Meddelande från Babaji, 2 maj, 2023

 

Det kommer att ges till dig! Allt ges till dig – vid rätt tidpunkt, vid rätt tidpunkt, på rätt sätt, i gudomlig precision! Allt kommer till dig så fort GUD utgjuter sitt överflöd av kärlek och havet av SIN nåd över dig. Så oroa dig inte en sekund, trassla dig inte in i dessa dagars många ögonblicksbilder, utan gå målmedvetet, modigt och med GUD din väg av ljus till slutet – tills du har uppfyllt det du föddes till och tills du har gjort det du har kommit för att göra.

 

På rätt sätt

Det kommer att ges till dig! Allt ges till dig – vid rätt tidpunkt, vid rätt tidpunkt, på rätt sätt, i gudomlig precision! Allt kommer till dig så fort GUD utgjuter sitt överflöd av kärlek och havet av SIN nåd över dig.

Så oroa dig inte en sekund, trassla dig inte in i dessa dagars många ögonblicksbilder, utan gå målmedvetet, modigt och med GUD din väg av ljus till slutet – tills du har uppfyllt det du föddes till och tills du har gjort det du har kommit för att göra.

Jag är BABAJI – allestädes närvarande medvetande på alla nivåer av vara!

Jag är med dig idag för att stärka din vitalitet, din livsenergi och ditt mod att leva. Vad du har gjort och uppnått fram till denna dag är av stor betydelse. Detta var inte nödvändigtvis förutsägbart för år sedan.

I vilken utsträckning människor vände sig till och överlämnade sig till ljuset och det gudomliga, för många år sedan var det inte direkt förutsägbart.

På grund av den gudomliga fria viljan var det inte klart om denna mänsklighet skulle uppnå den kritiska energin, massan för en ordnad omvälvning och förändring.

Gå upp till högre nivåer
Idag är det gjort. Graden av medvetenhet har uppnåtts vid vilken denna mänsklighet kan stiga upp till den högre nivån av vara och kommer att stiga. Faktumet förblir orörligt tills ALLA människor som har bestämt och valt det själva har kommit i ljuset och tas emot.

Men även om denna dag är nära, är den bara nära förestående. Samtidigt försöker krafterna som arbetar mot det allt för att avskräcka dig från kärlekens väg.

Detta är den mest utmanande fasen av förändring, eftersom det är viktigt att stanna med sig själv, att vara trogen sina beslut och, framför allt, att hålla sig till sin rätt.

Himlen kommer till undsättning!
Och vid denna tidpunkt kommer himlen till dig, Gud kommer till dig, jag, som är ett levande allestädes närvarande medvetande, kommer till din hjälp.

Jag förnyar min gåva, jag påminner dig om att jag hjälper dig i alla frågor och stöttar dig energiskt, mentalt och praktiskt.

Jag finns där när du behöver mig! Så ring mig, utveckla längtan efter mig.

Som en fjäril viker ut sina vingar, så fort den lämnar larvkonen, viker du ut dina andliga vingar – din längtan efter GUD.

Det här är nyckeln till varje dörr – men framför allt nyckeln till förtydligande i vardagliga frågor.

Det kommer att ges till dig, det kommer att ges till dig. För nu kommer du att få en tidigare ofattbar hjälp inom alla områden av ditt liv. Din ensamhet, din bristande orientering, att du inte är hel, allt detta är nu över, för jag står, går, sover och vaknar alltid med dig:

• Du ges gudomlig närvaro så att du kan hålla din vibration.

• Du får praktisk hjälp så att du orkar med din vardag.

• Du ges andlig vägledning så att du kan förstå, förstå och älska den djupa meningen med din existens.

Var medveten om mänskliga:

Din lycka är min lycka. Dina bekymmer är mina bekymmer. Din glädje är min glädje. Och dina tvivel? Sluta med mig.

Djupare, ännu djupare, djupare än någonsin tidigare, fördjupa dig i livet, i din gudomlighet – och du kommer att bli förvånad över hur livet självt ger dig. Du kommer att få reda på hur nära jag är dig i sanning.

Du får ALLT!

För livet flödar genom GUDs händer.

I oändlig kärlek
BABAJI

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *