Andromeda–galaxen via Berit Von Scheven, June 13, 2021

 

Budskap från Andromedagalaxen

Vi på Andromedagalaxen är väl medvetna om det som händer på jorden nu. Vi följer med spänning men på avstånd för vi vill inte bli sedda av människorna på jorden. Inte ännu. Vi bidar vår tid. När tiden är mogen kommer vi att interagera med de människor som jobbar för ljuset, med ljusbärarna. Vi kommer att samverka för att avsluta den mörka tidsåldern på jorden för den här gången.

Många där nere tror att det här kan vara slutet för jorden men vi säger er. Det här är början för den nya jorden, den vackra jorden med frisk grönska, rent vatten och människor som lever i fred och  harmonin med sig själva, varandra och djuren.

Det kommer att finnas vatten så det räcker till alla människor. Mat finns i överflöd. Pengar har ni inte längre. Det behöver ni inte utan det är ett ömsesidigt utbyte av tjänster och varor. Det du kan bidra med det gör du och i gengäld får du det som du inte själv kan skapa.

Fast egentligen kan ni alla skapa allting. Ni har den förmågan. Ni kan med tankens kraft manifestera det ni önskar er. Allt det ni önskar er kan ni manifestera när er medvetenhet är så högt utvecklad att ni inte roffar åt er för egen del. När egot är helt borta. Du manifesterar bara det du behöver. Inget mer. Det gör att det finns obegränsat med allting. Livet flödar.

Här på Andromeda–galaxen är det kreativa skapandet betydelsefullt. Egentligen kan ni göra allt som ni gjorde på jorden när ni kommer hit. Bara det att här är det en annan intention bakom. På jorden gjorde ni det av plikt för att ni måste. Ni kände er tvungna. Det var mycket måsten. Jag måste göra det och det och det. Måste är ett ord som inte finns här. Här gör vi allt i glädje, kärlek och enkelhet för att vi har lust.

På morgonen när du vaknar känner du in i ditt hjärta vad det är du vill göra just den här dagen. Du följer ditt hjärtas önskningar. Ibland kan du vara väldigt produktiv och skapa mycket. En annan dag känner du att du bara vill dansa runt på ängarna och sjunga eller kanske ro ut med båten på havet och guppa på vågorna.

Vi har olika vädertyper här också men inte riktigt den typen av väder som ni är vana vid. Det är en behaglig temperatur året om men lite kallare på vintern och varmare på sommaren. Våren kommer med en enorm blomsterprakt. Det regnar precis så mycket som behövs för att blommorna ska kunna växa och utvecklas på bästa sätt.

Även människorna blomstrar och utvecklas på den här platsen. När ni kommer hit kommer ni att växa och utvecklas på bästa sätt. Ni kommer att kunna leva er högsta potential. Ni kommer att bli den bästa versionen av er själva. Ni kommer att blomstra. Ni kommer att känna den där bubblande glädjen i er som ni kände när ni var små barn på jorden.

Kommer ni ihåg hur ni lekte och skrattade? Det fanns ingenting som bekymrade er då. När ni kommer hit blir ni som ett barn på nytt. Ni tar bort illusionens slöja som ni burit i miljontals år. När den slöjan är borta ser ni verkligheten som den är. Vacker, skön och oändligt njutbar.

Vi har alltid dörrarna öppna för de människor som har arbetat bort sitt eget ego och verkar utifrån alla människors bästa. De som sätter andra människors välbefinnande först. De som räcker ut en hjälpande hand till de som behöver hjälp och själva kan ta emot hjälp. Kanske inte från samma person men från någon annan.

Det är många på jorden som vill komma hit men just nu är det inte många som är mogna och färdiga. Det gäller att helt släppa den gamla identiteten, släppa den du tror att du är, släppa dina gamla sår, släppa dina gamla berättelser. Släppa allting tills du BLIR INGEN. Då, men först då, kan du förflytta dej genom tid och rum, mellan tidslinjer och galaxer och själv välja var du vill bo någonstans.

Har du kommit hit kan du om du vill återvända till jorden som en hjälpare, som en guide som Jesus, Buddha, Franciskus och många andra har gjort. Men du behöver inte gå ner i lidandets kammare igen utan du går ner med full medvetenhet om ditt uppdrag. Du går ner med ditt ljus och sprider det till andra människor. Men vill du inte det kan kan du stanna kvar på vår galax eller förflytta dig till någon annan galax.

Det finns många galaxer här bortom, bortom, bortom. Ni ser inte alla ifrån jorden. Ni har bara sett en bråkdel. Några är lägre utvecklade än Vintergatan medan andra kommit mycket, mycket längre. En del till och med längre än vi har gjort här på Andromeda – galaxen.

Blessings,

Berit von Scheven

Du gillar kanske också...