Anubis via Erena Velazquez, 27 mars 2021

Anubis via Erena Velazquez

den 27 mars 2021

Hälsningar!

Jag är Anubis, Livets Gud, min Drottning An-Ra sände mig hit för att leverera detta meddelande. Vänligen bli inte förvirrade, er historia porträtterar mig inkorrekt som Dödsguden, vilket inte stämmer.

Det har gått ett tag alltsedan mitt senaste meddelande. Idag skulle jag vilja delge er en del information. Vi kommer att landa efter det fullständiga tillkännagivandet. Drottningens dotter kommer att anlända hit, som en ambassadör, med sin Egyptiska Flotta, för att påbörja sitt arbete med att hjälpa mänskligheten att framskrida genom att bygga upp ett nytt överflödande, sunt och glädjefyllt samhälle på Gaia, inklusive att hjälpa till med att inrätta Ljus-Centren runtom i världen.

Efter att de Mörka helt och hållet har avlägsnats från er planet, så planerar vi att hjälpa er med att lansera våra teknologier, det kommer att snabba på er utveckling i egenskap av en civilisation.

Jag bygger under tiden en ny Egyptisk Flotta för att hjälpa den Galaktiska Federationen med att besegra de Negativa Kontrollhavarna, deras vistelse har långt överskridits på Moder Gaia. Det är dags för dem att ge sig av och aldrig någonsin återvända till den här delen av Galaxen. De har blivit bannlysta från många Galaxer och Universum, eftersom de bara för med sig slaveri, elände och tortyr varthelst de färdas.

Jag vill bara förtydliga att jag står i färd med att skapa en ny rymdfarkost genom att enbart använda mitt medvetande. Våra skepp är levande entiteter och vi kommunicerar telepatiskt med dem. Varje gång nya skepp skapas, så är de mer avancerade än de föregående. Som ni vid det här laget är medvetna om, så fortsätter er varelses essens att utvecklas, vilket leder till ett upplyftande av kunskap, så min civilisation konstruerar unika och högt utvecklade byggnader, rymdfarkoster och så vidare.

Vi assisterar och bygger nationer vilka är redo för sitt evolutionsstadium. För länge sedan landade Min Drottning och jag obehindrat på Moder Jord. Vi byggde pyramiderna i Egypten och vi hade också en mer avancerad version av pyramiderna, vilka vi använde till att landa våra rymdfarkoster på och på ett säkert sätt stråla oss ner inuti pyramiden, utan att bli attackerade. Vi försökte lära era vetenskapsmän hur de skulle använda vår teknologi. Sorgligt nog var vi tvungna att ge oss av, i och med att mänskligheten blev påverkad och började följa Mörkret.

Nu håller mänskligheten som ett Kollektivt Medvetande på att utvecklas och rör sig mot Uppstigningen. Vi tror att ni nu är redo att acceptera vår hjälp, eftersom ni kommer att få leva en ny existens utan att bli kontrollerade och nertryckta av de Negativa.

Mitt utseende är skrämmande av en anledning, för att skrämma iväg dem som attackerar, vilka alltid försöker invadera oss. Vi anses vara en teknologiskt avancerad Galaktisk Nation, så våra planeter är eftertraktade för ovänskapliga samhällen. En del av dem invaderar eller förstör andra territorier för att få kontroll, så min civilisation fortsätter ständigt utveckla nya teknologier.

Ni lade troligtvis märke till att tidsaccelerationen i er värld rör sig väldigt snabbt, för att hjälpa mänskligheten med att snabbare uppnå transformationen från 3D till 5D. Tiden kommer att fortsätta röra sig allt snabbare och behovet finns att snabba på nyckelhändelserna på Moder Terra Christa.

Drottning An-Ra och jag observerar dagligen alla de saker som just nu äger rum runtomkring och på planeten Jorden. Nyligen har vi räddat många människor från andra planeter och kolonier, vilka användes som slavarbetskraft av de Mörka Styrkorna. Vi håller dem alla på en och samma planet och låter dem återhämta sig, för de flesta av dem är vid mycket dålig hälsa. De tvingades att arbeta under inhumana förhållanden. När de väl återhämtar sig fullständigt kommer vi att ta dem tillbaka till Jorden efter att avslöjandet äger rum.

Flera saker pågår globalt bakom kulisserna, såsom att Alliansen nu sätter igång med att arbeta, vilket de egentligen först och främst skulle göra, för samtliga korrupta medlemmar har blivit avlägsnade eller arresterade genom arbetet som har utförts av det Stora Rådets Drottning An-Ra. De förbereder sig nu för att officiellt lansera Kvantum Finansiella Systemet. Den nya Republiken har nu också fungerat under en tid, med militärens stöd. Allting ligger på plats och är redan inrättat, liksom ert nya finansiella system och er nya Republik. Allt ni väntar på är det officiella tillkännagivandet av allting.

Jag är Anubis och jag är glad att få komma igenom den här kanalen och förena mig med er alla. Tack.

Var tappra och utan fruktan.

 

Anubis

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...