Rådet via Ron Head, 25 oktober, 2018

En stor tillströmning av ljus in i ditt system. – Rådet

25 oktober 2018

Vi har sagt till dig genom många budbärare att det skulle vara, och nu är, en stor tillströmning av ljus in i ditt system. Vi har berättat att det inte skulle finnas någon eller någonting som inte skulle påverkas av denna ljusvåg. Vi har till och med sagt att du verkligen är inne i denna process vid denna tidpunkt. Och vi vill nu informera dig om att allt detta verkligen är fallet, intensiteten kommer att fortsätta att öka.

Anledningen till att vi hanterar detta idag är att det orsakar en sådan stor förändring inom var och en av er att även en del av er som har blivit väl medvetna om vad vi har sagt till er blir desorienterade, förvirrade och till och med ibland modfällda. Det är en sak att förstå varningar om förestående kaos och förvirring, och det är helt annat att uppleva att leva inom den typen av energi.

Idag vill vi ge dig ett annat sätt att se vad som nu är runt omkring dig så att du kan fortsätta att vara den magnifika fyren som du är.

Tänk dig att världen du lever på är en burk färg. Du tittar ner i burken. Rör nu om i burken. Blanda alla olika grader av ljus väl tillsammans. Det finns mycket kärlek, en hel del medkänsla, viss sinnesro och många andra färger. Vi vet att det finns också lite rött hat och ilska. Det finns även lite svart. Men när det blandas väl, berättar vi att svart inte är resultatet. Det är inte ens mörkgrå. Men virvlarna av svart, grått och rött gör sitt allra bästa för att hänga på sin intensitet så att de sticker bra ut mot bakgrunden av de mer dominerande pastellerna av kärlek, medkänsla och vänlighet.
 
Föreställ dig nu att det finns ett stort fat av perfekt vit färg som hälls i burken när den omröres. Föreställ att färgen i burken bli ljusare och lättare. Tänk också på att det finns miljontals små tappkranar av den vithet som har planterats i burken som nu börjar släppa den vithet som de har tagit med sig. Och färgen i burken har inget annat val än att bli ljusare och lättare tills det till sist är grädde, äggskal och sedan vit.

Det är vad du för närvarande lever genom. Det är väldigt svårt att se detta hända när allt omkring dig är förvirring och du blir bara visad det svarta, röda och gråa. Du behöver bara titta runt dig för att se och till och med känna att det faktiskt finns mycket mer rosa och guld än du visas. Och din förvirring och ångest är faktiskt orsakad av din egen längtan efter ljuset. Är de inte?

Vi önskar att du få veta att det finns mycket mer av den perfekta vita färgen som hälls i hela systemet som du bor i. Och små pixlar som vägrar att byta färg kommer i slutändan att tvättas bort.

Nu är det här en söt och vacker bild. Vem som helst kan säga söta saker till dig och klappa dig på huvudet och be dig att dra dig själv tillbaka. Är det inte så? Så det vi ber dig att göra är en daglig ansträngning för att se något omkring dig, eller på ditt internet om du har det, som förbättras. Det finns i själva verket ganska mycket som händer. Om du tittar hittar du det. Då, för den dagen, var den lilla tappkranen av vit färg, av kärlek och medkänsla, där du står.

Vet att vi är här. Vi är med dig varje ögonblick. Och våra hjärtan är fyllda av kärlek och den största respekten för er när ni uppfyller den utmaning som ni har tagit på er själva. Du – var du är – gör det du gör är gudomliga bitar av Allt Som Är. Världen måste förändras på grund av vad du är, och det du gör. Det kommer att återspegla ditt eget ljus. Kärlek och välsignelser till var och en av er.

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head fått (det är jag). Den första är Michaels visdom, tillgänglig här, och den andra är It Rings True, tillgänglig HÄR

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och länk: http://ronahead.com/
 
Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...