Uppdatering av Benjamin Fulford, 26 september

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford, 26 september 2016
Förändringar förväntas i oktober”

Stora maktkamper i världen och förändringar förväntas i oktober

Flera tillförlitliga källor inom världens underrättelsetjänster och hemliga sällskap förutspår stora förändringar i världens maktstruktur i oktober. Kampen koncentreras till vem som ska styra USA och dess militärindustriella komplex, är källorna överens om.

Både CIA och Pentagon-källor säger nu att varken Hillary Clinton eller Donald Trump kommer att bli nästa president i USA. Men de är oense om vem som ska bli president, vilket visar att frågan fortfarande hänger i luften.

USA-baserade CIA-källor insisterar fortfarande på att vicepresident (VP) Joe Biden kommer att bli president, bara för att snabbt ersättas av VP-kandidaten Tim Kaine. Dessa källor säger också att det finns en fraktion som driver på för att få Michelle Obama att bli president och därmed faktiskt förlänga Obamas presidentskap.

Men Pentagon-källor säger att Biden som president ”skulle vara en katastrof”. De säger att i stället kan ”Oktober-överraskningen få Republiken restaurerad och nya kandidater till presidentskapet som talmannen Paul Ryan (R) och Senator Elizabeth Warren (Dem), som fått en nationell profil för att ha pryglat Wells Fargos VD offentligt.”

Vita Draken-Sällskapet (VDS), för sin del, rekommenderar att Kanadas premiärminister Justin Trudeau får leda en nordamerikansk union. När USA och Kanada gick skilda vägar 1776 valde amerikanerna ”livet, friheten och strävan efter lycka”, medan kanadensarna mer prosaiskt främjade ”gott styre”.

Institutionerna i USA är nu så korrumperade att det mycket väl kan behövas vänliga utomstående som kanadensarna för att städa upp i dem. Det är också värt att notera att Skottland bara blev en del av England, eftersom en skotsk kung till slut styrde dom båda, så att ha ett kanadensare som styr USA skulle ha ett liknande resultat på lång sikt. Ett Nordamerikas förenta stater skulle dessutom ha en befolkning på 475 miljoner och skulle därmed vara en mycket starkare enhet. Att absorbera de 122 miljoner relativt fattiga mexikanarna skulle vara den främsta nackdelen med detta förslag, men samtidigt skulle dessa mexikaner hjälpa nordamerikanska industrin att konkurrera med asiaterna.

Dessa ämnen kom upp under förhandlingarna mellan VDS:s företrädare, CIA:s vita hattar och asiatiska hemliga sällskap plus kinesiska regeringsföreträdare förra helgen. Samtalen gick mycket bra.

Det blev en överenskommelse mellan den kinesiska regeringen och CIA att en massiv finansiering skulle göras tillgänglig för inrättandet av en framtida planeringsbyrå. Byråns första uppgift skulle vara att övervaka den fortsatta saneringen av Khazarigangster-lorten som har förstört USA och orsakat så mycket elände på platser som Mellanöstern och Ukraina.

Man kom överens om att byrån så småningom skulle ha en årlig budget värd biljoner dollar, för att finansiera massiva projekt för att återfylla haven med fisk, göra öknarna gröna, uppgradera världens infrastruktur, utforska universum och mera. Byrån ska inte vara en central planeringsbyrå i stalinistisk stil eftersom det mesta av det faktiska arbetet skulle läggas ut på den privata sektorn genom konkurrensmässiga bud.

Den kinesiska militären erbjuder stora summor guld för att backa upp denna byrå, medan vissa asiatiska kungligheter erbjuder användbara dollar i kontanter tillsammans med detta guld. Problemet man nu arbetat på är att räkna ut om dessa dollar tvättas genom Bush/ Clinton/ Rockefeller-maffian eller inte.

CIA och Mossad-källor säger att den amerikanska dollarn kommer att finnas kvar efter den 30 september, men att dollarn kommer att delas in i en inhemsk USA-dollar som kommer att devalveras med 50% och en internationell dollar som kommer att förbli oförändrad.

Men Pentagon- och andra CIA-källor säger att Federal Reserve Board (FRB) kommer att upphöra att existera den 30 september, vilket reser frågan om exakt vem som kommer att styra dollarn.

Detta är vad Pentagon rapporterar i frågan:

”IMF accepterar den guld-stödda yuan i SDR-korgen den 1 oktober, då FRB upphör den 30 september.” De tillägger: ”Parisavtalet som i hemlighet aktiverar en global guldstandard är nära 48%, Indien kommer att ratificera den 2 oktober (4,5%), så när Ryssland (7,35%) ratificerar kommer den att passera gränsen på 55% men hållas avstängd tills militära problem är lösta och kabalen kapitulerar.”

CIA-källor, för sin del, säger att Kina nu i hemlighet styr SDR och IMF. SDR eller Särskilda DragningsRätter är en valuta föreslagen av IMF som ett alternativ till den amerikanska dollarn.

Kinesiska regeringskällor, för sin del, säger att Kina kommer att iaktta vad västvärlden kommer att göra under de kommande månaderna innan de gör sitt eget drag. Men de säger att ”dollarn backas inte upp av någonting.”

