En Som Tjänar via James McConnell, 5:e februari, 2017

En Som Tjänar via James McConnell, 5:e februari, 2017

En Som Tjänar:

 

Om mani padmi om. Om mani padmi om. Om. Om. Hälsningar till er. Ni vet vem detta är!

Måste vi följa det?! Tror inte det. Kommer inte att ens att försöka. Men ni vet att vi aldrig saknar ord så vi är här, inte för att nödvändigtvis berätta något, utan för att dela med er, för att öppna upp till er, att vara kamrater med er, för hur skulle det se ut om det inte funnits glädje i livet? Om det inte funnits några skratt? Om det bara fanns smärta och lidande och sådana saker?
Om det är allt som finns så är det vad ni redan har haft. Så det är dags att röra sig bortom det. Det är dags att släppa taget om allt det. Det är dags att omfamna framtiden. Och ja, naturligtvis omfamna ”nuet”. Var i nuet, men omfamna framtiden, eftersom framtiden kommer att bli storslagen precis som nuet, som också är storslaget om ni tillåter det.

Ta ett … vad brukar ni säga? Ta bort ett kapitel ur boken, eller något sådant. Det blev inte riktigt rätt , men jag säger det ändå, okej, och tillåt er att känna glädje. Känn glädje hela tiden eftersom den finns där. Om ni tillåter den, så finns den där. Och den kommer att ta er på en resa. Den kommer att ta er på en resa djupt inom er själva, där ni kommer att finna kärlek, ni kommer att uppleva det som har undgått er under en lång tid här, men ändå funnits rakt framför er. Den finns precis där. Bara sträck er ut och fånga den, eftersom den är allt, den är allt. Den är ert liv.

Ni är här nu. Är det verkligt? Vi vet genom tidigare diskussioner att ni säger, ”är det verkligt?” Är ni verkliga? Ja självklart är ni verkliga. (Skratt) Självklart är ni det. Ert medvetande är verkligt. Er kropp är inte så verklig, eftersom ni så småningom kommer att släppa den, men ert medvetande är verkligt. Ni är verkliga. Er själ är verklig. Er själs förflutna är verkligt. Allt detta är verkligt. Allt annat ni ser omkring er i denna galna intressanta värld, är en illusion. Det är en illusion; ett enormt stort hologram, som har skapats här. Och ni har förlitat er på detta hologram, denna illusion för att ni med avsikt ska kunna bryta er ur den, med avsikten att kunna bryta er ur den, och hjälpa alla andra att bryta sig ur den. Bryta er ut ur matrisen. Det är vad det handlar om. Den matrisen, och det är dags för er att bryta er ut ur den. Att Flyga! Sväva i himlarna … men kom inte för långt bort, så att ni inte kan komma tillbaka. Okej?

Vi är redo för frågor nu, men vi vet inte om Ashira är här. Tror inte hon är det. Nej, inte den här gången. Och, det känns lite tomt här. Kan vi göra det här på egen hand? Herregud. Nu gör vi vårt bästa. Kommer det att finnas några frågor nu, som Den Som Tjänar kan svara på.

F: Kan du berätta mer om Porlana C energi?

EST: Ja. Denna energi är en viktig energi. Det är en energi som det nyligen har berättats om, och den är en del i dessa vågor av energi, som ni har hört om. Dessa energier som har kommit från kosmos, från det kosmiska centret. De har sänt ner dessa vågor av energi, och de höjer medvetandet nu för att återansluta DNA-processerna. Allt detta, dessa DNA-nedladdningar, är en del av det och ni har upplevt att dessa vågor av energi förbereder er för, acklimatiserar er, som Sananda har sagt många gånger, för att göra er redo för dessa energier. Har vi inte sagt under en lång tid, att ni vet att ni är där! Har vi inte sagt, gör er redo, gör er redo? Är ni redo? Ja, vi frågar er nu, är ni redo? Är ni verkligen redo att släppa taget? Släppa allt det här, alla anknytningar, allt. Är ni redo? [Ja]

Nej det är ni inte! [Skratt] Nej, ni är inte redo för det ännu. Ni säger att ni är det, men vad händer om ett skepp plötsligt bara dök upp framför er och sa: ”Kom igen, gå ombord på skeppet, det är tid att ge sig av.” Hur många av er skulle tveka? Hur många av er skulle säga, jag är inte säker? Är ni verkliga? Är ni bra eller dåliga häxor? [Skratt] [Jag är redo! Jag är redo!] Är ni verkligen redo? [Jag är det! Jag är redo att gå ombord på skeppet.]

