Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 28 november 2018

Kollektivet via Caroline Oceana Ryan

28 november 2018

Den senaste vägledningen från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordelementalerna, Féers Äldre, Änglar och Ärkeänglar, kända som Kollektivet:

Ett kort meddelande till Ljusarbetare:

Hälsningar, vänner! Vi är glada att ha denna stund att tala med er idag.

Vi ser att många av er känner er stressade vid denna tid på året, då det kan krävas av er att tillbringa tid under er ledighet med familjemedlemmar ni inte alltid går ihop med.

För en del innebär det också extraarbete för att ha råd med helgernas utgifter, eller mycket matlagning, städning, och andra sysslor för familj, vänner och föreningsliv.

Detta kan vara tröttande och frustrerande, då ert barn-själv vill återfå sin förundran över helgernas skönhet och att inte vara så uppknutna med att ”få saker gjorda.”

Vi önskar er många vackra, fridfulla stunder i denna vintertid, då ni kan ta in Naturens skönhet i denna årstid, och inte bara tänka på att skrapa rutorna på bilen eller att ni måste bära vinterskor.

Vi välsignar er med en känsla av stillhet som ersätter stress och rush i helgtiden.

Ni uppfann inte denna stress – ni fick den av dem som inte visste att den inte är ett krav för att få en njutbar helgledighet.

Den uppfanns för att ni ska rusa runt och spendera pengar på saker som andra inte nödvändigtvis behöver eller vill ha, så att ni inte ska känna skuld över att inte ge dem en julklapp.

Barn behöver inte massor av julklappar eller sötsaker i helgerna – den typen av omåttlighet gör dem ofta obekväma, trötta och förvirrade.

Det har väldigt lite att göra med glädjen i att njuta av vacker musik, fin samvaro med familj eller vänner, eller helt enkelt insikten att, på något sätt, har ni redan allt ni behöver.

Ju mer ni säger er själva detta, desto sannare blir det.

Ni kan vara ett vackert exempel på den Ljusvarelse som inte ger efter för helgförväntningar, då ni också står starka vid nyheterna om hur människor vid USA:s södra gräns behandlas, och hur tusentals blivit förkrossade av bränderna i Californien.

Sänd Ljus till alla situationer som stressar eller bekymrar er nu. Använd St. Germains transmuterande Violetta Flamma för att rena och lyfta upp alla situationer till en högre frekvens,

Ha ett bra helgfirande, men håll det så enkelt och fint glädjefyllt som ni kan, utan onödigt rusande omkring och utan att vara för pressad av tid för att hinna njuta av dag eller kväll.

Ni är tillräckligt kreativa för att upptäcka de enklare sätten att göra saker på, att inte göra för mycket mat och sötsaker, att erbjuda enkla gåvor som uppmuntrar någon att följa sin dröm att vara sitt bästa själv.

Att bara erbjuda någon en lista på allt som är underbart med dem – allt som ni och andra värderar hos dem – är en vacker gåva de aldrig kommer att glömma.

Den typen av transformation är en av de saker ni kom hit för, och ni gör att fantastiskt arbete.

Släpp behovet av att ”gå på automatik” och av att glömma ert inre lugn, bara för att det är denna tid på året.

Ge er själva tid i stillhet varje dag, då ni talar med ert Andliga team eller med Källan, och tala om allt som bekymrar er, och be om vägledning och visdom. Svaren kommer, om än inte omedelbart, i perfekt tid och på perfekt sätt.

Vi omsluter er med vår Kärlek.

Och som alltid, vi är hedrade att få hjälpa er på er väg.

Namaste!

 

Copyright 2018, Caroline Oceana Ryan

 

 

 

Översättning: Markku

You may also like...