Kuan Yin via Ann Dahlberg, 23 augusti, 2017

Kuan Yin

Onsdag 23 augusti 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Quan Yin och jag har fått lov att komma fram idag och föra fram mitt budskap till världen. Det är en orolig värld som sakta håller på att återställa sig efter tusentals år av krig och elände. Ni har gjort ett fantastiskt jobb och vi är så stolta och glada över alla era ansträngningar att förvandla den här världen från en mörk plats till att låta ljuset återuppstå på Gaia igen. Det har varit många turer fram och tillbaka men det har hela tiden gått framåt mot målet att förvandla den här ytan till en ljus och kärleksfull plats att leva på.

Ljuset har nu nått många själar på Jorden och den kritiska massan är nådd så förvänta er stora förändringar på vår Jord idag. Det kanske inte blir som ni tänkt er, det är svårt att tänka hur det ska bli i den högre dimensionen av ljus och kärlek när man befinner sig i en lägre vibration. Det är ändock så att Jorden har höjt sin vibration en aning och då menar jag på dess yta. Den inre Jorden har redan en hög vibration. Det sipprar nu ut ljus från både den inre Jorden och från kosmos. Ni är idag översköljda med ljus och det gör stor påverkan på era kroppar. Det gör att förändringarna kommer att gå snabbare och det kan bli svårt för många att hålla takten, så var behjälpliga alla ni ljusarbetare som redan har kommit en bit på väg. Ni behövs alla nu för alla de oroliga själar som håller på att vakna. Alla hjälpande händer behövs, det ligger ett stort men kärt arbete framför oss.Vi har alla olika uppgifter att göra. En del av oss kommer att bygga eller arbeta med det tekniska, andra kommer att hjälpa människor socialt på olika sätt. Åter andra kommer att hålla meditationer och hela för att få människor att förstå vilka de är och vart de ska. Efterhand bildar vi en stor samhörighet där vi gemensamt tjänar Gaia och kosmos, det hem som är vårat. Gaia är vårt hem och vi älskar henne men vi kan också ha ett annat hem där vi känner att vi har vår stora familj. Ja, det är mycket att ta in kära vänner på Jorden och vi får ta lite i sänder. Först och främst är det ytan på vår Jord som ska hela och läka. All expertis, allt material finns på plats så det är bara att sätta igång.

Den gamla matrisen har börjat att falla och en ny har börjat att byggas upp. Det är ni kära barn på Jorden som ska ha all heder av detta. Er fasta tro och ert fasta ljus lyser nu milsvida omkring och det är en ståtlig syn att se. Vi är så tacksamma och glada för detta. Den ljusa tiden är här och det mörka försvinner ut i horisonten. Fler och fler har börjat hitta till sitt eget ljus och förstått att de kan återvända närhelst de önskar det. Andra är på väg att vakna upp och de börjar förstå att de är en del av allt, att livet är större än det de ser med blotta ögat. Allt är en process och den här processen har kommit en lång bit på väg i marschen mot ljuset.

Jag och hela den galaktiska federationen står i beredskap tillsammans med Er nu. Vi sänder er all vår hjälp och all vår kärlek. Minsta vink eller förfrågan och vi står vid Er sida.

Jag lämnar Er nu med ett fång av Lotusblommor

Quan Yin

Du gillar kanske också...