Shaliah från Telos via Galaxygirl, 2 november 2020

 

Shaliah från Telos via Galaxygirl, 2 november 2020

 

Hälsningar bröder och systrar från ytvärlden som håller ljuset för så många. Jag är Shaliah, representant för Telos, en vacker orörd stad med många underverk och skönheter djupt inne i Gaia under ert Mount Shasta. Vi har varit här i evigheter sedan Lumerien sjönk. Vi är forntida lumerier som har fortsatt med våra gamla metoder av healing och finjustering av ljuset. Vi lyssnar på Modern. Vi arbetar med hennes energier och vi hör hennes inre hjärtslag och inre rytmer. Jag, Shaliah, är en aspekt av den här. Ni har många aspekter; ni är mäktiga flerdimensionella varelser. Jag säger er detta, men jag är själv en del av detta mäktiga kosmiska liv. Vi är alla anslutna. Jag är en kristallarbetare. Jag arbetar djupt inuti kristallgrottorna och de röda grottorna i Gaia i utkanten av staden och under den. Jag är hemma i mörkret för jag tar med mig mitt eget ljus. (Jag ser röda lerväggar i djupa grottor. Kristallerna lyser i vackra färger i alla nyanser. Hon har på sig ett glödande kristallhalsband och använder också ett som lampljus.) Vi har ett stort kristallnätverk. Det är en utmärkt internetuppgradering. Vi har alla möjlighet att kommunicera ungefär som era kommunikationssystem men omöjliga att hacka, för allt är baserat på avsikt och renhet. En tanke som är avsedd för en annan når bara personens vibrationsmatchning. Ni kommer att ha liknande tekniska förmågor och många fler underbara upptäckter på Nova Gaia.

Jag är Shaliah. Mitt budskap idag är ett av hopp. Det finns alltid hopp. Tappa det inte mitt i den virvlande stormen av kaos som skapats av få för att påverka de många. Låt det inte påverka din vibration. Vi kan se era ljus från ytan. Vi kan se hur ljust ni glöder och det hjälper också till med vårt inre jordenergiarbete, för det skapar harmoniska nät av energi som vi kan använda för att stabilisera olika viktiga regioner av intresse. Vi kan stabilisera och stänga portaler inifrån. Vi arbetar nära Ley-linjerna och utnyttjar våra förfäders forntida visdom och Gaias dolda mysterier. Hon litar på oss och vi arbetar i harmoni med hennes kropp. Vi har hjälpt och planerat för denna uppstigningsprocess sedan vårt älskade Lumeriens fall, som var en sådan tragedi att personligen uppleva. Ni alla har också upplevt många tragedier i era ytvärldsliv. Ni har haft så mycket smärta. Jag ser det här. Det har vi alla. Du lider inte ensam. Det är på grund av detta lidande som era ljus kommer att lysa ljusare. Jag menar inte att låta banal. Men det är på grund av Gaias lidande och allt hon har uthärdat som detta uppdrag har så mångas uppmärksamhet för att säkerställa ett positivt resultat. Det är på grund av dina egna lidanden som ditt inre ljus har varit din prioritet att hitta. Det är i längtan efter fred som den vise finner den. Det finns en enorm frid i dessa kristallgrottor under Telos. De är ett av de största planetchakra-naven. Det är viktigt att Gaias energikroppar förblir balanserade. (Hon planterar glödande kristaller från sin väska i grottgolvets röda svala jord. De omgivande kristallerna lyser i mjuka färgglada ljus. Hon skapar en jordkarta över sina chakran och drar Ley-linjer i marken. Hon visar hur dessa ansluter till de stora ytstäderna och hur man har manipulerat dessa Ley-linjer.) Ja, men allt kommer att förändras. När ytvärldens energier växer och expanderar aktiveras Ley-linjerna ytterligare av dessa positiva vibrationer. Det mörka imperiet demonteras energetiskt. Detta är ett energetiskt krig, ni skulle hänvisa till det som WWIII men i sanning har denna planet sett mycket krig under så lång tid, att det är omöjligt att räkna dem. Lumerien var ett så vackert orört paradis. Det var mitt hem. Det är mitt hem. Jag känner mig mycket anpassad till Nova Gaia för hon är det gamla Lumerien återfött. Jag var överprästinna under min livstid på Lumerien. Jag fortsätter energivälsignelserna och arbetar med min eget utövande av kristallarbete. Jag arbetar med många av er på ytan som är anpassade till energierna på Lumerien och är kristallvakter för ytan. Många av er bor nära massiva kristallvener som meditationens energiövningar aktiverar. Det möjliggör ett unikt flerdimensionellt partnerskap mellan ert arbete och mitt. Tillsammans lyfter vi upp det massiva kristallina gallret vilket fyller Gaia med högre dimensionellt ljus. (Hon står upp och dammar av sig sina blå knän och går nerför en lång korridor och håller sin kristall som en lykta för ljus.)

Det är så fridfullt i grottorna. Jag älskar att göra mina meditationer när jag arbetar, för det är mycket meditativt arbete. Jag känner mig som ett med Gaia. Vi har varit gamla vänner under mycket lång tid. Ibland känner jag mig lika gammal som hon är! Det finns många som jag som gör detta inre arbete och denna rensning för staden. Vi är de gamla prästerna och prästinnorna. Vår hud har blivit blåaktigt turkos från det mineralrika vattnet här. Jag var inte alltid blå men jag bryr mig inte om det. Det hjälper mig att känna mig mer kopplad till Gaia. Mineralerna ökar också vår vibration. Allt är i balans här. (Plötsligt är det ljust och vi har nått en inre trädgård strax utanför grottan. Det finns många trädgårdsmästare som ser ut som Shaliah med sitt ljusröda hår och andra med mörkt hår. Alla har blå hud och bär enkla kläder. De skrattar och pratar, äter frukt medan de arbetar. Det är ett paradis av färg och dofter.) Vi kan arbeta med hennes energier för att tillföra mer kärlek till våra livsmedel. Detta hjälper till att förbättra vår livslängd. Vi har många sätt att förnya våra kroppar. Vi åldras inte om vi inte väljer det. Vi har allt vi behöver. Dessa trädgårds- och jordbrukstekniker reproduceras enkelt på er yta. Det finns mycket här. (Jag ser tunnland och tunnland så långt jag kan se, åkrar och trädgårdar som stöder stadens befolkning.) Vi kommer att undervisa och vi kommer att tjäna på detta sätt. Uppgraderad Hydroponik (odling utan jord) med hjälp av de inre energierna i kristallerna kommer att ge era frukter och grönsaker mer livskraft, och därmed läka och bibehålla många med mindre. Många glädjeämnen ska komma. Det kommer att vara med glada tårar som vi återförenas.

(Hon målar mitt ansikte med röd och gul lera.) Var modiga kära ljusarbetare. Du är ljuslyftare av många. Du är hoppet på detta uppdrag. Var stark i den här tiden. Känn din egen koppling till Gaia. Arbeta med kristallerna och skicka energin från en väckt människa djupt in i nätet så ser vi dig och kommer att kunna kommunicera. Det yttre stiger för att matcha det inre. De som inte resonerar kan inte motstå förändringar. Vi hedrar dig för din tjänst. Vi tjänar också alla på vårt eget sätt. Mänskligheten ska räddas. Kristusljuset har kommit. Lumerien reser sig inom de uppvaknades hjärtan och kommer att stiga upp igen och bli Nova Gaia som vi alla längtar efter. Du kommer äntligen att känna dig som hemma igen. Känn denna hemliga vibration och vet att den redan finns runt omkring dig. Vi arbetar alla för att uppnå samma slut med planetarisk fred. Det inre kommer äntligen att matcha det yttre.

Jag är Shaliah. (Vi återvänder till grottans ingång med de glödande kristallerna på väggarna.) Även om jag älskar solljuset och trädgårdarna känner jag mig mest hemma i grottorna. (Hon rör vid en grön kristall.) Detta ansluter mig till den jättestora gröna kristallen under Arkansas. Det är ett mycket effektivt kommunikationssystem. Jag kan prata med kristallarbetarna där som kanske behöver mer information. När det är dags kan teleporteringssystem aktiveras men det har stängts av under en tid för vår säkerhet. Vi längtar också efter mer rörelsefrihet. Det ska komma.

Jag är Shaliah. Jag älskar er. Ni kan meditera och gå med mig i dessa kristallgrottor när ni behöver utrymme för kontemplation. Vi välkomnar alltid en ytbroder och syster som är anpassad till ljus och inre mysterier. (Jag ser att under kristallerna på väggarna finns väldigt tekniska flytande plasmaskärmar med okända symboler. Även om detta verkar vara primitivt är det allt annat än det!) Ja, vi har haft tusentals år på oss att finjustera vår kristallina teknik. Jag behöver inte röra vid klipporna för att göra mitt arbete, men det gläder mig att kommunicera med dem på detta sätt. (Hon visar mig ett hologram av jorden framför oss som beskriver planetens inre funktion och visar det kristallina kommunikationsnätverket. Det visar var alla de inre jordkolonierna är, kristallnätverket, de stora vattenreservoarerna, baserna. ) Gaia undanhåller ingenting från oss, för vi är väktarna. Så ska också mänskligheten förstå allvaret i denna uppgift och omfamna den fullt ut. Att tjäna är det högre sättet. Jag är Shaliah. Jag tjänar med dig. Du är väl älskad. Jag hedrar dig för din tjänst för ljuset och för Gaia.

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...