Mossad- och CIA-källor i Asien, liksom familjen Rothschild, insisterar på att det finns stora horder av guld i Asien som backar dollarn. Men denna författare, trots utredning av denna fråga i 10 år, har ännu inte sett några bevis på att guldet verkligen existerar. En VDS-representant kommer att resa till Indonesien inom en snar framtid för att undersöka om det verkligen finns något guld vid ekvator-monumentet i Indonesien, som nu har blivit en muromgärdad byggarbetsplats. CIA- och Mossad-källor i Asien säger att det finns 4000 ton på den platsen.

Minns att Baron James Blackheath presenterade bevis 2012 för det brittiska parlamentet, att under 2008 använde den amerikanska Federal Reserve Board rättigheter till 700 ton guld för att skapa guldbackade certifikat till ett värde av 15 biljoner dollar vilket innebär att det stöddes av 700.000 ton. Det var så de kom ur Lehman-krisen.

Här är den ursprungliga vittnesbörden av Lord Blackheath:
https://www.youtube.com/…

Så FBI är med på inspelningen där de ljuger om guld i det förflutna. Som Nazi-propagandachefen Joseph Goebbels sa en gång:

”Om du säger en lögn som är tillräckligt stor och fortsätter att upprepa den, kommer folk så småningom att tro på den. Lögnen kan upprätthållas endast så länge som staten kan skydda folket från de politiska, ekonomiska och/eller militära konsekvenserna av lögnen. Det blir därför mycket viktigt för staten att använda alla sina befogenheter för att förtrycka oliktänkande, för sanningen är lögnens dödliga fiende, och i förlängningen är därmed sanningen den största fienden för Staten.”

Om historien med det begravda asiatiska guldet bara är en stor lögn som används för att upprätthålla bolagets kontroll, då måste helt klart en alternativ lösning hittas för att förhindra en kollaps av det finansiella systemet och civilisationen.

Pentagon-källor säger att ”30 Mossad-/CIA-ledare för ISIS dödades av ryska missilangrepp, så att det nya finansiella systemet kan komma online när ISIS besegras i Syrien och Ukraina.”

VDS har meddelat Pentagon att oljebolagen som driver energiprojekt i Syrien och Ukraina är Chevron och Exxon Mobil. Så fick de höra att det bästa sättet att stoppa ISIS och nazisterna i Ukraina skulle vara att samla ihop befattningshavarna från dessa företag. Dessa chefer skulle då säkert sjunga som kanariefåglar om deras Bush/ Clinton/ Rockefeller-bossar.

Eftersom vi vet att Joe Bidens son är inblandad i Ukrainas energiaffärer, är det en bra gissning att Biden-som-president-förslaget bara är ett försök av Bush/ Clinton/ Rockefeller-maffian att behålla ett eget ombud som ansvarig för USA, eftersom de vet att Hillary är alltför giftig (eller död) för att bli president.

Förhoppningsvis kommer razzian av ledarna för oljeföretagen slutligen få slut på dessa Khazarigangsters och deras privata legoarmé ISIS.

I vilket fall som helst är deras finansiella fronter som Goldman Sachs under hård attack på tre kontinenter.

I Asien har en bojkott av erbjudanden tvingat Goldman att avskeda 30% av sina bankirer där. Det finns också ett drag för att tvinga Bush/ Clinton/ Rockefeller-maffian att lämna tillbaka aktierna i japanska börsbolag som de tvingade till sig från Japan. Japan kommer att få ryskt stöd i detta drag, säger CIA-källor i Asien. Enligt dem har ett fredsavtal redan slutförts med Ryssland för fyra omtvistade öar. I denna överenskommelse kommer Japan att få de två sydligaste öarna tillbaka. Efter det förväntas en stark japansk, rysk militär och kommersiell allians dyka upp, säger källorna.

Detta kommer att tillkännages officiellt när Rysslands president Vladimir Putin anländer till Japan den 15 december, säger de.

I Europa, under tiden, tvingades ex-Goldman-ekonomen Jim O’Neill avgå från sitt jobb som brittisk finansminister. I EU är förre EU-kommissions-chefen Jose Barroso under utredning för att plötsligt ha slutat sitt jobb och sällat sig till Goldman Sachs.
https://www.rt.com/…

Goldman-backade bolaget Uber, och Bush-drog-penningtvättaren Bank of America är också drabbade av avslöjanden om att deras rådgivare, tidigare EU-kommissionär Neelie Croes, var inblandad i skumma Bahamas-affärer under sin mandatperiod.
https://www.theguardian.com/…

Även i USA är ex-Goldman-anställda miljardärer som driver hedgefonder under utredning, såsom Leon Cooperman från Omega Advisors och Dan Och från Och-Ziff Capital Management.
http://www.barrons.com/…
http://www.bloomberg.com/…

Dessa avslöjanden är en del av en systematisk attack mot Khazarimaffians finansiella parasiter över hela världen. Den tidigare utredaren av Sparande och Lån-Skandalen i USA, William Black, som satte tusentals i fängelse, har kommit ut och sagt att de stora bankernas huvudsakliga affärsmodell är bedrägeri.
http://www.blacklistednews.com/…

Nedmonteringen av Khazarimaffian kommer fortsätta och intensifieras tills de kapitulerar helt, är flera källor överens om. För detta ändamål ges Khazarernas Toppmaffiaboss Benyamin Netanyahu ultimatum i FN, säger Pentagon-källor. Det är därför judiska toppledare möter Turkiets president Recep Erdogan i New York för att få en verklig Mellanöstern-fred.

Källa

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...