Men vi talar om mer än att bara gå ombord på ett skepp. Det är bara en del av det. Ja, många av er kommer att gå ombord på skepp, det kommer ni. Många av er kommer att gå in i den Ihåliga Jorden, till Telos och till alla de platser där ni vill vara. Många av er kommer att resa runt i världen, runt planeten, till andra planeter, andra solsystem. Många av er kommer att göra det.
Men inte än! Ni är fortfarande här. Ni är här för att fortsätta att göra det möjligt för processen, men ännu mer är ni här för att hjälpa andra som är här, att släppa taget. Det är vad ni är här för. Det är vad ert uppdrag består av. Det är därför vi är här med er; varför vi gör det vi gör, varje vecka, om och om igen. Och ibland känns det som om vi bankar huvudet i väggen, men vi vet på någon nivå att ni kommer dit, och det är det som håller oss igång. Plus, att vi njuter så mycket av att vara med er, att skratta och allt sådant.

F: Dessa gripanden som sker, alla dessa saker som händer i februari månad, ska detta betraktas som den sista mörka natten i själen, den sista rensningen av den delen av verkligheten, att den riktigt tunga energin flyttar in till en ljusare energi, som förhoppningsvis kommer till gryning?

EST: Detta är början av den. Inte slutet. Detta är inte den mörka natten i själen som ni säger, och som överanvänts så många gånger, och den är inte alls så som ni tror att den är. Och vi kommer inte att åka dit då. Men det är en startprocess. Det är början på en process för att släppa in kärleken, skulle man kunna säga; att nu skilja agnarna från vetet. Detta är vad som sker nu och det kommer att bli en process. Det kommer inte att hända över en natt, och det kommer vid något tillfälle att bli sensationellt, eftersom ni kommer att känna igen några av namnen. Det kommer att hända, men det mesta kommer att ske i bakgrunden, utom i några undantag, för vissa saker kommer att komma fram, och kommer att tillkännages, eftersom det finns läckor. Det kommer ut genom visselblåsare, som ni kallar dem, som kommer att ge ut denna information, på samma sätt som de gör nu. Namn har redan avslöjats, om ni har noterat det. De finns där oavsett om det kommer att riktas direkt mot dem, eller till många andra också. Ja, det är många som kommer att drabbas, eftersom tiden är kommen. Skaparen/Källans Energi har sagt att det är nog nu! Nog är nog. Men vi är redo nu, men inte för att släppa den fria viljan – vi kan inte släppa den – men med att avsluta detta experiment en gång för alla. Att gå bortom. Det är dags. Så att allt som kommer att behöva hända ska bli av, och inte kunna stoppas. De gör allt de kan för att försöka hålla det tillbaka, med alla sätt de kan, och kommer med skjutningar eller falsk flagga-händelser, eller vad det nu kan vara de använder sig av. De har fortfarande också tankar om att blockera solen. Kom igen nu! Hur ska ni kunna blockera solen, och hålla borta energin från att kunna komma, från en Galaktisk Centralsol?!! Tror de verkligen att de ska kunna använda de tokiga små manickerna sina plan, för att blockera en hel sol? [Skratt] Herregud! Vilken förargelse för dem.

F: Kommer barnen att få hjälp i lidandet, eftersom de har varit fruktansvärda offer i allt detta?

EST: Åh herregud, ja, det är också en sak. Sananda nämnde det inte, men det kommer också att bli vidöppet för [ohörbart]. Ja, du nämnde lidandet för barnen, men det är inte bara barn, det är vuxna också, så det är både och. Det är lömskt och måste avlägsnas. Det är inte en del av kärleken. Det är en del av rädslan, det är en del av hatet, det är en del av de mörka krafterna och de kan inte tillåtas mycket längre, och de kommer inte att tillåtas mycket längre. Så det är många krafter som verkar vid denna tid, vilka kommer med ett avslut i detta som inleddes av era visselblåsare, genom det de gör.

F: Var störningen med den här telefonsignalen ett försök att distrahera oss? Vad är det för energi bakom alltihop?

