Mästare Kuthumi via Kerstin Sisilla, 23 mars, 2020

Mästare Kuthumi via Kerstin Sisilla 23 mars 2020

 
Tack för att ni på Gaia tar emot mitt meddelande i dag. Jag är Kuthumi.
Jag var liksom vår allas vän Sanat Kumara och många andra – många av er som läser detta – med i begynnelsen av jordens skapelse. Gaia var – och är naturligtvis ännu i sin vackra själ – en Gudomlig skapelse, en skapelse tillkommen i Kärlek och Ljus. Av Ljus är både Gaia och alla ni Människor på jorden komna och Ljuset strålar åter i Gaias vackra kristallhjärta liksom i era hjärtan älskade Vänner som arbetar så hårt i denna underbara tid.
Jag, Kuthumi är bra på healing. När ni är trötta – vilket jag ser att många av er är nu – ta en stunds vila och ta in min Kärlek vilken läker era trötta fysiska kroppar. Jag vill också ge er styrka och kraft att orka och våga stå i ert Ljus och i er Sanning.
Omvandlingen av både Gaia och er kära Vänner, går mycket snabbt nu. Den gyllene och kristallina spiralen lyfter Gaia högt upp i energierna och vad vi alla har väntat på så länge sker nu i denna stund. Var i glädje, var i frid och ta hjälp av oss här i de andliga sfärerna där även ni hör hemma. Det är underbart att så många av er nu börjar minnas. Många av er börjar även minnas att ni och jag har mötts tidigare, i olika jordeliv. Kanske just du har varit en Franciskanermunk eller en Clarasyster (nunna) i bergen i Assisi och levt ett fattigt men lyckligt liv, tillägnat Gud Fader och vår allas Moder Gaia. Eller kanske levde du ett vattenliv i Gaias begynnelse och minns mig som Havsguden?
Det spelar ingen roll vad du minns eller vad du har gjort eller var du står i dag, vill du ta emot min healing; sök kontakt med naturen, djuren, Moder Jords element och sök kontakt med mig Kuthumi, så står jag genast till tjänst med läkande healing som hjälper din själ att finna frid och harmoni, även om du befinner dig i Stormens öga.
Minns att stormen enbart är positiv, det är kaoset som utvecklar och omvandlar så att Ljuset, Kärleken och Friden kan genomtränga allt omkring er. Det är alltid mörkast före gryningen, som ni har hört till leda nu kanske. Men under illusionens slöja har dagen redan grytt och endast fullkomligandet genom Gaias återfödelse/återvändande in i Universums högsta Kärlekssfärer återstår.
Håll modet uppe ALLA Älskade vänner och var i frid och kärlek när dagen nu snart står i zenit.
Jag älskar er alla så mycket. Jag, liksom så många andra, finns precis intill var och en av er.
Er Kuthumi

Du gillar kanske också...