Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 4 februari

Teamet 

 

 

Den senaste vägledningen från våra vänner, varelserna från de femte- och sjätte dimensionerna som kallas Kollektivet:

 

Hälsningar, vänner! Vi är glada över att få möjligheten att tala med er i dag igen.

Vi ser många, många förändringar i er omvärld, alla dessa leder er in i skönhet och dagliga verkligheter i livet på en femdimensionell planet.

Vi är medvetna om att mycket som sker inte verkar komma från Ljuset.

Ni ser störningar i vädret, i nyheternas rubriker, i regeringarna, i era familjer, på era arbetsplatser och i ert eget hjärtas sinne.

Det kan ibland kännas som om dessa energetiska jordbävningar, både små och stora, är ett tecken på att saker och ting blir värre, inte bättre.

Trots detta, dessa saker händer inte för att hålla er i skuggan av den tredje dimensionen, utan för att ni aktivt klivit ut ur den.

 

Ni ”räddas” inte av någon stor Galaktisk kraft som gör arbetet åt er med att skapa en Ny Jord, det är många avslöjanden och uppenbarelser som måste komma fram innan dess.

Ni ägs inte eller drivs, vallade som en hjord, av en offentlig kraft som påstår sig vara den som bestämmer över er, såsom mänskligheten tidigare varit van vid.

Inte heller förlorar ni er själva i tomrummet vid övergången – inte vid den inre övergången i ert eget liv, eller vid den större yttre, de som påverkar hela samhällen, länder och kontinenter.

Ni gör som vilken upptäcktsresande som helst skulle göra – skär bort undervegetationen och skrämmer bort rovdjuren då ni skapar en väg, där ingen någonsin har existerat förrän nu.

Vi skulle säga att de största störningarna är de som påverkar ert eget hjärta, själ, kropp och ande.

Det kan vara en irriterande upplevelse eftersom mycket kommer upp i drömmar som ni inte kan komma ihåg när ni vaknar.

Eller att väckas mitt i natten och känna att det finns någon närvarande – kanske var ni bara i samtal med en grupp eller individ, men återigen, kan ni inte komma ihåg om vad.

Det kan vara otillfredsställande, även upprörande, att upptäcka behovet av att byta jobb, bryta upp från förhållanden/ relationer, ändra era TV- och Internetvanor, ändra hur ni äter eller motionerar.

Plötsligt finns nya behov, nya önskemål, nya idéer, människor eller platser som drar er till sig.

Och dessa impulser och uppmaningar kommer med vetskapen om att ni måste släppa det gamla för att ge plats för det nya.

Hur gör då en person för att förändra/ omdana sitt liv, exakt?

Vi skulle säga att det är bäst att göra det i steg som är hanterbara, lugnt, medvetet, och ledd av den högre visdom som ni fått för att stödja er under denna livsresa, innan ni inkarnerade – era Högre Jag, Skyddsänglar, och Andliga Guider.

Även om det kan kännas som uppförsbacke ibland, vid denna Stora Omdaning Inifrån, behöver det inte kännas som om en byggnad störtar ned omkring er.

Era eteriska supportteam (Gudomliga hjälpare kallar vissa dem) är här för att hjälpa och uppmuntra er med exakt den visdom ni behöver, när ni behöver det.

Men ni måste be dem.

Eftersom det är en viktig del av er resa in i den femte dimensionen, måste ni inse att ni inte är ensamma, även om det kan verka så ibland.

Och att ni når ut till dem som redan talar från högre dimensioner, och lära er att bli bekväma med att göra så.

De är alltid där, redo att svara, för att nå er och förse er med svar, kloka insikter, uppmuntra förståelsen för en situation eller person.

Och för att förklara nästa steg i era vackra, ständigt utvecklande avsikter i livet.

Och sen, skulle vi säga, att om ni har möjlighet att sitta tysta en stund – Nu till exempel! – och Helt enkelt säga till era supportteam, ”Mina vänner – vad behöver vi veta just nu?” I det ögonblicket börjar ni plocka bort flera av de ojämnheter och skakningar i den Nya Jordenresan än ni visste om.

Ni kommer då att påbörja en vana, om ni inte redan har gjort det, med att vända er till era andliga medhjälpare och be om deras vägledning, snarare än att lita på att de i den tredimensionella tron är de enda varelser som är värda att interagera med, eftersom ni fysiskt kan se dem.

Hjälparna är absolut verkliga, och de är i rummet med er nu, med mer skönhet, ljus, högre briljans, värme och medkänsla än ni för närvarande kan föreställa er.

Det är dags att komma ihåg vilka ni är, att komma ihåg att era samtal med de av en högre dimension som är en del av det som gör er till Ljusarbetare.

Ni är varelser som för länge sedan inlett en resa – en serie av jordliv som kräver att ni hackar er igenom undervegetationen i en till synes meningslös ansträngning, spilla stora mängder energi i varje liv för att se, att förstå, att mjölka ut någon mening av livets svårigheter, för att överleva.

Det är dags att förstå att du är en av dessa högre dimensionella varelser – ny på det, i din nuvarande inkarnation, men ett högre väsen ändå.

Ni befinner er i tillväxtstadier av att skapa, inte bara förnyelse, utan nya liv – nya tankar, idéer och uppfinningar, nya sätt att förhålla sig till dem ni älskar, att utföra arbete som är meningsfullt för er, att göra det ni kom hit för att göra .

Fast, ja – det finns dagar när de mörka molnen verkar som om de aldrig kommer att försvinna.

Trycket från familjen blir för mycket, arbetsbelastningarna är för höga, och hela schemat för modern livsstil verkar vara gjort för att besegra er och gör er arga.

Det beror på att ni håller på att visas bättre sätt.

Och vi har sett er uthållighet, och kan därför säga, ni kommer inte att vila förrän ni har skapat det ni vill.

Så tala med era team varje dag, och begär att de svarar er.

Om ni inte hör/ förstår deras svar till er, säg till dem, ”Tala på ett sätt så att jag kan höra/ förstå! Visa mig vad ni menar med andra tecken – samtal, bilder, information som når mig under dagen.

”Eller påverka mina tankar, en idé som dyker upp i mitt huvud plötsligt. Svara mig! Vad är mitt nästa steg? ”

Koppla sedan av och vet att dessa uppgifter kommer.

Öppna upp för att ta emot det. Titta efter det; lyssna efter det.

För ni är aldrig ensamma.

Och dessa – som är era bästa vänner, liksom era själsfamiljer och tvillingsjälar – har som uppgift att vara era väktare och kloka rådgivare under hela ert Jordliv.

Sätt dem i arbete! Ignorera dem inte längre, ni har en ny jord att skapa, och ett nytt liv att skapa också.

Namaste, vänner! Om ni visste allt som inträffar nu, skulle ni aldrig tvivla igen.

 

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

http://carolineoceanaryan.com/2016/02/04/message-to-lightworkers-feb-4-2016/

Copyright 2016, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to this original post. Thank you.

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...