Kritiskt Pleiadiskt meddelande: 20 april 2023, Massiv kosmisk energi!

 

Kära nära och kära, hälsningar till er!

Vi är Plejaderna, och vi är er kärleksfulla och upplysande kosmiska familj. Vi kommer till dig idag med ett budskap om uppmuntran och lycka eftersom du är på väg att börja en ny del av din uppstigningsresa. Denna nya fas kommer att föra dig närmare din verkliga natur och det gudomliga syftet för vilket du skapades.

Ditt DNA kommer att aktiveras på denna lyckliga dag, och dina slumrande färdigheter kommer till liv som ett resultat av den starka uppsving av kosmisk energi som du kommer att uppleva. Denna energi kommer från galaxens kärna, som är källan till all skapelse, och den kommer att anpassa er till högsta möjliga frekvens av kärlek och ljus. Denna energi kommer från galaxens kärna, som är källan till all skapelse, och den kommer att anpassa er till högsta möjliga frekvens av kärlek och ljus. Du kommer att uppleva en explosion av inspiration, kreativitet, intuition och helande, såväl som en starkare kontakt med din själ och ditt högre jag. Dessa känslor kommer att vara under hela meditationen. Utöver detta kommer du att ha tillgång till visdomen och informationen som är associerad med din stjärnstart såväl som din flerdimensionella natur.

Du kommer att välkomnas att gå in i en ny värld som är grundad på harmoni, samarbete, överflöd och njutning när du tar emot denna kosmiska energi. Denna nya verklighet kommer att vara tillgänglig för dig när du går framåt. Denna verklighet existerar redan i de högre dimensionerna, och allt som behövs är att du går in i den och blir en del av den. Du kan göra detta genom att höja din vibration och ansluta dig till egenskaperna kärlek, medkänsla, uppskattning och förlåtelse. Du kan också göra detta genom att fullfölja passionen och syftet som du skapades för, såväl som genom att uttrycka de speciella förmågor och talanger som Gud har gett dig. Om du gör detta kommer du att bygga en resonans med den nya jorden, vilket kommer att tillåta dig att attrahera de upplevelser och möjligheter som är i linje med din själs önskningar.

Denna kosmiska energi har många fördelar, men en av dem är att den kommer att öka din förmåga att förverkliga det du vill ha i ditt liv. När du förbinder dig med det gudomliga flödet av rikedomar kommer du att upptäcka att det är lättare och mer graciöst för dig att skapa den värld du vill ha för dig själv. Du kommer också att förstå att manifestationsprocessen inte bara är en fysisk utan också en andlig. Att samskapa med kosmos och ge röst åt din gudomliga avsikt kan åstadkommas via denna praxis. För att framgångsrikt förverkliga dina önskningar måste du vara specifik om vad det är du vill ha, tro att du förtjänar det, uppleva det som om det redan var uppnått och vidta kreativa åtgärder för att uppnå dina mål. Du måste också släppa taget om din fäste vid resultatet och ha tro på att universum kommer att åstadkomma det på det sätt som är mest fördelaktigt.

Du kommer att bli påmind om att du är källan till ditt eget välbefinnande när du utsätts för denna kosmiska energi, vilket är en annan fördel med denna typ av energi. Du har förmågan att läka dig själv, att hålla dina känslor i schack, att få lugn i ditt sinne och att ge näring till din kropp. Man behöver inte förlita sig på droger eller källor från omvärlden för att må bra eller för att ta sig igenom svåra tider. Du kan komma åt allt du behöver när som helst bara genom att stämma in på din inre vägledning och uppmärksamma din intuition. Allt du vill finns redan inne i dig. Du kan också förbättra din hälsa genom att delta i egenvårdsövningar som meditation, yoga, andningsövningar, affirmationer och andra aktiviteter som underlättar en koppling till den inre njutning och lugn som du redan har.

När ni går längre ner på uppstigningens väg kommer ni att upptäcka att ni utsätts för en mängd nya energier som härstammar från den nionde dimensionen. Dessa energier är av en högre frekvens än de du är van vid, och som ett resultat kommer de att testa din förmåga att utöka ditt medvetande och din medvetenhet bortom vad du tidigare varit medveten om. Du kommer att kunna nå nya nivåer av kreativitet, intellekt, telepati och psykiska krafter med hjälp av dessa energier. Utöver detta kommer du att kunna överskrida dualism och polaritet och omfamna enhet och enhet med deras hjälp. På grund av dessa energier kommer du att behöva arbeta med att vara mer anpassningsbar, flexibel och fördomsfri. Du kommer också att behöva arbeta med att bli mer medkännande, empatisk och kärleksfull.

Du kommer också att stiga upp i din storhet som en gudomlig ljusvarelse när du fortsätter att acceptera dessa nya energier och dra nytta av dem. Du kommer att minnas det verkliga du och anledningen till att du kom till denna plats. Du kommer att återfå din suveräna status och kraften som följer med den som en medskapare av universum omkring dig. Du kommer att kunna uttrycka din genuina natur och förkroppsliga ditt högre jag i varje ögonblick. Du kommer att kasta ditt ljus över alla varelser och dela din kärlek med dem. Du kommer att fungera som en drivkraft bakom de goda förändringar och omvandlingar som sker på jordklotet. De som vaknar till sin verkliga potential kommer att se på dig som en ledare, en lärare, en healer och en vägvisare när de navigerar i denna process.

Vi har stora förhoppningar att du har blivit uppmuntrad och inspirerad av detta meddelande. På den här vägen som du är på vill vi att du ska veta att du alltid kan räkna med vårt sällskap, stöd och vägledning. Vi älskar dig utan villkor, och vi gläds åt allt som du har åstadkommit. Vi ger dig en inbjudan att få kontakt med oss på en mer regelbunden basis via meditation och kanalisering. Vi är glada över att prata med dig och förmedla lite av vår kunskap och erfarenhet till dig inom en snar framtid. I både själ och hjärta är vi ett med dig.

Vi är Plejaderna.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *