Komplett Benjamin Fulford Rapport, 16 april 2018

Komplett Benjamin Fulford Rapport, 16 april 2018

 

“Revolution Kan Starta” – Fulford Rapport – 16.4.2018

En revolution kan starta i Frankrike när tokiga Zionister försöker ännu en gång att starta 3:e Världskriget

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society

2018-04-16

De galna religiösa fanatiska Zionisterna som försökt i åratal att starta Harmagedon har misslyckats än en gång i sitt senaste försök, den här gången i Syrien. De står nu inför allvarliga följder, eventuellt med en revolution i Frankrike.

Innan vi kommer in på detaljerna, låt oss komma ihåg vad det handlar om här. Det är svårt för vettiga, verklighetsbaserade människor att förstå att det västerländska politiska och finansiella etablissemanget har blivit kapat av religiösa fanatiker som försöker genomföra sin tolkning av den bibliska profetian med mord på 90% av mänskligheten och förslavning av de överlevande . Men överväldigande bevis visar att detta är exakt vad som händer.

Vi kommer inte att lägga ut, ännu en gång, alla bevis här; Vi ska bara titta på vad Amerikas president Donald Trumps svärson Jared Kushner har hållit på med. Familjen Kushner köpte en byggnad på 666 Fifth Avenue i New York till långt över marknadspriserna.

https://www.nytimes.com/2018/04/06/nyregion/kushners-vornado-666-fifth-avenue.html

Och ja, trots ett stort försök att sudda ut den här informationen från ”non konspirations-”, webbplatser kan vi bekräfta att Lucent Technologies grundades där och utvecklade ett implanterbart RFID-chip. Här är en artikel från ett vetenskapsmagasin om vad dessa chips är avsedda för:

https://www.popsci.com/my-boring-cyborg-implant

Vi måste också påminna oss om att Kushner är medlem av den radikala Chabad-sekten som syftar till att ha 2800 slavar för var och en av sina anhängare efter att resten av mänskligheten dödats. Det är med andra ord faktiskt möjligt att bekräfta att svärsonen till USA: s president är en del av en grupp som försöker att göra följande bibliska profetior till verklighet:

Revelation 13:16-18

”Det föranleder också alla, både små och stora, både rika och fattiga, både fria och slavar, att bli markerade på höger hand eller pannan, så att ingen kan köpa eller sälja, om han inte har märket, det vill säga namnet på djuret eller numret på dess namn … och hans nummer är 666. ”

Vid denna tidpunkt är det värt att påminna läsarna om att den här versen är från Nya testamentet och inte det judiska testamentet, så det här är inte en judisk komplott och dessa människor är inte riktiga judar, utan dyrkar i stället Satan. Än en gång visar sig det gamla ordspråket, ”Sanningen är värre än dikten”, vara sant.

Nu kan vi börja koppla detta till de senaste nyheterna. Titta först på fotografiet i följande länk av Trump-mötet med Chabad-ledarna den 29 mars:

https://www.timesofisrael.com/trump-meets-with-chabad-rabbis-in-oval-office/

Efter att ha träffat dessa människor, signalerade Donald Trump sin motvilja mot att gå med i deras galna komplott genom att tillkännage att USA skulle dra sig ur Syrien. Så vad hände? Varför beordrade Trump plötsligt attacken på en fredag den 13: e av alla datum?

Svaret, enligt CIA och andra källor, är att de kazariska zionistiska galningarna, desperata eftersom deras kontrollnät kollapsar, genomförde en enorm kampanj för att tvinga USA och Ryssland in i 3:e världskriget och därmed starta sin långsiktiga Harmagedon.

De kazariska satanisterna (zionisterna) har också skrikit vargen, om att den syriska regeringen angriper sitt eget folk med giftgas så många gånger (minst 6) att även den hjärntvättade majoriteten inte längre tror på deras lögner. Ett memo som gick runt efter den senaste attacken visade hur löjlig den officiella historien var genom att notera, ”Vi bombar Syrien eftersom Syrien bombar Syrien.”

Nyckeln var en razzia hos Donald Trumps advokats, Michael Cohens kontor, den 9 april. Syftet med razzian var att hitta material med vilket man kunde öva utpressning mot Trump och därmed tvinga honom att beordra en attack på ryska trupper i Syrien och starta 3:e Världskriget enligt CIA och Pentagon källor. Efter att Trumps Atlantic City-kasinon gick i konkurs 1991, 1992, 2004 och 2009, och eftersom Trump sannolikt skulle ha blivit löst ut av ryska gangsters och andra tvivelaktiga karaktärer, kan det inte vara någon tvekan om att massor av utpressningsmaterial hittades.

Amerikanska militären svarade genom att posera för följande bild på razzianatten. (saknas)

”Budskapet är att USA: s militär står solitt bakom president Trump” och ”meddelandet till kabalen markeras av 9 till vänster och 11 till höger”, säger Pentagonkällor.

Amerikanska militären fortsatte emellertid med den 13 aprilattacken på Syrien på grund av en överenskommelse som nåddes med den ryska militären och den syriska regeringen, förklarar källorna. I den här överenskommelsen fick amerikanska militären tre godkända mål inuti Syrien – en övergiven byggnad som planerade att rivas och två tomma flygbaser – för att beröva zionisterna en ursäkt att avslöja Trumps smutsiga byk, samtidigt som man undviker ett världskrig.

Dessutom banar de ”syriska missilangreppen vägen för amerikanskt trupptillbakadragande” och ”Trumps twitter ” mission accomplished ” riktade sig till George Bush Jr. och gärningsmännen bakom 9/11″, säger Pentagon-källorna.
https://www.youtube.com/watch?v=JxWdiXfUqsA

Amerikanska militären har också gjort ett annat drag mot den kazariska mediakontrollen genom att tvinga Martin Wilson, chefen för WPP, världens största reklamföretag, att avgå förra veckan, säger Pentagon-källor. Harvey Weinstein-skandalen har också ”krossat Disney-VD:n Bob Igers presidentambitioner”, noterar de.

Det kommer nu att bli en ännu allvarligare hämnd för denna attack baserad på lätt och allmänt bevisade lögner. De första offren kommer sannolikt att vara den kazariska maffia-slavregeringen i Storbritannien och Frankrike.

Situationen i Frankrike håller på att bli särskilt kritisk. Fabrice P.J. Dubordieu, utrikesrådgivaren för det Franska Nationella Övergångsrådet, talade i Rådet, och sade att den franska militären och polisen står på randen till öppen revolt mot deras ”bedragarregering”.

Enligt Dubordieu, när den franska presidenten Emmanuel Macron tog makten genom ett stulet val, blev han omedelbart indragen i en kamp mot den ”högt respekterade Generalen Pierre de Villiers, vilket ledde till dennes avgång den 19 juli 2017.” Hans ersättare, ja-sägaren Général François Lecointre, vars rykte är fläckat av hans engagemang ”i flera smutsiga operationer i Afrika” och som ”inte respekteras av sina kamrater”, är ”en av de många” orsakerna till spänningen i armén, säger han.

Övergångsstyrelsen rapporterar att strejker utförs av domstolen, upploppspolisen och den vanliga polisen.

Domare och advokater är upprörda och har iscensatt walkouts (uttåg) eftersom så kallade ”rättsliga reformerna” undergräver deras makt och begränsar de mänskliga rättigheterna, säger de.

De rapporterar att Compagnies Républicaines de Sécurité, eller anti-upploppspolisen, inte är tillåtna enligt lag att strejka, så i stället har de kollektivt sjukanmält sig, eftersom de är utmattade av att bekämpa franska studenter, fackarbetare och miljöaktivister, varav många är medlemmar av deras egna familjer.

Det 100 000 man starka Franska Nationalgardet har haft dåliga relationer med Macron sedan hans regerings början och är redo att arrestera hela regimen, säger rådet. Situationen har blivit så dålig att Macron nyligen har stationerat 500 EU-trupper vid Franska Gardets kaserner i Versailles, säger de.

https://en.wikipedia.org/wiki/European_Gendarmerie_Force

Inte bara det, utan rådet får rapporter om legosoldater som är stationerade längs de belgiska och tyska gränserna mot Frankrike. ”Att hyra in utländska och/eller irreguljära krafter för upploppssäkerhet är faktiskt förräderi enligt läroboken – även om det inte är olagligt, åtminstone i vårt folks och militära personals sinnen,” säger Dubordieu.

