Kollektivet via Salena Migeot, 21 december 2015

Teamet

Kollektivet, 21 december 2015
via Salena Migeot

Våra Kära!

Det är med stor kärlek som vi kommer till er i dag för att dela våra önskningar om goda budskap med stor glädje för er under den här julhelgen som ytterst handlar om fred och välstånd för alla. Det är det som är er födslorätt. Det är vad Kristusbarnet inkarnerade för att dela med er alla. Det är vad varje stor andlig mästare har önskat er – att veta att ingen kan hålla er borta från fred. Fred finns inom er och det är upp till er att odla och upprätthålla den. Och överflödet är ert eftersom ni är ett gudomligt barn av Skaparen, ni har fått gåvan av medskapande. Föreställ er fred och välstånd för alla.

Vi påminner er om detta med den uppriktiga intentionen att ni håller frid i ert hjärta när ni navigerar er igenom den här helgen som betyder många olika saker för många olika människor. Tänk på att det finns de bland er som inte känner någon glädje vid denna tid, bara sorg och stor förlust. Det finns de som har förlorat nära och kära vid den här tiden och som har ständiga påminnelser om att deras älskade inte längre är med dem och därför är fyllda med sorg. Det finns de av er som har nära och kära som glider bort medan vi pratar. Vi delar inte detta för att inkräkta på er glädje utan för att hjälpa er att ha ett perspektiv på saker – för att hjälpa er att öppna era hjärtan för dem som kanske är för sig själva, ensamma, arga, sjuka, övergivna, glömda, oförmögna att vara närvarande och vara glada, oförmögna att hålla samma glädje som ni kanske kan, bortkopplade från familj eller vänner eller älskade genom tid, distans, död, missförstånd och så många andra skäl. Så många känner sig ouppfyllda och vet inte hur man ska fylla sig.

Kära ni, detta är en vädjan att dela er själva, era bord, er tid, er kärlek, er närvaro med andra som kanske inte har vad ni har, kanske saknar ett kärleksfullt hem att gå till för att uppskatta vad ni kanske tar för givet. Vi menar inte nödvändigtvis att göra en donation till soppköket eller något annat ändamål, även om det inte är ouppskattat. Vi talar om att sträcka er till att bli mer lik mannen från Galileen under denna helg. På vilket sätt kan ni hjälpa någon eller kanske många, vilket kanske tar er ur er komfortzon på något sätt och kräver mycket av er, men som definitivt kommer att göra en stor skillnad i andras liv, och därför också i ert?

Kan ni ordna vård dygnet runt för en äldre vars djupaste önskan är att kunna tillbringa helgen med sin familj? Kan ni ge en överdådig måltid för dem vars enda andra alternativ är att gå till en kyrka eller soppkök, äta ensam eller få färdiglagad mat (Meals on Wheels) levererade till dem? Kan ni ge en plats för vila och stöd åt någon som går igenom en svår tid? Kan ni vara den kärlek ni vill se i världen? Kan ni ställa upp för vänner, nära och kära eller främlingar på ett sätt de aldrig skulle be om eller förvänta sig? Kan ni bjuda in någon till er familjemåltid och verkligen välkomna dem som en del av er familj? Är ni en som lever i överflöd och inte inser hur välsignad ni är? Tackar ni för era välsignelser? Kan ni förstå att ni som lever i överflöd skapade den verkligheten åt er själva och att ni kan hjälpa andra genom att visa dem att Kärlek Finns. Vissa människor glömmer eller visste aldrig att Kärlek Finns. Kärlek Finns överallt, hela tiden, i all evighet.

När någon förlorar Kärleken ur sikte har den inte försvunnit någonstans. Den är fortfarande där som alltid. Människor förlorar bara sin förmåga att se, känna, höra, säga, beröra, krama, viska, le, kyssa, omfamna, blinka, klappa, sjunga och spela Kärlek. Det betyder inte att den är borta. Den är en överflödande flod som aldrig torkar ut – utom i människors hjärtan och sinnen. Var en vattenbärare av Kärlek för alla som behöver det, på det sätt ni kan, som ni ser behov av det, som ni ser, hör, känner, berör dem som vissnat och torkat. Visa dem överflödet av Kärlek som finns överallt för dem som ser och tror. Oavsett vilket fordon som tillåter dem att minnas Kärlekens magi, ta dit dem – genom historien om De vise männen, Jultomten, Obefläckade Avlelsen och Födelsen, magin i Solståndets samma tid av ljus och mörker, eller helt enkelt magin i en innerlig inbjudan att förenas med er och er familj och uppleva den kärlek ni har för varandra.

Vet att denna tid har varit helig för alla folk på Jorden långt innan den som kallades Kristus inkarnerade. Vistas i vad som är sant genom alla tider för alla kulturer som den gudomliga sanningen okorrumperad av de särskilda intressena hos vissa grupper genom tiderna. Se till naturen och hennes skönhet och generositet för att hitta enheten i alla varelser. Titta på de majestätiska vintergröna träd som nu sågas ned med liten tanke på vad de har för betydelse, annat än att sätta julklappar under. Se skönheten i de röda kardinaler (fågel i Amerika) som är så mycket mer synliga vid denna tid på året då lövträden ha tappat sina blad och Moder Jord går in i sin karga tid. Se de ljusröda järnekbären på sina mörkgröna buskar. Dessa är de ursprungliga färgerna för julhelgen. För de av den Judiska tron är blått och vitt är inte bara helgens färger, utan färger som har betydelse under hela året – för att påminna alla om det blåa i himlen och haven. Vit är en universell färg för renhet. Tänk på de uppoffringar som gjorts både bokstavligt och symboliskt i naturen och genom många kulturers legender för denna tid på året för att förbereda sig för ett nytt liv – pånyttfödelse av våren. Och tänk på hur de flesta religiösa riter, symboler och högtider har sitt ursprung i Naturen, långt innan ordet ”religion” myntades.

Tänk på den här tiden i termer av vad ni vill ha för er själv på en djup nivå, som ni är villig att gå inombords och uppehålla er vid, att ge näring till med er livskraft, och mäta dess värdighet att förverkliga genom att hålla intentionen hela vintern och se till att det är värt att plantera detta frö när våren kommer och vattna det med er kärlek och uppmärksamhet och intention. Om ni inte lever ert liv på det här sättet, berövar ni er den magi och förmåga att manifestera som finns inom och runt omkring er. Tänk ordentligt på detta kära ni, för att skapa det liv och den värld ni vill leva i, att uppleva, att vara. Vet att även de till synes minsta dagdrömmar kan leda till kraftfulla verkligheter. Om ni är utan familj eller i brist på något att fira, föreställ er att ert liv är precis som ni vill ha det. Om det finns någon i ert liv som förminskar er på något sätt och ni vet att denna person eller grupp inte är hälsosam för er, bara föreställ er livet utan dem. Se er bara med människor som älskar, vårdar, stöder, omhuldar och värderar er på alla de sätt ni önskar och förtjänar.

Familjer kommer i alla former och storlekar och det är aldrig för sent att anta fler nära och kära. Om ni känner er ovälkommen, oönskad, frånkopplad, eller inte kan relatera till er biologiska familj, skapa er egen. Ni behöver inte vänta på att välkomnas eller antas i någon annans familj. Om ni inte har något att göra denna Jul och ingen att fira med, spendera er tid med att mycket konstruktivt föreställa er exakt hur ni vill att nästa Jul ska vara för er. Fortsätt att vårda denna vision, dröm, önska fram den till verklighet genom det Nya Året så att det igen, till våren kommer att finnas något som ni kan ”plantera” och fortsätta att ge näring till genom säsongerna så att nästa år kommer vara mycket mer givande och riklig för er på det sätt ni önskar.

Vi älska er kraftfullt, kära ni. Håll fast vid magin hos den här helgen, tro på den och för den vidare. Om ni inte tror på magi, tror ni inte helt på manifestation, på healing, på kraften hos tanken och intentionen, på kreativitet och ni misskrediterar Moder Jord och elementen och hela naturen. Hur skulle ert liv se ut utan variationerna hos solen, månen, stjärnor, säsonger, fåglar, kärlek, liv, födelse, död, healing, föryngring, måluppfyllelse, konst, musik, spel och så många andra saker som ni har tillgång till som är födda av och förevigade eftersom Magin finns. Om ni likställer Kärlek och Magi har ni inte helt fel, kära ni.

Ni är på väg mot större och större magi. Ju fler som tror på Kärlekens magi, desto mer kommer den att manifesteras för var och en av er. Vi önskar er goda budskap om stor glädje och öppenhjärtligheten att se, känna, höra, uppleva och dela allt detta och mycket mer. Omfamna glädjen, julsångerna, festligheterna, berättelserna, dofterna och kreativiteten (magin) av att skänka bort gåvor. Njut av denna helgs sevärdheter och ljud med tacksamhet och innerlig bön om att alla kan uppskatta magin med barnens förundran och föreställ er att den verkligheten blir sann för alla. Och låt det bli fred i era hjärtan och över hela Jorden.

Och så är det.

Er kärleksfulla familj från stjärnorna och bortom,

Kollektivet av guider

 

Kanaliserat av Salena Migeot salenam2@msn.com

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...