Konversation med Charlie Chaplins själ, 22 april, 2018

Konversation med Charlie Chaplins själ

Chaplin: Några människor hittar mig. Det är överraskande. Är du en spiritualist? Så du kan ansluta till någon så länge du vill? Hur som helst, trevligt att träffa dig, Li. Jag är faktiskt en utomjording för jorden. Jag kom från en 7: e dimensionsplanet i universum, en kraftfull kreativ planet. När det gäller hur jag kom till jorden, vet jag fortfarande inte det. Kanske jag rusade in i någon rymdport av misstag. Jag antar det. Hur kom jag annars in på någon sådan plats?

Men det är också en upplevelse för mig. Inte dåligt. Jag måste komma in i systemet på jorden. Det vill säga, jag måste reinkarnera och födas som en människa och ta saker som de kommer. Min inkarnation gav mig en del livsupplevelser på jorden, vilket gjorde att jag började se att planeterna som lever i smärta var många i universum. Jorden är en av dem. Varelser här lever nästan alla med ett stort lidande. De vet inte vad lycka är. Jag kände mig ledsen och tyckte synd om dem. Jag vill att de ska vara lyckliga och bli av med dessa smärtor. Dessa faktorer kombinerat med min energifunktion gjorde det möjligt för mig att bli en komiker som gav dem positiv och glädjefull energi. Mitt liv där hade både smärta och lycka. Min sorg kom från människors mörka fenomen medan min lycka genererades av mitt kreativa arbete som gjorde att de skrattade. Livet ska fyllas med lycklig energi.

Li: Hur kom du tillbaka till din planet, herr Chaplin? Och kan du berätta några historier om din hemplanet?

Chaplin: Lycka är faktiskt en enkel sak. Det är en typ av positiv energi. Det visar sig när du gör något som överensstämmer med din själ. Denna typ av energi är ett tillägg till andra positiva energier. Det är ett vanligt tillstånd för väsen på hög nivå. När miljöer inte passar väsendets tillstånd, kan man inte äga någon långvarig lycka om man inte hoppar ut ur det tillståndet med vägledning från själen. Människor känner inte till några av universums regler. Inte konstigt att de inte hade någon fortlöpande lycka. De kan få en viss momentan glädje av att tillfredsställa primitiva köttsliga önskemål. Det finns oändlig smärta bakom detta. Detta ohälsosamma liv ska elimineras snart men jag har inga rättigheter att förhindra det. Det enda jag kan göra är att ge lite lycka med min tunna styrka.

Låt oss prata om smärtan nu. Teorin är liknande som vad jag nämnde ovan. Inga stora skillnader. Det finns många olika smärtor men endast mycket få av dem är positiv smärta. De flesta av dem genereras av negativ energi, som dödar mänskliga friska celler och gör människans liv kortare. En del mer allvarliga sådana kommer att döda själsenergin. Mänskliga känslor bestämmer deras liv. Därför vill jag att de ska vara lyckliga.

Den 7: e dimensionella planeten som jag bor på kännetecknas av kreativitet. Vi medborgare älskar att skapa och vi har skapat otaliga saker. Även om kreativ energi finns överallt i universum är vi ändå speciella. Vi skapar inte baserat på något utan skapar något helt nytt. Min planet är känd i vår galax. Vi kommer att förse andra planeter med vad de behöver och som skapats av oss. Vanligtvis hjälper vi dessa planeter med en lägre frekvens än vår utan att låta dem veta. Vi vill inte störa för mycket.

Dimma är våra levande former med få materiella saker som existerar. Men vi lever alla i utveckling. Universum är i utveckling. Tja, hur kom jag tillbaka till min planet? Den var bra. Det är mer intressant än hur jag kom till jorden. Anledningen till att jag kom var en del av mitt mellanrymdsresande. Men min återkomst är en annan sak. Jag skickades faktiskt tillbaka av högvärdiga varelser till min hemplanet. Det är en lycklig sak. Jag uppmärksammades av de höga ljusa varelserna på jorden. Jag blev nästan lockad in i någon reinkarnerad skiva på jorden och en barmhärtig Bodhisattva räddade mig från den. Jag känner inte hennes namn men jag uppskattar henne så mycket. Jorden hade gett mig en fantastisk upplevelse. Tack för jorden.

Li: Din historia är så fantastisk. Tack för allt du har gjort. En annan sak jag är nyfiken på är att varför alla dina filmer på jorden är dämpade?

Chaplin: Jag älskar att skapa och de saker jag skapade var säkert annorlunda. Hur kunde annars människor komma ihåg mig? Men det finns också några andra anledningar. Språk på jorden är en enkel direkt kommunikativ metod. Rösten kan också leda energi men det finns begränsningar för den. Alla mina filmer presenterar energi genom fysisk gest och undviker vokalbeteende. Energier som presenteras genom fysisk gest är mer omfattande. Människor måste vara koncentrerade eller så förstår de inte det. Denna obligatoriska kraft kommer att föra dem in i mitt energifält. Det är enkelt men ändå penetrerande. Röstanalys är mer nära människans liv, men den kan också enkelt sprida ut min energi. Skapelsens kraft kommer att eliminera det. Därför älskar människorna mina filmer. Dessutom var min kroppshållning bra för att utöka energi eftersom jag gjorde det från botten av mitt hjärta. Jag vill att människor ska återvända till sin glada min i universum.

Li: Du gav mer än bara lycka till oss, herr Chaplin. Och vad du har gjort är mer än en komiker kan göra. Tack, herr Chaplin. Tack för universum. Tack allt!

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...