Var vi är idag, av Per Staffan, 10 december 2018

Var vi är idag, av Per Staffan, 10 december 2018

Per Staffan 10 december 2018

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Ja, ljuskrigare, eftersom vi är i krig med den mörka sidan. Hur utkämpar vi detta krig? Snarare mera som Ärkeängel Mikael. Vi höjer våra vibrationer genom att förankra ljuset som anländer till våra stränder och som genereras av ljusarbetare som fortsätter att ägna sig åt kärlek och ljus. Vi kämpar också genom att föra ut sanningen med hjälp av Ärkeängel Mikaels svärd.

Sanningen måste komma ut i det fria. Vi kan inte bygga ett nytt galaktiskt samhälle utan kunskap om vad som har gått fel i det förflutna, hur vi har kontrollerats och framför allt hur vi har givit vår kraft till mörkret helt frivilligt. Vi har genom århundradena beslutat att lita på våra regeringar och härskare, utan att begära bevis för att man kan lita på dem. De har sagt: “lita på oss” och vi har mer eller mindre kommit överens, utan att begära mycket mera från dem.

På denna webbplats fortsätter vi att föra fram meddelanden om kärlek och budskap av sanning som kanaliserats från mästarna och galaktikerna och andra i den femte dimensionen. Sanningens budskap är givetvis ibland svåra att få grepp om. Det krävs mycket efterforskning för att sätta samman bilden. Jag uppmuntrar alla att göra egna efterforskningar, som måste gå långt utöver de vanliga medierna för att finna någonting som liknar sanning. Du kan inte sätta samman den stora bilden eller pusslet om du inte själv har undersökt de enskilda pusselbitarna.

Nu är vi på väg att se många sanningar komma ut. De vanliga medierna kommer att utmana många av dessa sanningar. Tänk på att de vanliga medierna styrs av mörkret. De används för propaganda och manipulationsändamål. Det finns många anhängare och tolkar av Q som du kan hitta på youtube.com. Detta kan vara en början om du vill nå en bättre förståelse för vad som händer nu på de yttre existensplanen. Jag rekommenderar att söka här.

Vi står nu bokstavligen på tröskeln till nya utvecklingar. Trump har infört verkställande ordrar, giltiga från 1 januari 2019, vilka möjliggör att arresteringar kan genomföras. Före eller runt samma tid kommer stora avklassificeringar att genomföras – chockerande för världen. Andra tidiga avslöjanden sägs bland annat innefatta Clinton Foundation och 911. Den privata Federal Reserve Bank kommer att tas ned i samband med en stor nedgång på aktiemarknaden.

Detta kan betraktas som en kort beskrivning av kaoset på ytan som vi går in i. Samtidigt representerar den rensning – rensning för att fullt ut kunna inleda den Gyllene Tidsåldern. Under kaoset ser vi också att RV antas, följt av GCR och snabbt därefter NESARA/GESARA – alla delar av den Gyllene Tidsåldern. Detta representerar början av början på vårt nya galaktiska samhälle. Många nya tekniker kommer att introduceras, delvis de som har beslagtagits och sedan även ny teknik från Galaktikerna och Agartherna.

Det är en spännande tid och en spännande värld vi rör oss in i. Många av oss är i slutet på vårt rep när det gäller tålamod, särskilt de av oss som har följt detta under de senaste 10, 20 eller fler åren. Vi som är här vid denna tidpunkt är dock privilegierade att se hur Guds plan implementeras på synliga sätt i vår yttre verklighet. Vi har all rätt i världen att stå upp och vara stolta över oss själva och vad vi har stått för – vad vi fortfarande står för. Vi kommer att gå in i en ny tid efter RV och när många av oss har finansierats.

Jag skulle vilja ge en antydan om våra planer för nästa år. I början av 2019 startar vi en serie webinars för våra medlemmar, med vissa personer som möts lokalt på specifika platser och andra som går med via ett webinarmöte. Detta kommer att ge möjlighet för likasinnade människor att träffas och interagera, vilket för närvarande många av oss saknar möjlighet till. Jag kommer att ge mer information om detta i januari, när vi kommer närmare att starta sådana möteswebbplatser. Jag ser fram emot att få det på banan, så att säga.

Dessa webinarmöten kommer att ske på engelska och informationen läggs ut framförallt på www.sananda.website. Alla i Sverige som är medlemmar är dock välkomna att medverka.

Jag önskar er alla en God Jul och en Trevlig Helg.

Per Staffan

 

You may also like...