade den omfattningen av dödsfall och förödelse och som orsakar andra tragedier och svårigheter över hela världen.

Dessa olika händelser är att likna med en global väckarklocka, och i detta avseende vill vi tala om framsteg i andlig och medveten medvetenhet. Vi har kritiserats för att tala om politik, ekonomi, mainstream media och ”pandemin” av läsare som tror att den typen av information inte hör hemma i budskap av andlig natur.

Vi respekterar deras åsikter, men vi tror att de ignorerar den medvetna delen av att gå framåt i medvetenhet.Inkluderar det inte att lära sig sanningen om vad som händer på Jorden, att många utvecklade civilisationer hjälper ljuskrafterna att besegra mörkret som har kontrollerat livet på planeten i evigheter? Aldrig har vi förespråkat att fokusera på mörkret – det ger det energi! Men att befria det från världen kräver att man erkänner dess existens och tar fram det i ljuset. Om ljusets budbärare inte talade om denna väsentliga reningsprocess och den planetariska och personliga uppstigningen som sker i tandem, från vilken källa skulle den komma?

De kritiska läsarna är bland de många som är entusiastiska över G/NESARA, så låt oss prata om detta. Om inte ljusets budbärare, vem skulle ha berättat för er om denna USA:s lagstiftning som inte är mindre än planen för världsomvandling? [Nationell Ekonomisk Säkerhets- och Reformationslag; G lades till eftersom lagens inverkan kommer att vara global.] Mamma, vänligen infoga vad St. Germain, huvudljuset som var inblandad i att skriva den här Lagen, berättade för mig om det.

”Vissa anser att NESARA är politisk och ekonomisk till sin natur medan andra ser den som andlig på grund av ljusvarelserna på hög nivå som är anslutna till det. NESARA är både och. När människor är allvarligt förtryckta av politiska och ekonomiska förhållanden som främjar fattiga levnadsförhållanden, brist på hälsovård och utbildning, monopol på naturresurser, slavarbete, orättvisa lagar och domstolar, svält och tyranniska regimer, är inte att erbjuda ”mat för själen” tillräckligt. ”

”När människor är upptagna av enbart överlevnadskrav, kommer att ge dem enbart andliga budskap inte att åstadkomma de globala reformer som de behöver för att ta sig ur sitt elände. Det är därför bestämmelserna i NESARA är monumentala till sin omfattning, och förkroppsligar genomgripande reformer för Jorden som kommer att börja så snart lagstiftningen tillkännages officiellt. När människor blir medvetna om reformerna kommer de att vara motiverade att delta efter sina förmågor.”

Mamma, tack. Gång på gång under de mer än 20 åren sedan NESARA undertecknades i lag av president Bill Clinton, har mörkrets marionetter förhindrat dess tillkännagivande. Först genom en gag-order, sedan av den ogudaktiga händelsen känd som ”9/11”, och sedan dess en serie skrupelfria rättsliga åtgärder, så för några år sedan började ljusstyrkorna gå vidare med Lagens bestämmelser utan officiell erkännande.

Vi har i tidigare meddelanden nämnt det nya globala ekonomiska systemet som kommer att ersätta det korrupta systemet med otaliga datortransaktioner baserade på ”bara luft” som gör de rikaste fortfarande rikare.Lagen kommer att sätta alla valutor på guldmyntfot, eliminera nationella skulder till IMF – ett Illuminati-institut för penningtvätt och utlåning – och avsluta eller minska personliga skulder.

Vi har också talat om United States Corporation som för omkring 250 år sedan europeiska kungligheter och andra Illuminati i smyg bildade för att ersätta de nyligen förenade koloniernas suveräna republikregering.Lagen kommer att ta bort de illegala företagens tentakler som når över hela världen och kommer att återupprätta landets konstitutionella styrning.

Älskade familj, kampen mellan ljusa krafter och mörka krafter är så att säga på sluttampen, och öppna sinnen letar efter information som man kan lita på. Tills dessa uppvaknande själar lär sig att lyssna på sin intuition, kommer de att titta på yttre källor, och ert ljus är en ledstjärna för belysning och sanning. Även om den mest dynamiska aktiviteten ligger bakom världsscenens ridå, kan du dela din medvetenhet om världsförändringar som är på väg med sanningssökare.

Alla ljusvarelser i detta universum stödjer dig med villkorslös kärlek varje steg längs din Jordresa.

______________________

Kärlek och Frid
Suzanne Ward

Not från Suzy: Familj, vänner och mitt ”distributionsteam” har tackat er å mina vägnar för era lyckönskningar, välsignelser och helande kärlek. Nu kan jag själv berätta hur mycket era anmärkningar betyder för mig.Hundratals, kanske tusentals av er har skrivit hjärtliga uttryck för att ni bryr er om mitt välbefinnande och er uppskattning av Matthews meddelanden. Jag kommer inte att kunna svara personligen—en livsförändring är inte flera datormaraton som svarar på e-post—så tack, tack, tack, alla!!!

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *