Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 11 maj

Teamet

 

Caroline Oceana Ryan ~ Ett Meddelande till Ljusarbetare – maj 11, 2016

Denna vecka, svarar kollektivet på en fråga från en Ljusarbetare som skrev in med frågan:
Fråga: Varför är det så svårt att sluta med ”självsabotage”? De flesta jag känner kämpar verkligen med det. Jag inser att kärlek till sig själv är botemedlet, men det verkar vara svårt för så många.

Kollektivet: Hälsningar, vänner! Vi är glada att få denna möjlighet att tala med er igen. Detta är en utmärkt fråga, och en som förtjänar en verklig eftertanke.
För att ni är här för att lära er att älska er själva, oavsett hur era livserfarenheter har varit i det förflutna, och nu.

Och detta kan vara en utmaning, att älska den ni är och att lära er att släppa den omedvetna önskan om att ”skydda” sig mot eventuella faror och framtida problem, som stoppar er från att gå framåt på er resa.
Några av er har stor talang inom konsten, såsom musik eller teckning/målning, dans eller teater. Några av er har stor talang för matematik, naturvetenskap eller teknik.
Några av er är lysande på att vårda, underlätta läkning, trösta och uppmuntra. Andra är visionärer, designers, byggare, eller tillverkare.
Alla dessa områden är geniala.

Och även om vissa områden värderas högre än andra i era samhällen, är alla välbehövliga i er värld.
Vi skulle säga, att ett av de effektivaste sätten att hålla er tillbaka, är att invänta ett perfekt tillfälle som tycks passa era förmågor, innan ni erbjuder dem till världen.

De allra flesta av Ljusarbetarna har det som kallas ”känsliga själar,” folk som känner på djupet och tar livet på allvar, trots att de älskar att skratta och njuta av livet ibland.

De flesta av er känner att ni saknar kompetens eller medfödd förmåga ”talang” för att dela med er av idéer eller förmågor ni mest älskar hos andra (”talang” är en udda ord, eftersom äkta talang är det ni föddes till att göra, inte eftersom ni är bättre på det än de flesta, utan för att det är det som gör er mest glada).
Så en dag märker ni att flera decennier har gått, och ni har fortfarande inte gjort det ni drömt om.

Ni har aldrig trott ni själva är ”tillräckligt bra” för att publicera er bok, även om ett stort antal självpubliceringskanaler är öppna för er nu.
Eller så har ni aldrig tävlat i en sport eller dans eller i en musiktävling, eller uppträtt för andra, eftersom ni skjuter det ögonblicket framåt i tiden, med tanken om att en dag, kommer ni att vara tillräckligt bra.
Detta är självsabotaget ni hänvisar till.
Det är inte bara en fråga om att inte göra det ni älskar, eller att inte tillåta underbara saker som – Kärlek, Överflöd, Fred och Frihet – att komma till er.
Självsabotage tillåter det att komma, men i små mängder eller på låga nivåer som approximerar era drömmar, utan att låta er uttrycka dem helt och fullt.
Och då vill vi säga, fråga er själva idag (inte i morgon, utan just nu), ”Om jag redan var känd eller framgångsrik (eller hur ni definierar det) inom detta, vad skulle jag göra härnäst? Om jag redan gjort allt detta, och hört alla säga: ”Du är underbar på det!” – Hur går jag vidare? ”

Och sedan göra det, eller en egen version av det.

Börja med att bryta den oskrivna, omedvetna lagen ni lärde er som barn, att endast de rika och berömda får göra vad de vill i livet.
Eller att bara de som är unga och vackra förtjänar eller får uppleva kärlek. Eller att bara de inom vissa yrken kan tjäna bra, och så vidare.
Släpp alla dessa lögner och föreställ er själva att ni redan är i vibrationen av att göra eller få det ni älskar – att ni redan har det ni drömmer om just nu, och tillåt er själva att känna er hemma i sann glädje.

Känn den verkligheten helt och fullt för en stund.
Se, hör och känn hur det är att uppleva, om det är ekonomiskt oberoende, en frisk och glad familj eller en glädjefylld romans, ett utvecklande arbete, ett framgångsrikt företag, ett nytt konstnärligt skapande, månader av segling runt världen, ta en stund och föreställ er själva som om ni lever i det just nu.
Titta ner – hur är ni klädda? Väger ni lite mer eller mindre än vad ni gör nu? Är ni friskare och känner er mer vitala?
Är någon med er? Hur är vädret under en kryssning, eller på kullen ovanför havet, tittar ni ut från fönstret i er nya stuga, där ni målar, spelar musik eller skriver pjäser?
Detta är ert femdimensionella liv som ni tillåter er att se.

Detta är ert Nya Jordliv, där det inte längre finns några ursäkter för att inte leva ut era drömmar, och inga hinder som ”Jag kommer inte att ha pengar” eller ”Min familj och vänner skulle inte godkänna det.”
Själv sabotage är ett försvar från ego-sinnet.
Men, i den Nya Jordverkligheten, är det Hjärtsinnet som kommer att informera er, med vishet och klarhet, vad nästa steg blir i resan för att uppfylla era drömmar.

Alla ni håller på att lära er älska er själva tillräckligt för att tillåta detta vackra ögonblick, då ni kommer att inse att ni nu lever det liv ni en gång drömt om att leva.
Ni kommer till en tid då ”kan inte” och ”bör inte” inte finns i era tankesätt.
Ni släpper de gamla tendenserna av att skydda er från eventuella ”misslyckanden” (även om det inte finns något sådant, bara steg på vägen).
Ni tillåter Glädje, Kreativitet och Självförverkligande, eftersom de energier som nu når Jorden stöder detta, livar upp, och förverkligar.
Ja, det är förvisso ansträngande vissa dagar att ta in alla dessa förändringar.
Vi vet att många känner sig mycket trötta, nästan sjuka vissa dagar, som om ni bara satts ned på någon konstig planet där stämningen är mycket mer annorlunda, och ni anpassas till ny luft att andas och ny mark att gå på.
Era kroppar, sinnen och andar gör verkligen stora justeringar.

Men förstå att ökad egenkärlek – tillåt och acceptera nivån av den egenkärlek som behövs för att ta emot Överflöd och Uppfyllande av era drömmar – som är en del av miraklet vid hjärtöppningen av den Nya Jorden, den Nya Människan.
Och så välkomnar vi er till den nya nivån av liv och leverne, och som vi säger,
ni föddes för att fatta denna nya vackra sanning med båda händerna, och ta den som er egen.

Namaste, Kära Ni! Vi är alltid med er.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

Copyright 2016, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to this original post. Thank you.

http://carolineoceanaryan.com/2016/05/11/a-message-to-lightworkers-may-11-2016/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...