DST: Något sådant ja, men ibland är också saker precis det de är. Så låt det vara, och gå vidare precis som vi gör, och vi berömmer er alla för att ni samlas för att göra detta möjligt. Och ja, vi skulle precis säga något dumt, men vi beslutade att inte göra det.

F: Tillbaka till det du sa om barnen och så vidare, jag vet inte om jag vill veta så många namn och liknande, eftersom jag vet de kommer fram, men det fanns en Torry Smith som verkligen blandade in Vicepresidenten Mike Pence, och jag vet inte om det är sant, eller kommer det att visa sig?
DST: Vi kommer inte att säga några namn när vi berättar, men det kommer att vara många som blir chockerande. Många som får veta vilka kommer att säga, neeej, det kan omöjligen vara så. Men jo, det kommer att vara så. Men några av dem är förstås inte själva direkt inblandade i det, de har varit i en position där de blev utsatta för utpressning, och inte deltagit i det så mycket själva. De har gjort fel, men det är inte de som är de mest oroande, ännu. Det är de man kallar ringledarna, de som ligger bakom hela showen. Det är de som kommer att bli [ohörbart]. Det är de som kommer att arresteras, liksom många andra som har deltagit, på olika nivåer i allt detta. Det är lömskt. Vi använder den termen ofta, och det förekommer inom varje regering, på större delen av planeten. Och det måste upphöra nu.

Fråga: Kommer massmedierna att rapportera om något av det här? För det skulle nå många av massorna, som fortfarande sover.

DSW: Det kommer de. När de som har kontrollen av den plockas bort, kan de som finns inom massmedia få möjligheten att bli journalister igen, för att kunna berätta sanningen, få möjlighet att berätta sanningen – de vill det, många av dem vill, men de kan inte. De är rädda om sina liv, de är rädda om sina jobb, de är rädda om sina familjer och på grund av det, kan de inte. Men när de är fria från det, kommer hela innebörden av allt detta, att komma ut i massmedia, ja, men också i det det som kallas de alternativa medierna, först, precis som nu. Men det förekommer också så mycket desinformation, som kommer ut inom båda områdena. Och detta kommer så småningom komma till ett slut, då det bara blir sanningen. Och som det sades för länge, länge sedan, sanningen skall göra er fria. Och detta är sanningen, som kommer att befria er från matrisen, från illusionen.

F: Vad händer med dessa människor? Vad är det som verkligen händer med dem, när de arresteras? Vi kommer inte att ha tillräckligt med fängelser att sätta dem i, tänker jag.

DST: Vi tror att det är något som bara löser sig av sig självt, som det är nödvändigt. Det är inte något att vara orolig över. Det enda vi säger är att ni ska vara redo för dessa händelser, många händelser, de små händelserna leder fram till en större händelse. Till Händelsen.

F: Vad kan du berätta för oss om den nya Republiken? Vi har hört så mycket, och ändå när vi kommer till den förutsagda tiden, då förändras saker och ting. Kan du ge oss någon information om det?

DST: Det vi kan säga är att det kommer mycket desinformation angående allt detta. Det kommer bra information. Det kommer information som inte är så bra. Det finns en sanning i allt och men också mycket falskhet. Så vi kan inte säga precis när det kommer att ske, eller vad som kommer först eller sist, eller hur det kommer att bli, men St. Germain kommer inte att stå ”stand by” och bara låta det passera förbi. Han kommer inte att tillåta att Republiken, han kommer inte att tillåta att NESARA, att allt detta bara tas bort, och inte blir genomfört. Det kommer att komma, det kommer att bli verklighet och det kommer att hända något, som gör att processer börjar för att göra alla fria.

F: En fråga angående tjänandet. Vi vet alla ungefär vad vår tjänst är i enlighet med vårt syfte, men vi har samlats kollektivt, så frågan är hur vi ska tjäna och i vilken riktning vi ska vi bege oss för andra, som ett kollektiv, på vilket sätt och hur, annat än individuell meditation, skulle du rekommendera?

