Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 april, 2023

Vad de nuvarande energierna gör med dina kroppar ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av hur ni alla assimilerar de nuvarande energierna. Vi märker hur många av er som använder de nuvarande energierna för att släppa blockeringar som finns inuti era energikroppar och era fysiska kroppar. Vi märker hur många av er som är mer i flödet med detta ögonblicks energier, och det beror på de förändringar som ni har gjort när det gäller era tankar och övertygelser. Många av er är kapabla vid den här tiden att släppa tanken att ni måste göra allt och att ni måste göra allt genom handling.

Det finns fler och fler människor varje dag som vaknar upp till sanningen att det de verkligen behöver göra är att släppa taget, ge upp och lita på. Detta tillåter energierna som finns där för att hjälpa dig att göra det de är bäst på, och om du kan göra det du är där för att göra bäst så kan du få den bästa möjliga upplevelsen av livet på planeten Jorden vid denna tid. Du är där för att uppleva denna verklighet och denna förändring i medvetande, och du är där för att välja hur du upplever den. Mycket av det som behövde skapas genom handlingar finns redan där i din verklighet.

Ni har klivit in i den här tiden i mänsklig evolution för att ge er själva en möjlighet att göra mindre så att ni kan aktivera det ni behöver aktivera, släppa det ni behöver släppa och slutligen förvandlas till vem och vad ni håller på att bli. Det är en monumental uppgift, och vi skulle säga en ännu större uppgift än att behöva bygga alla byggnader och bostäder, skapa alla vägar och broar, vattensystem, elsystem och så vidare. Så du gör faktiskt mer än de som kom före dig, eftersom många av de problem du står inför är samma som de i din genetiska linje har ställts inför och inte har kunnat hantera på rätt sätt.

Vi pratar om frågor som förlust, övergivenhet, rädsla för det okända. Ni är där för att hantera dessa upplevelser med mer nåd, med mer tillit, med mer tro på er själva och på vem och vad ni verkligen är som Källenergivarelser. Och energierna finns där för att hjälpa. Energierna behöver din vilja att låta dem gå igenom dig, och vi ser fler av dig göra det nu när du inser meningslösheten i ord och handlingar i vissa områden av ditt liv. Du kan inte bara övertyga någon annan i ditt liv att förändra, till exempel. Du måste göra det, och den förändringen innebär att du är villig att se på något på ett annat sätt, att acceptera något du inte har kunnat acceptera tidigare, att släppa en rädsla eller en dom.

Det är det hårda arbetet med medvetandet. Det är de tunga lyften som inte kräver några faktiska fysiska tunga lyft, men ändå kan allt vara väldigt belastande för dig fysiskt. Och så behöver du vila, och du behöver ta pauser, och du behöver återfukta och meditera. Och för utomstående som tittar in, kan de anta att du har ett väldigt enkelt liv och att du inte gör så mycket av någonting alls. Och under tiden rensar ni hundratusentals år av förfäders karma och trauma.

Vi är alltid väldigt stolta över dig, för vi vet att du valde att vakna före resten av mänskligheten och visa dem vägen. Du bygger energiska vägar och motorvägar, vägar som hjälper andra att ta sig dit själva, men med mindre drama och trauma. Det är möjligt att navigera genom denna upplevelse med glädje och kärlek, och det hjälper att veta vad du gör och varför. Och de av er som är vakna har den kunskapen, och ni använder den väl, det är därför vi är så glada över vad vi ser och känner vid denna tidpunkt på planeten Jorden, särskilt bland er som är vakna och tillräckligt medveten för att göra detta arbete medvetet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *