Benjamin Fulford Full Rapport, 18 februari 2019

Benjamin Fulford Full Rapport, 18 februari 2019

Per Staffan 21 februari 2019

Veckovisa Geo-politislaka Nyheter och Analyser

Den konkursade Amerikanska Regeringen utfärdar falska obligationer i ett dömt försök att hålla sig flytande

Benjamin Fulford, White Dragon Society
2019-02-18

Den konkursade amerikanska regeringen i Washington, D.C. lyckades låtsas att den inte gick i konkurs i förra veckan genom att utfärda falska obligationer, men dessa kommer att blockeras enligt Pentagon, Asiens hemliga samfund och europeiska kungliga källor.

År 2008 kunde den Khazariska maffia-marionettregeringen i Washington, DC, undvika konkurs genom att använda 700 ton guld för att förfalska 750 000 tons värde av guldbackade obligationer och skapa 23 biljoner dollar ur tunna luften, bekräftades av CIA, Pentagon, MI6, och andra källor. De pengarna har nu tagit slut.

Nu förfalskar de identiteten av en mördad man, ”doktor” Zvonko Berdik-Albert (det är faktiskt Greve Albert) för att försöka göra samma sak, den här gången med kinesisk valuta. En kopia av förfalskningen kan ses nedan

Dr.A_Owen Lennon authority Bedford.pdf

Den khazariska mobben mördade också den tidigare europeiska CIA-mannen Neil Keenan och försökte förfalska hans identitet i ett misslyckat försök att lägga händerna på indonesiskt guld, enligt CIA-källor i Indonesien.

Samtidigt skickade den khazariska maffian sin falska saudiska kronprins till Pakistan i förra veckan med 20 miljarder dollar i mutor i ett försök att köpa säkerhet för deras kollapsande kontroll av olja i Mellanöstern, säger Pentagon källor. Pakistanerna blev dock inte lurade av den satans-tillbedjanande khazariska marionetten som låtsas vara muslim, enligt Ismailis (historiskt Hashashin eller mördares) källor.

Anledningen till att clownprinsen reste till Pakistan för att söka skydd var att den amerikanska militären planerar att dra sig ur Saudiarabien och låt araberna återigen välja en äkta muslim som sin ledare, vilket gör att många av de så kallade saudiska kungligheterna döms, säger Pentagons källor.

Samtidigt säger flera källor i USA och Kanada att specialstyrkor har blivit kallade till handling i Nordamerika efter deklarationen av en nationell nödsituation förra veckan av den amerikanska presidenten Donald Trump.

Pentagonkällor säger att med nödbefogenheter kan Trump nu styra militära operationer i städer för att avlägsna falsk flagg hot, arrestera kabal och utländska agenter, stänga utländska baser, få arméns ingenjörstrupper att bygga en vägg, ta hem trupper och ta in militära tribunaler i den nationella diskussionen. ”

Administratören för Federal Emergency Management Agency, Brock Long, avskedades och justitieminister William Barr svors in innan Trump deklarerade den nationella nödsituationen för att kunna göra massarresteringar möjliga och förbereda för FISA-avklassificering och ”underrättelse-dumpningar”, säger Pentagon-källorna. Brock Long låg bakom den falska orkankrisen som användes för att täcka upp konkursen av Puerto Rico-verksamheten i Washington, D.C. Corporation.

Många av ”underrättelse-dumpningarna” kommer att handla om politikerna och maktfaktorerna som får enorma mutor från den illegala drogindustrin, säger CIA-källor. Däremot har drogherren El Chapo vid sin domstolsförhandling vittnat om att Hillary Clinton, Nancy Pelosi, ordföranden i House Intelligence Committee, Adam Schiff, och andra fick drogpengar från honom.

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=117525

På samma sätt var Påven Francis tvungen att göra ett historiskt drag med att avsätta sex-rovdjuret ex-kardinal D.C. Ted McCarrick, vilket banar väg för fler kardinaler och biskopar att möta samma straff, säger källorna. Detta var tydligen första gången i kyrkans hela 2000-åriga historia som en kardinal har blivit avsatt eller ”dragen tillbaka”. McCarrick var en toppmaktfaktor i Washington, DC som skyddade många politiska brottslingar på hög nivå, säger källorna. (Kom ihåg att George Bush Jr och Tony Blair träffade påven ”Maledict” för att be om skydd efter att ha lämnat makten?)

Avsättningen av McCarrick var relaterad till avlägsnandet av topp Vatikanfinansieraren Kardinal Pell efter att han befanns skyldig i december till sexuellt missbrukande av barn, enligt P2-frimurarekällor. Pell hade blockerat starten på det nya finansiella systemet, säger de.

Detta är också kopplat till den brittiska regeringens formella begäran, skickad till Vatikanen via diplomatiska kanaler, för att undersöka Vatikanens roll i massmorden den 11 mars 2011 i Fukushima, säger brittiska MI6-källor. Fukushimas straffrättsliga förfarande kommer att inledas med anklagelser mot israeliska säkerhetsbolaget Magna BSP och Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, säger källorna.

Emellertid kommer den fascistiska och biologiskt krigsfrämjande premiärministern Shinzo Abe av Japan och hans Iwasaki-klanbackare (Mitsubishi Group) också att prövas senare i förfarandet, säger källorna. Som en påminnelse installerades Abes regering genom valbedrägerier efter Fukushima-katastrofen. Hans regering har förskingrat stora summor pengar som officiellt används för att ”städa upp Fukushima”, enligt japanska högerkällor. Dessutom verkar Abe’s mamma som en sambandsperson mot japanska gangsters för att överlämna Tokyo-olympiska slaskfonder, enligt en Yamaguchi gumi-syndikats insider.

Det faktum att den ryska regeringen inte vill sluta ett fredsavtal med Abe’s regim är ett tydligt tecken på att de förstår att det är en olaglig, kriminell regering, säger ryska FSB-källor.

Avskedandet av Michael Greenberg som den högsta Vatikan/Mossad-agenten i Japan och den överhängande arresteringen av mördaren, narkotikahandlaren och Barbara Bush-kusinen Richard Armitage kommer att bana vägen för upprensningen i Japan, säger White Dragon Society-källorna i Japan.

Därför är det en stor kamp som pågår bakom kulisserna när Japan förbereder sig för att installera kronprins Naruhito som den nya kejsaren den 1 maj. En grupp driver på för att få Nordkoreas Kim Jong Un installerad som kejsare, eftersom han representerar en del av den kungliga blodslinjen som aldrig överlämnade sig till utländsk kontroll, säger japanska kejserliga familjekällor. En annan grupp hävdar att Naoshi Onodera av den sydliga kejserliga blodlinjen borde bli kejsare, eftersom Naruhito inte är av kejserligt blod.

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_fulford153.htm

Den imperialistiska successionen kommer säkert att vara ett ämne för intensiv diskussion när Kim Jong Un och Trump träffas i Vietnam den 27 och 28 februari. Pentagonkällor säger att en allmän domstol kan komma att hållas för att avgöra vem den legitima kejsaren borde vara.

Det finns också ett kommande ärende vid Internationella domstolen (ICJ) i Haag som kan störa den politiska grunden för Europeiska unionen, enligt tjänstemän från Frankrikes nationella övergångsråd. Den 19 februari kommer rådet att lägga fram ett ärende för ICJ som hävdar att ”Frankrike har inte haft någon konstitution sedan den 13 december 2007”, enligt rådets ordförande Fabrice Dubourdieu. Dessutom kommer rådet att visa att tre avdelningar (administrativa regioner) i Frankrike har drivits utan juridisk rätt eller titel sedan 1948, säger han.

”Denna rättsliga röra kan utlösa inte bara regimskifte i Frankrike utan också EU: s sammanbrott (som vi känner det) av alla möjliga rättsliga skäl som jag kan utveckla om du vill, ”säger Dubourdieu. Han tillägger att ”vi är inte naiva. Vi vet att vi är under heltidsövervakning. Det faktum att vi inte hindras från att fungera betyder att människor högre upp bestämt att det var rätt tid att bränna upp EU: s 4: e rike lagligt. ”

Samtidigt när den khazariska maffia-regeringen i Israel såg att dess 4: e rikes nazistuppbackare förlorade makten, försökte de hålla en nödkonferens i Polen förra veckan för att trumma upp stödet för ett krig mot Iran. De var också där för att försöka pressa ut pengar från Polen, säger polska underrättelsebyråns källor. Den polska regeringen vägrade överlämna en penny och bad i stället om åtal mot Europeiska rådets president Donald Tusk, säger källorna. Tusk är en tysk agent som bara låtsades vara polsk och var involverad i mordet på höga polska regeringstjänstemän, inklusive presidenten, år 2010, tillägger de.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/vladimir-putin-polish-president-lech-kaczynski-plane-crash-russia-poland-defence-minister-antoni-a8111831.html

Ett annat tecken på att khazarierna förlorar kontrollen kom när ”Israels dubbla medborgare, Rupert Murdochs surrogat, tidigare Fox nyhetsankare Heather Nauert, drog tillbaka sitt namn som kandidat till FN-ambassadör”, säger Pentagon källor. USA kommer snart att ha en FN-ambassadör som faktiskt representerar USA och inte Israel, säger judiska CIA-källor.

Det finns mycket mer som vi inte kan skriva om ännu eftersom det kan äventyra den pågående verksamheten. Men läsarna kan vara säkra på att det innebär riktigt trevliga saker för människor och levande organismer på denna planet. De saktmodiga kommer äntligen att få sitt arv.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...