Läsares kommentarer på Befrielsemeddelanden av Per Staffan, 1 december, 2022

Jag delar med mig av några negativa kommentarer till mina Befrielsemeddelanden. Vissa personer kan inte se sanningen och vill inte att sanningen skall fram. Var och en är fri att kommentera till mig eller skicka till den som skrivit meddelandet och kopiera mig.

Kanske att jag skall lägga upp denna typ av negativa kommentarer för alla att läsa med mejl adress och låta var och en som vill bemöta dem göra så. Låt mig veta vad ni tycker jag bör göra åt saken.

När som jag fortsätter med Befrielsemeddelanden kommer jag kanske att behöva hjälp med att bemöta denna typ av oförståelse.

Ser framemot kommentarer från medlemmar,

Tack,

Per Staffan

 

 

Göran Rudengren <gruden363@gmail.com>
To:per8208@yahoo.com
Tue, Nov 29 at 7:00 PM
Från: Göran Rudengren Ämne: Ukraina Meddelande: Rätta dig efter empiriska fakta och utlämna inte vad som sker med våldtäkter och förstörelse av Ukrainas städer. Titta bara på vad som sker och du ser att det är Putin som bär ansvaret för nästan allt. Det är skräckinjagande hur så kallade andliga personer inte ser ett dugg av vad som händer i världen, utan faller offer för de enfaldigaste myter, sådana som att det finns en rysk folkstam som man måste känna samhörighet med om man bor i Ukraina. Ryssland har alltid haft auktoritära regimer, inte ens Jeltsin var fri från det, och det är underligt hur lätt såväl kommunister som nationalister kan förneka fakta när de förläst sig på ideologiska dogmer, medan människor torteras, våltdtages och svälter i Ukraina, och medan ni njuter av er egen andlighet. Humanitet är mycket bättre än ursäkter för våld mot människor och auktoritära åsikter. Även i Brasilien har du fått för dig att en man som förstör regnskogen och miljön är bättre än en, som förvisso inte har en god tankeförmåga, men ändå är bättre än våldsmän som Putin, Trump och Xi Jing Ping. — This e-mail was sent from a contact form on (https://www.st-germain.se)

 

eddievedder@live.se>
To:per8208@yahoo.com
Thu, Dec 1 at 4:39 PM
Från: Jon Persson Ämne: Befrielsemeddelanden Meddelande: Hej Staffan! Istället för att sprida nya konspirationsteorier är det inte läga att följa upp några av dina tidigare utsagor om vad som skulle hända efter senaste USA-valet? Absolut inget av det du förutsåg har ju slagit in. Känns det verkligen som att du representerar ljuset när du hyllar diktatorer och tyranner samt fortsätter luta dig mot Qanon- teorier som bevisligen är rena lögner? Det övergår mitt förstånd hur du kan översätta ljusfyllda texter från änglar och samtidigt sprider denna dynga. Hlsn Jon — This e-mail was sent from a contact form on (https://www.st-germain.se)

 

 

Du gillar kanske också...