Den syriska attackordern från Macron förvärrar situationen, säger han. ”Vår bedragarregering beskyller den syriska presidenten Assad och citerar information som vi inte riktigt kan komma åt”, konstaterar han. Till slut sa den franska militären att de inte kunde skicka sitt enda hangarfartyg för att delta i attacken ”eftersom det låg vid kaj för reparationer”, och i stället avfyrade ett mindre skepp några symboliska missiler.

Övergångsrådet säger i vilket fall som helst att en stor insats görs den 5 maj. ”Studerande från universiteten i Montpellier och Strasbourg, under deras generalförsamlingar, röstade för ockupation av Elysée-palatset” på det datumet säger han. ”Det kommer troligtvis att följas av studenter från andra universitet mycket snart”, tillägger han. Makron, för sin del, planerar att gömma sig i det avlägsna södra Stillahavsområdet Nya Kaledonien på det datumet, noterar han.

”Den franska republiken går definitivt in i ett kraftigt försämrat läge! Övergången närmar sig ”, avslutar Dubordieu.

Brittiska medierna rapporterar att situationen med Theresa Mays slavregering i Storbritannien också blir alltmer bräcklig efter att den ”uppenbarligen oanständiga” attacken på Syrien stöddes av mindre än en fjärdedel av befolkningen. May utförde attacken utan omröstning

https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/apr/14/theresa-may-essential-argument-for-syria-strikes-nonsensical

https://www.independent.co.uk/voices/theresa-may-trump-syria-strikes-parliament-vote-britain-russia-chemical-weapons-latest-a8303146.html

Shinzo Abes japanska slavregering, samtidigt som den inte deltog i den senaste syriska farsen, är också vacklande på grund av Abe: s engagemang i korruption och krigsbrott. Det pågår nu stora dagliga demonstrationer framför det japanska parlamentet som kräver att han avgår.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-04-14/japanese-protesters-demand-liar-abe-s-resignation-over-scandal

https://sputniknews.com/asia/201804151063594181-high-turnout-at-tokyo-rally-demanding-abe-resign/

Samtidigt som den gamla ordningen fortsätter att kollapsa, sågs stora rörelser mot en mer kooperativ värld i samlingen av olika flottor i södra Stilla havet, enligt asiatisk-baserade CIA-källor. Här är deras rapport:

”Den verkliga orsaken till att flottorna går till Stilla havet är att en stor förekomst av Rare Earth Elements, Sällsynta Jordartsmetaller, (REE) som används i Hemliga Rymdprogrammet hittades cirka 600 miles söder och öster om Tokyo, Japan-nog med metall för att behålla rymdprogrammet under årtionden.

”Problemet är att skörda dessa metaller på upp till 3 000 meter djup, något som den pensionerade franske kapten Jacques Cousteau arbetade på när han dog. Nu har hans gamla skepp Calypso renoverats och uppgraderats med den senaste tekniken och är i regionen och hjälper till att fundera ut detta tillsammans med amerikanska, kinesiska och ryska militära fartyg beväpnade med högteknologiska undervattensradaranläggningar.

”Tydligen finns det också en mycket stor förekomst av Sällsynta Jordartsmetaller på botten av Sydkinesiska havet, inklusive en stor mängd Platina blandat med PGM (Platinum Group Metals). Detta är en annan anledning till ”Kinas Stora Undervattensvägg ” runt omkretsen av Nine-Dash Line, etablerad av Kina 1947. ”

I ett uttalande i samband med detta resursrofferi säger Pentagon-källor att ”Vanuatus vulkanutbrott kan avskräcka Kina från att bygga en militärbas så nära Australien.”

https://phys.org/news/2018-04-vanuatu-island-evacuate-volcano-erupts.html

I en slutlig not så är Barbara Bush döende.

https://globalnews.ca/news/4145985/barbara-bush-failing-health/

https://bnjaminfulford.net/

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...