Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 8:e november

Teamet

Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 8:e november

Meddelande till Ljusarbetarna – 8:e november, 2016

 

Den senaste vägledningen från våra vänner, de Gudomliga Varelserna som kallas Kollektivet:

Hälsningar, Ni Upplysta!

Vi är glada att få tala med er idag.

Det är ett stort ståhej i USA nu, på denna valdag.

Vi ser många som kämpar med det de tycker är ett orimligt val – ett där ni måste välja bland kandidater som verkar vara företrädare för bedrägeri, ofta med destruktiva beteenden.

Ni upplever en viss förlust av egenmakt, och undrar, ”Hur kan jag rösta, när mestadelen av kandidaterna på något sätt representerar den gamla maktstrukturen? Var och en av dem bidrar till problemen omkring oss, genom att bocka och buga för de tidigare makthavarna, medan jag står upp för mänsklighetens egen kraft?

”Vad spelar det för roll, om jag deltar eller inte?”

Men vi säger, kära ni, det betyder en hel del.

De av er i USA, och i varje land där medborgarna har möjlighet att rösta, gör mycket mer än att bara välja ibland de mörka hattarna de har beslutat att presentera för er – som de tror kommer att säkerställa deras fortsatta regeringstid.

Mycket för att ni använder er av en mänsklig rättighet som inte fanns på jorden under tusentals år, som sedan möjliggjordes efter att många modigt offrade sin fysiska säkerhet och sociala ställning, för att ändra den rådande situationen, till en mänsklig rättighet få rösta.

När ni röstar, ansluter ni med dem, och tackar dem för den frihet de vann för er och alla efterföljande generationer.

Ni säger också till ert högre själv, och till alla dem som nu bistår jorden i de högre sfärerna:

”JAG använder min röst. Och min röst förklarar människans suveränitet – med Gudomlig Regering genom NESARA-lagen.

Jag använder min röst och min närvaro som ett ankare för alla högre energier nu!

”JAG lägger min röst (eteriskt) bara för dem som kommer att bana väg för den Gudomliga Regeringen på denna Jord, oavsett vem det blir. För allt bidrar nu till det högsta goda för mänskligheten och vår planet! ”

Bry er inte om kommentarerna, prognoserna, slagorden, och skrävlet som ”vinnaren” överöser ”förloraren” med.

För det är starka energier från den Violetta Flamman av St Germain, som nu blixtsnabbt rör sig på jorden, de högre frekvenserna av många miljarder Änglaröster som stiger med sång och heligt mässande, koncentrationen av högre energier från Gudomliga Varelser av alla dess former, allt från era Galaktiska själsfamiljer till själen av Jorden Själv, och från alla Hennes riken och elementaler.

Ni har förstått att Jorden Själv nu kan hålla de högre energierna av den femte dimensionen.

Och därför, kära ni, har ni själva nu möjlighet att hålla samma femdimensionella (och högre) energier – för att förankra dem där ni befinner er, och runt hela er planet, med formen av en ny Jordverklighet.

Och behöver ni vara kända eller rika, eller ha ett vackert ansikte känt för många miljoner, för att kunna utöva detta häpnadsväckande inflytandet?
Inte alls!

Vi själva träffas inte heller alltid. Och ändå – så förstår ni och känner oss alla som finns runt omkring er.

Ni ser skönheten av solen som stiger upp, av växter, blommor och träd, den rika jorden och de strömmande vattnen, och vinden ovanför dem.

Och ni vet, genom dessa uttryck, att Guds kärlek är konstant, och sann, den Enda verklighet som finns.

Ni själva bär dessa högre energier hela tiden.

Ni kom hit, för inget mindre än att vara ett uttryck för Guds Kärlek och Ljuset självt!

Så lyssna inte, utan le mot dem som vill få er att tro att ”Allt är förlorat”, eftersom den eller den individen inte blev vald.

Titta på energin – tona in den intuitivt – nu och under de kommande månaderna, och ni kommer att bevittna en flodvåg av god vilja och högre avsikter, som sköljer över denna jord och i vart enda medvetande i och på henne.

Ingen är immun.

Det finns inga gömställen som är djupa eller mörka nog, för de entiteter som har hållit er gisslan på Jorden under så lång tid.

Förlåt eller släpp dem fria, på det sätt som ni tycker fungerar bäst för er.

Om ni känner att ni inte kan förlåta agerandet av de som bar mörka hattar – som spelade mörkrets roll – under så lång tid att de tycker att det är deras enda syfte och identitet, kalla då helt enkelt på oss.

Säg till oss, ”Jag har total avsikt för att frigöra och förlåta alla missgärningar, som någonsin begåtts på jorden, och alla de som utfört dem.

”Om jag inte kan göra detta helt och fullt, då Gudomliga Varelser av alla slag – förlåt och frigör dem genom mig, och hjälpa alla på den vägen att leva ut sitt högsta goda nu. Tack! ”

Det är allt som behövs. Vi är här för er hela tiden.

Det kan då i era tankar komma fram ett antal människor som ni behöver förlåta, även om en del av ert hjärtas sinne fortfarande befinner sig i ett tillstånd av vrede, eller kvar i chocken som det var just då det inträffade.

Samma tankar gäller också då: Ha en klar avsikt med att frigöra dem till det högsta goda. Släpp det sedan, och låt det passera.

Ge dem till oss, kära ni.

Ljuset på planeten är nu sådant, att ni inte längre kan bära sådant agg och förbittring på egen hand. Ni måste släppa taget.

Och nu går ni in i nya former av skönhet, styrka, det inre förverkligandet av ert Gudomliga Själv, och i en tid av jämlikhet, fred, rättvisa, skönhet, glädje, och den sanning som ni så länge önskat, men tvivlade på att den någonsin skulle komma .

Det har verkligen redan skett i det eteriska, annars skulle ni inte kunna hålla det i era hjärtan på ett sådant kraftfullt och uttrycksfullt sätt.

Betrakta det som utfört.

Namaste, kära ni! Vi bugar oss alla för ert mod, och vi firar med er, eftersom NESARA hela tiden rör sig framåt.

Välkomna dess Kraft i era hjärtan, i era hem, i era ord och visioner. Ni förlöser det, som nationer, kulturer, och individer.

 

Och den här gången, lämnas ingen av er kvar.

 

Var vid gott mod! Vi är alltid med er.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

Copyright 2016, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to this original post. Thank you.

http://carolineoceanaryan.com/2016/11/08/message-to-lightworkers-november-8-2016/

 

Du gillar kanske också...