Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 26 februari

Teamet

Caroline Oceana Ryan

Ett Meddelande till Ljusarbetare

26 februari 2016

Ett utdrag från den senaste Uppstigningsmanualen, från våra vänner, de Galaktiska- och Änglavarelserna som är kända som Kollektivet:

Uppstigningsmanualen – Del Två: Att Skapa ett Liv i Femte Dimensionen

från kapitel 5 – ”Om att Ta hand om Gammal Smärta och Ilska”

De flesta Ljusarbetare är nu djupt i processen med att släppa och hela gamla situationer som har förargat eller givit dem sorg tidigare.

Men egot och personligheten – det gamla försvaret och automatiska mentala processerna – är osäkra på denna nya väg ni nu är på.

De skulle föredra att ni obegränsat håller fast vid den gamla sorgen.

Då de tänker att de skyddar er, gör ert sinne och ert ego sitt gamla jobb med att påminna er om hur denna person eller det uppförde sig illa eller inte stod vid er sida.

De gör detta delvis för att de är av en lägre vibration än ert högre sinne, vilket uttrycks av er intuition eller hjärtsinne.

De känner också att de skyddar er från att någonsin låta en annan person eller situation skada er på det sättet igen.

Detta är inte att skydda, så klart – det är en försvarsreaktion, och det skyddar inte er.

Om något, tjänar det, som en magnet för en upprepning av dessa smärtsamma situationer.

När dessa gamla minnen kommer upp, säg åt dem, ”Tack. Jag älskar dig. Jag är ledsen att jag inte kunde skydda dig från detta. Det finns ett bättre sätt nu, en fredlig väg. Jag släpper nu denna ilska och förbittring (eller sorg eller känsla av att förlora), i alla riktningar av tid.”

Detta försäkrar ert yngre, mer sårbara ni att ni kommer att ta hand om dem, och aldrig överge dem.

Och att det inte finns någon anledning till fortsatt sorg eller rädsla eller ilska. Det löses upp nu. Ni måste vara fasta, och låta ert ego-sinne veta vem som har kontrollen här. 

För helt säkert, både egot/personligheten och mentala hjulspåren kommer att föredra att stanna kvar i kampen. Och upprepa er när det behövs.

”Jag sa jag är inte längre rädd [eller rädd, eller sörjer] för det, och jag menar det. Sinne! Hör på mig! Du vet precis hur man lär sig något nytt!”

Era guider, Änglabeskyddare, och högre jag kommer i ökande takt att visa er sätt att släppa de nya tråkiga stunderna då de sker, så att de varken fäster sig vid händelser i det förflutna, eller blir nya svårigheter som bara spär på ilskan eller sorgen som ni nu släpper.

Dessa affirmationer kommer överbrygga tiden mellan det förflutna och den fredsbaserade framtiden.

Och gläd er att dessa gamla sorger och trauman nu kommer till ytan.

För ni är här nu, i Uppstigningsprocessen, för att släppa allt från den tredje dimensionen, och särskilt den lägre känslomässiga tätheten som håller er bundna till medvetandet av den tredje dimensionen, som om den vore den enda möjliga verkligheten.

Ni väljer en ny verklighet. Var glad för allt ni lärt er under denna resa.

Ge inte en som tidigare misshandlat er eller hållit er fången komplimangen av att obegränsat ha skadat er, det tjänar ingen utom ert skadade ego-mind.

Låt det ego-självet veta att ert högre jag – ert jag i femte dimensionen – är den nya sheriffen i stan.

Och att ni bär brickan med stolthet, och tillåter inget trams, oavsett hur stor vice sheriffen (sinnet och egot) tror att de är.

Copyright 2016, Caroline Oceana Ryan 

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to this original post. Thank you.

from The Ascension Manual – Part Two: Creating a Fifth Dimensional Life

Ascension Times Publishing – All rights reserved.

________

 Go to http://carolineoceanaryan.com/the-ascension-manual-part-two-preorder-now/ to learn more about The Ascension Manual – Part Two, including a special Preorder Giveaway

FacebookTwitterGoogle+Email

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...