Lady Rowena via Kerstin Eriksson, July 1st, 2018

Lady Rowena

En ny era

Jag är Lady Rowena och jag finns nära er! Vem är jag? Jag är Jordens tjänare och jag arbetar för Henne, er Moder.

Jag är en älva och jag arbetar också med Solen och Månen.

Jag är inte bunden till Jorden, jag reser mycket i Universum och har ett mycket vidsträckt område som jag arbetar inom.

På morgonen drar ni upp er rullgardin och ser den nya dagen för första gången. Nu talar jag om den nya Eran som finns utanför ert fönster, och som ni ser nästa gång ni tittar ut över er omgivning.

Nya dörrar har öppnats och fräsch ny luft omringar er. En känsla av lätthet och glädje blir alltmer uppenbar för varje dag.

Det handlar om Henne, er Moder, Hon blir helad just i detta ögonblick. Mörka krafter har många gånger försökt att stoppa det här, men inte längre.

Nu är det ett faktum! Hon är lättare nu, lyckligare, och Hon kan nu börja bli vad Hon var tänkt att vara, en grandios Moder som älskar alla sina barn.

Hon har gråtit många gånger över det faktum att hon inte har kunnat nå er. Hon har funnits där vid er sida hela tiden, men ni har aldrig lagt märke till Henne.

Hon älskar er innerligt och Hon har hela tiden hållit er till Sitt hjärta, och nu börjar hon verkligen att nå fram till er.

Ni kommer att lägga märke till Henne mer och mer. Hon älskar er och kommer att lära era en hel del nödvändiga saker om Henne. Hur Hon verkligen fungerar, till att börja med, och hur ni kan leva ett fullvärdigt liv tillsammans med Henne i stor glädje och kärlek.

Var och en av er som lever på Jorden har olika anor, både här på Jorden och ute i Universum och Hon är samordnaren. Hon kommer att visa er vilka ni är.

Hon är länken mellan världarna. Ni har kanske trott att ni bara har hittat små delar av era förfäder på denna vackra planet, ni trodde förmodligen inte att ni även behövde Moder Jord i den processen?!

Ni måste vara jordade. För att komma i kontakt med era eteriska kontakter i andra dimensioner, planeter med mera.

Ärkeängeln Thor och även Åskguden arbetar för att hjälpa Moder Jord, och nu börjar ett stort samarbete som involverar en bok som ni kan läsa, om ni är intresserade.

Många arbetar tillsammans för att hjälpa Moder Jord att leva ett fullgott liv.

Jag är Lady Rowena

Jag älskar er och vi ses snart.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...