Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 27 februari 2023

Kollektivet: Du har Utvecklats till ett Tillstånd där Ditt Hjärtas Koppling till ditt Högre Jag Öppnar sig så Kraftfullt.

 

27 februari 2023

av Caroline Oceana Ryan
https://www.ascensiontimes.com/post/a-message-to-light-bringers-february-24-2023

Denna veckas vägledning från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordelementalerna, Feernas Äldste, Änglalegionerna, Ärkeänglar och andra Gudomliga Varelser kända som Kollektivet:

Hälsningar, kära ni! Vi är mycket glada över att ha denna stund att prata med er idag.

Och vi vill säga att er planet och alla varelsers medvetande på den knappt går att känna igen från vad de var för ett år sedan idag.

Ni har utvecklats till ett tillstånd där ert hjärtas koppling till ert högre jag öppnar sig så kraftfullt.

Och även om dessa Solljusvågor, dessa kosmiska strålar som lyser in på er nu och når varje cell och partikel i er varelse, kan få livet att kännas konstigt, obekvämt och känslomässigt laddat vissa dagar, så integrerar ni ändå dessa vibrationer där ni talar med detta Universum på en mycket högre nivå, och ansluter mer och mer aktivt i ert sömntillstånd med era Själsfamiljer, som inkluderar Stjärnnationer,

De välkomnar er, och vi välkomnar er, till nya höjder som inleder eran av Första Kontakten som inte bara är en formell och mycket öppen känsla, utan också en era av uppvaknade hjärtsinnen och ett massminne av vilka ni är och varför ni är här, för de som är redo att ta emot sådant.

Nästan varje Ljusvarelse / Stjärnvarelse är medveten om varför de är på Lady Gaia just nu.

För Jordmänniskor har detta länge varit dolt, och hållits bakom en slöja av glömska och inre frånkoppling från det högre syftet och ens egen högre instinkt.

Men nu är den slöjan, som har lättat och nu försvinner snabbare än vi kan säga, inte där för att hålla er tillbaka från att veta ert större uppdrag i livet – ert Jorduppdrag, ert själssyfte, er väg för själstillväxt och ert livsverk . Visst, allt detta låter som en ganska tung last att bära!

Ändå försäkrar vi er att det finns skratt och musik i så mycket nu.

Där det en gång fanns sorg och känslor av hjälplöshet, finns en växande medvetenhet om att du är Ett med allt du ser och känner omkring dig.

Vi önskar bjuda in er till det storslagna firandet som är det uppvaknade inre livet som så många miljoner av er har ropat efter under årtusenden. Och nu – ingen kan hålla er från det.

Inte dessa vilsna mörka varelser som spelar de sista disharmoniska ljuden av den enda låt de känner till – de dystra tonala vibrationerna hos ett folk som marscherar i oändlighet till krig.

Och de mörka vågstyckena av maktsökande och själsförnekande, allt i syfte att regera över de mycket låga vibrationsfrågorna i 3D-jordens ekonomiska och politiska konstruktion.

Sannerligen, dessa jordbävningar som ni ser, även om de är störande och upprörande för så många, är bara en metafor för den gamla ordningens sönderfall.

De som har förlorat hem, samhällen, familjer, kommer att fortsätta att få hjälp av Stjärnnationer och Ljusvarelser (inklusive er själva, i det eteriska) på alla sätt.

Vi ska inte glömma dem, det gör ni inte heller.

Sänd Ljuset från tusentals Solar till dessa kära, för att värma deras hjärtan och inre andar, så att de kan veta att de aldrig är ensamma eller övergivna.

Visst, bidra med era frivilliga ansträngningar och ert monetära stöd om ni vill, till de organisationer som ni litar mest på och som är mest transparenta med hur de spenderar donationerna som skickats till dem.

Ändå är det största ni kan göra nu, att placera alla dessa kära i den stora cirkeln av ljus som vem som helst kan stå i och dra andra till.

Alla som kommer till den platsen kan få helande, näring, stöd för alla aspekter av livet och en påminnelse om att de är Gudomligt övervakade, omhändertagna, älskade och stöttade.

För allt detta, kära ni, ber vi att även när tårarna kommer upp nu, i Jordens förhöjda, ”superladdade” atmosfär – tårar för er egen resa och andras – att ni inte förlorar det faktum att ni, alla av er, verkligen, äntligen ser och hör, äntligen känner och Vet.

Att inte bara veta var din Jord är, och hur den har skötts så länge, när du vaknar till din egen ökande självuppfyllande bemyndigande och Medskapande förmåga.

Men också att se förändringen av vibrationer med dina egna ögon – se Jorden och allt omkring dig röra sig till en högre nivå.

Ibland kan du se (eller inombords föreställa dig) heliga geometrier, ljusvågor, energetiska mönster, i luften omkring dig, i andra människor, på vissa platser, inklusive ute i Naturen.

Ni minns nu normaliteten av högre dimensionellt liv, som snart nog helt enkelt kommer att bli vardagen.

För ingenting kan hålla tillbaka den stora vågen av Uppstigning som växer fram och flödar fram på er planet nu!

För detta kom ni! Och för detta har ni arbetat i många Jordiska liv.

Vi böjer oss för er, med all vår kärlek, och stort Tack, som alltid, för detta är för de flesta av er den sista mödosamma resan ni kommer att göra på denna Jord, och även det mest kraftfulla Förvandlandet.

Vi hjälper till när vi är kallade av någon av er för att göra det, ändå är det ni som har gjort hela skillnaden.

Namaste, vänner som är vår familj!

I detta, som i allt annat, är vi med er, alltid.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *