Kuthumi via Victoria Cochrane, 24 juni 2021

 

Kuthumi via Victoria Cochrane

den 24 juni 2021

”Ta er ut ur Rädsla och in till Kärlek”

Rädsla är den största blockeraren av alla. Den hindrar er från att uppnå er potential och den förändrar maktbalansen mellan er och det som blockerar er. När ni låter rädslan ta över er så lämnar ni er makt ifrån er. Att göra detta är det största uppoffrandet och något som skulle kunna förändra er väg från den som var avsedd och raka vägen till en väg av kompromisser och förlust av möjligheter.

Övertygelser som baserar sig på rädsla genererar bara ytterligare rädsla, vilket genererar emotionerna av hat och intolerans. I sin tur producerar dessa emotioner grymheter och orättvisor. Rädslan är den största blockeraren men den är också den största manipuleraren. Den används utbrett som ett verktyg av dem som önskar hålla välden och dess befolkning under kontroll för ekonomisk vinning. En hel del propaganda matas till er alla för att hålla er i rädsla. Rädslan leder till illusionen och övertygelsen om att något beslut du tar enbart påverkar dig. Detta är en farlig villfarelse.

När ni tror på något eller någon så har ni tillit till dess eller deras värde. Ni tror gott om dem. Tro och tillit låter er släppa på ert dömande och er urskiljning, samt kanske sluta upp med att ställa frågor när det inte alltid tryggt att inte göra det. Det förekommer många händelser runtom i världen, nu och i det förflutna, vilkas förklaringar till största del har accepterats av massorna. Många av ’sanningarna’ är i själva verket lögner för att täcka över mer dystra planer. Propaganda är en allmän praxis för att säkerställa att människor hålls kvar i sina bekvämlighetszoner, medan man slår blå dunster i deras ögon. Det är dags att sluta upp med att vara ett får och börja utöva urskiljning!

Tro inte blint på frågor av global betydelse, för de som förefaller vara mest bekymrade kan i själva verket vara förövarna och skydda sina egna intressen. I världen råder just nu konspirationsteorier i överflöd och rädslan för att vara smittad är utbredd, antingen av sjukdom eller likaså av vaccinationer. När ni lyssnar till berättelser, antingen i media, i sociala medier eller via hörsägen, så bäddas ni in i deras agenda och detta, mina vänner, är den allra största faran av dem alla.

Låt inte rädslan hindra er från att uppnå vad ni har planerat att göra, eller från att följa er egen sanning. Låt inte heller andra manipulera er genom rädsla. När ni står i er kraft så har ni tillgång till ert högre själv och det tar er till en plats av tro, tillit och acceptans av självet. Det låter er också få tillgång till energin i allt som är och som skyddar er från de lägsta energierna i de fysiska och eteriska sfärerna.

Det finns flera enkla saker som ni kan göra för att höja era vibrationer ovan dramat runtomkring er, för att vara mindre rädda och mer hjärtbaserade.

Håll dig själv jordad. Håll dina energier fullständigt jordade i Moder Jord och i nuet, genom att medvetet jorda din energi på morgonen när du går upp. Känn att din energi hakar sig fast i Moder Jord och sedan kopplas ihop med Skaparens ljus. Du känner dig alltmer i din kropp under hela dagen. Alternativt kan du gå barfota på vått gräs, på sand eller till och med på en matta, eller sänk dig ner i vatten och var medveten om dig själv i utrymmet. Närhelst du känner dig rädd eller är överväldigad, stanna upp, ta ett andetag och tryck ner din energi genom dina samtliga chakran. Stäng igen och skydda din aura, bli medveten om dina omgivningar och uttala en meningsfull affirmation för att hjälpa dig att ta dig tillbaka till nuet.

Ta hand om din hälsa. Behandla din kropp likt ett tempel, för det ger rum för din ande och din själ. Drick tillräckligt med vatten, ät sunt och träna din kropp. Säkerställ också att du får tillräckligt med sömn och kontrollera så långt det går, mängden stress i ditt liv. Lär dig att meditera eller ta del i avslappning, medvetet närvarande och/eller kreativa aktiviteter såsom Chi Gong, Tai Chi, yoga, dans, sång, trädgårdsodling, skogspromenader eller konstnärliga hobbyer.

Lär dig att älska dig själv igen. Det är inte möjligt att betrakta alla och allting med kärlek ifall du inte kan se dig själv på det sättet! Du måste jobba med att släppa taget om tidigare oförrätter och förlåta dig själv för misstag i det förflutna. Titta inte i spegeln och se på ditt fysiska utseende. Blicka snarare in i hjärtat och se barnet inombords. Den största kärleken för självet löses upp under de tidiga till de sena barndomsåren. Återfå din kärlek för dig själv genom att sända kärlek och förlåtelse till dig själv som barn. Ge näring till det inre barnet och återfå kärleken och respekten för dig själv, vilket Skaparen aldrig har förlorat.

Universum kretsar kring kärlek och endast kärlek. Hitta kärleken för dig själv och du kommer att förmå se saker och ting från ett mycket högre perspektiv, för kärlek är det största som tar bort blockeringar och den som ger störst beskydd. När du kommer från en plats av kärlek befriar du dig själv; denna frihet sänder dig iväg på din bana som du valde i samråd med Skaparen. Be mig eller dina guider om hjälp att framskrida med nåd och uppfyllande.

JAG ÄR Master Kuthumi

 

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...