S:t Germain via Kerstin Sisilla, 9 augusti 2019

S:t Germain 9 augusti 2019

Älskade barn! Så har denna dagen och stunden kommit då vi kan nå varandra. Vi kan åter kommunicera liksom förr i tiden. Ditt hjärta talar direkt till mitt och kan uppfatta budskapen från mig. Jag torkar rörelsens tårar ur ögonvrån och ler av lycka.
Äntligen är tiden inne för Jordens folk att uppstiga till Ljuset. Av Ljuset är ni alla komna och ska nu återbördas till detta. Händelsen /Skiftet är här mina Älskade Vänner. Allt och alla i hela Universum påverkas av detta storartade skeende, från minsta lilla kryp till Ärkeänglarnas skara. Detta som sker är ett Guds Mirakel, det första i sitt slag. Mänskligheten återvänder till Ljuset i sina fysiska kroppar!

Ni har varit ofattbart modiga, uthålliga och starka i ert enträgna arbete. Eftersom jag själv har vandrat på Gaia vet jag lite om tyngden, trögheten och illusionen där. Jag har endast levt där ett fåtal gånger men ni MINA HJÄLTAR har haft modet att återfödas tusentals gånger för att samla erfarenheter. Förstå att det ni har gjort och gör är stort och oerhört uppskattat av oss, alla era Vänner som väntar på er återkomst här.
Det är glädjande att se hur ni sprider Ljuset vidare och vidare, runt omkring er och som ett ljusets mönster mellan er alla Ljusbärare och Ljuskrigare för att alla som vill ska få möjlighet att hoppa på Ljuståget. När ni nu går före och visar den upplysta vägen hittar alla som så vill lätt in på samma väg och kan på så sätt följa efter när de så önskar och är mogna för det.

Behåll FRIDEN i ert sinne Älskade Vänner. På återseende önskar er ständige Följare, påhejare och Vän, S:t Germain kallad.

You may also like...