Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 20 februari

Teamet

Kollektivet, 20 februari 2016
via Caroline Oceana Ryan

 

Den senaste vägledningen från våra vänner, de Galaktiska och Änglalika Varelser som kallas Kollektivet:

Hälsningar, vänner! Vi är glada att få möjlighet att tala med er idag igen.
Vi ser många förändringar som sker nu i er värld.
Till exempel har många påpekat att två av de ”ledande” presidentkandidaterna (killen med det vita håret och killen med det oranga håret), står vid de två motsatta polerna.
Vi skulle säga att detta inte är en tillfällig händelse. Och att det är den perfekta metaforen för den riktning er värld har tagit.
För det pågår ett stort skifte nu.

Jordens befolkning väljer alltmer att antingen gå vidare – att gå in i en värld där NESARA inte bara är möjlig, utan existerande och verklig – eller väljer att stanna där de är, och förblir i den tredje-dimensionella frekvensen.
Det finns ingen skam och inget dömande åt något håll.
Om ni skulle känna att ni föredrar att stanna på en tredje-dimensionell Jord, kommer ni glida lugnt, på ett sätt huvudsakligen okänt för er, in i den verkligheten – det speciella hologrammet. Om ni tycker att det är er väg att gå vidare till femte-dimensionella Jorden, då kommer ni gå in i den verkligheten på sätt som är både märkbara och mindre märkbara för er.
I sanning har ni redan tagit ert beslut om huruvida ni vill Stiga upp i denna livstid, och ni är väl medveten om detta.

Och då blir frågan sedan, Vad gör ni med de situationer, relationer, attityder, övertygelser, tankar och överblivna ”verkligheter” i ert liv som är så tydligt tredje-dimensionella?

Hur flyttar ni uppåt på ett sätt som säkerställer att ni blir alltmer medveten om ert Gudomliga ursprung och Skaparförmågor?
Hur uppgraderar ni er frekvens i alla livets frågor – hälsa, arbete, relationer, ekonomi, andlighet – så att ni naturligt börjar manifestera det som matchar er egen och ert högre jags vision för er?
Och vi skulle säga att ni redan gör detta, och att ni kommer till läget för att flytta in i förarsätet när det gäller att skapa ert femte-dimensionella liv, för annars skulle ni inte ställa dessa frågor.
Ni har, tillsammans med många miljoner andra, märkt ett ökande missnöje med vissa områden i ert liv på den senaste tiden.
Kanske ni vill äta mer hälsosamt, dricka endast rent vatten hela dagen, träna mer, och tillbringa mer tid i Naturen.
Kanske ni upptäcker att er långvariga partner, jobb, hem eller andra roller eller situationer, att de inte längre är rätt för där ni är nu, och undrar om det är dags att gå vidare.
Eller kanske ni tittar på världen, som så många miljoner gör just nu, och frågar: ”Varför måste vi ha krig, när alla avskyr dem, med undantag för en liten minoritet av mänskligheten?”
”Varför måste vi betala så mycket pengar för bensin och andra energikällor, när fri, ren energi upptäcktes för mer än hundra år sedan?”
Eller, ”Varför ska jag ha något i mitt liv som inte är helt glädjefyllt, eller för mitt högsta goda?”
Dessa är utmärkta frågor och miljontals ställer dem varje dag, mer och mer.
Ni kommer i själva verket märka att ni inte längre ser någon mening med många situationer – i ert liv och på Jorden i allmänhet.
Ni kommer att upptäcka att många nu går vidare med nya idéer som i det förflutna skulle ha varit undertryckta, ignorerade, eller skrattats åt – såsom energimedicin och energihealing var under lång tid – men som nu allvarligt övervägs som reella möjligheter på mänsklighetens väg.
Energierna på Jorden är nu sådana, att i allt högre grad kommer ni bara att kunna göra det som är för ert och andras högsta goda, i alla situationer.
Ni kommer i allt högre grad finna det svårare och svårare, och sedan omöjligt, att låtsas vara eller göra något som inte är en del av ert sanna, autentiska jag – ert femte-dimensionella jag.
Ni kommer att finna det omöjligt att göra något jobb som inte är uppfyllande, som inte tjänar ert livs syfte på något sätt.
Ni kommer att finna det svårare och svårare att äta animaliska produkter, att dricka eller äta något som inte är av en hög och ren vibration, eller att ge det till era barn och djur.
Ni kommer att få allt svårare att hålla fast vid någonting – gamla objekt, relationer, övertygelser – som inte längre är i resonans med den ni snabbt håller på att bli.
Ni kommer i själva verket kräva en värld där ärlighet, öppenhet, ansvarighet och anständighet inte bara är höga ideal, utan normen.
Och hur ska vi komma härifrån till dit? kanske ni undrar.
Kära ni, ni gör det nu.
Vi ser era häpnadsväckande framsteg under varje timme av ert liv – vi ser era högre jag mer och mer aktiva i era ord, era känslor, er förmåga att höra er intuition och den Gudomliga instinkten som ligger inom den.
Vi ser er ökande förmåga att upptäcka lögner, ohälsosamma val, mörkläggningar och även omedvetet dolda fakta och verkligheter, och vi ser er säga, ”Nej – det här är inte längre vilka vi är på den här planeten.”
Tro oss när vi säger att ni växer er starkare i att minnas era Gudomliga ursprung, för varje dag ni lever och varje andetag ni tar.
Och att ingen kanske kunde vara mer förvånad än ni själv, och ändå så säkert som att ni andas, er Nya Jorddag gryr nu.
När ni tvivlar på detta, gå inombords ett ögonblick och säg till ert supportteam av högre jag, guider och Änglar, ”Vad skulle göra mig gladast just nu?”
Om ni inte hör något svar, tala om för dem att de måste skicka er energin av detta svar så att ni absorberar det in i ert hjärt-sinne och tar emot det tydligt där.
Och när svaret kommer, vad det nu kan vara – följ det.
För det har aldrig förr varit en fest på Lady Gaia, såsom ni alla energiskt förbereder nu, i varje ögonblick.
Namaste, vänner och Ljusarabetarkolleger!
Byggare av den Nya Jorden!
Vi är med er, alltid.

Copyright 2016, Caroline Oceana Ryan
If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and incluerg the link to this original post. Thank you.

http://sananda.website/the-collective-of-guides-via-caroline-oceana-ryan-february-20th/http:/sananda.website/the-collective-of-guides-via-caroline-oceana-ryan-february-20th/

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...