Kristallriket via Galaxygirl, 17 november, 2017

Kristallriket

via Galaxygirl

17 november, 2017

Vi inom kristallriket önskar tala med er – på denna dag av alla dagar, när ljuset alltmer fullständigt träder fram på er ytvärld.

De flesta av oss finns djupt inom vår Kära Moder Gaias gömslen. Vi innehar vibrationsfrekvensen för renhet och ljus i dess alla färger och vibrationsmässiga avkodningar. Vi upprätthåller energi. Vi upprätthåller ljus. Vi bär information. Vi är en typ av ett avancerat – mycket avancerat, enligt er nuvarande standard – ’datorprogram’ skulle man kunna säga, men det är mer än så. Vi håller vibrationsminnen av era minnen, hos alla som har varit förkroppsligande på kära Moder Gaia. Vi kan minnas för er, så att ni ska kunna vara fria att skapa nya minnen under detta pågående förkroppsligande.

Många av er minns oss kärleksfullt från de forntida dagarna när ni arbetade tillsammans med oss. Ni odlade och vårdade kristallerna, ni gav dem olika egenskaper för olika funktioner. Kan ni minnas det? Kan ni komma ihåg att ni räddade många av oss innan det stora fallet inträffade – då Atlantis sjönk? Ni kände till betydelsen av att kunna spara informationen inom oss. Många av oss större kristaller ligger strategiskt dolda på åtskilliga av Gaias kraftpunkter, för att kunna upprätthålla ljuset och vibrationen vid önskade nivåer. Många av de sovande kristallerna har långsamt börjat dyka upp under de senaste tiotals åren. Vi är mycket exalterade över detta, för i likhet med er, så vill vi stå till tjänst och få ut en stor glädje av att utföra vår livsuppgift och vårt syfte.

Vi är synnerligen glada över att kunna erbjuda våra tjänster av att rena kraften och styrkan för er, inför er uppstigningsfärd. Vi kristaller uppträder i många, många färger, storlekar och former, ändå är vi alla förenade med varandra. Vi är alla ett. Mycket likt er, den Mänskliga rasen. Det är dags att leta efter likheterna mellan varandra snarare än varandras olikheter. I olikheterna kan man finna styrka, men var medvetna om att ni är mycket mer lika än olika, eller hur Mänskligheten? Vill inte ni alla ha ett varmt och lyckligt hem fullt av kärlek? Njuter ni inte alla av en hemtrevlig plats att bo på, omgivna av några värdefulla ögonblick? Önskar ni inte er alla trygghet för era barn och arbeten som ni i hög grad gillar att göra, med att tjäna Alla? God hälsosam mat, rent vatten, vänliga samhällen.

Dessa drömmar hos Mänskligheten blir nu polerade och putsade så att invånarna på Gaia och deras samhällen inom kort blir en glittrande juvel mitt bland de multipla, gnistrande strålarna i fraktala regnbågar som uttrycker: ”Se, vi klarade det! Kärleken har vunnit! Kom och beskåda våra samhällen, kom och ta lärdom av oss.” Och det kommer man att göra. Nationer och världar och fler beskrivna enheter än vad ni nu kan begripa kommer att anlända, för att få se den kärlek som ni alla har skapat utifrån ert slit, er smärta, er svett och era uppoffringar. Javisst, galakterna kommer att se det och de kommer att tacka er för att ni är de vägvisare som bevisade att det kunde genomföras.

Vi Kristallriket är så hedrade att få vara en del av Moder Gaias övergång. Vi är storslagna verktyg för jordande. Vi välkomnar er att ladda ner era nuvarande avkodningar till vår Moder, för att hjälpa till med hennes egen uppstigning, som i sin tur såklart kommer att stötta Alltet! Vi erbjuder utmärkta källor till styrka, omsorg och support.

Vi är Kristallriket. Bär oss, tala till oss; vi håller utkik för er kallelse och vi är redo att tjäna Mänskligheten i den stora hågkomsten av Enhet.

Emottaget av Galaxygirl.

 

Message from the Crystal Kingdom via Galaxygirl, November 17th, 2017 – Sananda

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...