DST: Ni gör det redan bara genom att vara här. Inte här i gruppen, vi talar inte om den, men att vara här under denna utveckling, är en del av det. Ni kom hit för att stå till tjänst. Många av er, som Sananda har sagt, blev – vad var det han sa – stoppades längs vägen, och fastnade i denna utveckling. Många av er, men några av er tänkte, att detta inte är första gången, fast det är något vi inte gjort på ett tag, och att ni bara kom hit till detta liv för att ta det framåt, för att få allt att hända. Så det finns inget direkt sätt att besvara denna fråga, annat än att tänka att allt finns i processen, ni är i processen, och allt är iscensatt precis så som det behöver vara. Så det finns ingen anledning att vara orolig för vad er del är, eller vilken er grannes del är. Alla har en roll att spela. Alla har en stor roll att spela och alla, om man ser på det som en gigantisk pussel med miljarder pusselbitar, så är ni en bit av det pusslet.

F: För att klargöra vad Sananda sagt, är denna grupp då medlemmar av de 144.000 Uppstigna Mästarna?

DST: Denna speciella grupp som vi arbetar med här? Många är det, ja, många är det. Inte alla, men många är det.

Nu kommer vi att få frågor som: Är jag medlem?! Är jag det? Är jag det? [Skratt] Vi kan naturligtvis inte svara, eftersom vårt svar på det skulle förstöra överraskningen för er. För när minnena kommer flödande tillbaka, då minns ni. Och om ni var en del av de 144.000 som kom hit med Sananda, i sitt stora skepp på den tiden, då minns ni att ni var på det skeppet. Ni minns att ni fanns där hos honom, sida vid sida, med en känsla av att ni kommit hit för att tillhandahålla en stor tjänst, som ni är på väg att göra. Ni tänkte inte ens på vad som skulle hända framöver, för om ni gjort det hade ni sagt, glöm det! Ni skulle inte vara här! [Skratt] Vi skämtar naturligtvis, ni skulle fortfarande kommit, men det var inte riktigt som ni trodde att det skulle vara.

F: Jag har en kommentar till kvinnan som ställde frågan om tjänsten. Lokalt leder jag en meditationsgrupp på onsdag morgon från 10:45 till 11:30, helt och hållet om fred och kärlek till världen. Och jag skulle älska om ni ville delta, under fem eller tio minuter under den tiden, för att ansluta sig till oss. Jag tror att det skulle göra en enorm skillnad.

DST: Det kan ni göra om ni vill … nå, vi kollar med James här och nu, för att se om han säger okej till det, eftersom vi alltid måste checka in här för att det ska gå rätt till. Du kan sedan skicka ett e-mail till James, och beskriva det du säger nu, sedan kommer han att avgöra om vi ska skicka ut det till alla medlemmar, och då blir det upp till dem, om de vill göra det.

F: Jag ville bara göra en kommentar. Det var verkligen intressant det om tjänsten, eftersom min uppfattning om tjänsten är det du anger som ett exempel, vad vi är som ett exempel. När vi tillhandahåller en tjänst [mycket ljudstörningar] så är det den. Jag menar, det finns ingen riktig definition angående tjänsten, förutom vad avsikten är, och det ditt exempel visar

DST: Det är korrekt. Och det kommer i stunden. Det är momentant.

F: Men har inte affekten något att göra med det? Om du blir framgångsrik eller inte?

DST: Nej, då blir det bedömande. Om det kommer från hjärtat, om ni utför tjänsten från hjärtat med medkänsla, kärlek och förståelse för det ni gör, och sedan bestämmer er för att resultatet ska vara på ett visst sätt, så är det att bedöma. Om ni är i tjänst så är ni i tjänst. Så är det. Ni utför tjänster.

Ytterligare frågor? Sedan kommer vi att lämna den här kanalen.

 

[Tekniska svårigheter med eko i telefonen, genererar snabba svar som förorsakar mycket skratt.]

Kan vi börja att röra oss mer och mer mot telepati! Komma ifrån dessa galna manicker! Herregud, ni har ingen aning vilken typ av kommunikation, som finns där ute i himlen, på skeppen och allt annat. Inget av detta. Det är nästan som om ni är fortfarande levde i häst och vagnstiden.

Vi är redo att lämna kanalen, och vi vill bara säga till er att fortsätta som ni gör. Allt är precis som det måste vara, och ni är precis där ni behöver vara, i rätt ögonblick och i rätt tid. Så bara var det och känn glädje i varje ögonblick ni kan, eftersom ni aldrig vet vad som kommer att hända i nästa ögonblick. Ni vet aldrig när blixten av energi kommer. Och när den stunden kommer, då skiftar hela ert liv. Och vi menar verkligen, det skiftar hela ert liv.

Shanti. Frid vare med dig. Var den rätta.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...