Lady Nada via Susan Sammarco, 17 april

Unknown2

Lady Nada, 17 april 2016

Via Susan Sammarco

 

 

Jag är Lady Nada. Den här dagen har planerats för er och vi har talat med Susan om idag. Vi ville att ni skulle veta hur älskade ni är. Vi vill att ni ska knyta an till dem ni arbetar med.

Vi vill att ni ska veta att även om ni känner er som om ni är en krigare på er väg, så finns det så många som är här för att vara med er, för att arbeta med er, för att delta tillsammans med er och för att älska er.

Vi är uppspelta inför kommande tider. Vi sa till och med till onsdagsgruppen att ni kommer att se något underbart på nyheterna de närmaste två veckorna, som kommer att göra er upphetsade. Vi håller fortfarande på att planera det. Allt är på plats i de högre dimensionerna för att manifesteras i er värld.

Vi vet att ni har hört dessa ord så många gånger förut. Och vi vet att vår tolkning av ”snart” är mycket annorlunda mot er tolkning. När vi säger en tid och dag, är det dags för er att planera för den! Se något underbart i era liv!

Vi är mycket glada för det kommande mötet och för alla dem som har möjlighet att delta och för alla dem som har chansen att lyssna senare. Det här är dagar, ögonblick, minuter där allt ni gör drar er närmare och närmare till er Uppstigning.

Vi har varit och är fortfarande entusiastiska över den här gruppen, för ni står våra hjärtan nära. Vi vet, att även med de svårigheter som ni stöter på från tid till annan, att allt är som det är tänkt att vara.

Du är den viktigaste personen i världen just nu. Alla ni som lyssnar och alla ni som läser eller hör dessa ord, vet vem du verkligen är. Känn det, var det!

Tack för er tid idag.

 

Kanaliserat av Dr. Susan Sammarco

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

 

Du gillar kanske också...