Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 juni, 2023

 

Vad du kommer att säga efter att du har stigit upp ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tagit all tid i världen för att befria oss från begränsningens träldom, begränsning som håller oss i vår nuvarande dimension. Och vi har hållit på med det på det långsamma, avsiktliga, metodiska sätt som vi har gjort eftersom vi njuter så mycket av resan, och vi vill känna varje sista bit av befrielse när vi släpper allt som krävs för att hålla oss kvar i detta. dimensionera. Sättet som ni alla ändrar på är liknande, men det är också annorlunda i det att de flesta människor inte väljer att ta bort sina lager på samma avsiktliga sätt som vi gör.

Istället känner många av er er fångade i er dimension eller fastnade känslomässigt, eller i andra aspekter av era liv, och vi förstår hur frustrerande det kan vara, eftersom vi bevittnar er dag efter dag, ögonblick efter ögonblick till och med, när vi försöker bryta er fri. Men om du kan bosätta dig och sätta in avsikten varje dag att du ska njuta av åkturen, då kan du omfamna allt som dyker upp för dig.

Varje liten utmaning som du möter kan ses genom ögonen på en varelse som tycker om utmaningar, och om du tycker om att växa, så tycker du om utmaningar. Det är viktigt för er alla att upptäcka något om livet där på jorden och ert liv specifikt, så att ni också kan njuta av lättnaden som gör även de minsta framsteg på er resa.

När du inser att du har ställt in allt, att allt i ditt liv är något som du bestämt dig för att ta dig an, kan det hjälpa. Och om du kan släppa tanken att du är instängd, eller att du har fastnat, eller att du blir straffad, då kan du se hur mycket det finns för dig i din nuvarande livserfarenhet, och du kan börja lägga märke till de små sakerna om livet på jorden som är värda att hålla sig kvar för. Vi vet att det är svårt och att de flesta människor någon gång under livets gång bestämmer sig för att de skulle vilja lämna, men vi ser också triumferna, och vi ser framstegen, och vi märker att ni alla blir så bättre på att vara människa.

Och vi vill att du ska ta samma glädje som vi gör i den gradvisa skalningen av lagren, för i slutet av allt detta kommer du att kunna se tillbaka på din uppstigning och säga, ’Jag gjorde det. Det var svårt; det var inte många belöningar längs vägen, och ändå, jag hängde med och jag gjorde det.’ Och det kommer att vara något att må väldigt bra av när du väl är fast planterad i den femte dimensionen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *