Linda Dillon: Medvetet Skapande med den Gudomliga Modern, 18 juni 2021

 

Linda Dillon: Medvetet Skapande med den Gudomliga Modern

18 juni 2021

 

Jag har jobbat och lekt och chattat med den Gudomliga Modern när jag förberett mig för den kommande webinar-serien om Medvetet Skapande med den Gudomliga Modern. Jag tror inte att det kan bli mycket coolare. Det är dock sällsynt att modern ber mig att ge ut en hel kanalisering, särskilt en opublicerad, men hon gjorde det. Modern ber er ta emot detta meddelande och låta energin tränga in i ert hjärta och er själ. Njut mina vänner!

 

Den Gudomliga Modern med Medvetet Skapande

”Det är viktigt att vara uppmärksam, söta du. Det är viktigt eftersom din uppstigning  bara är i sin början, bara har intentionen. Efter stillheten måste ageranden vara en integrerad del, för att skapelsen verkligen ska ske. Om du sitter där och bara har en intention utan de andra delarna i Skapelsens Sammansättning, det som då händer, kära hjärta, är att du blir frustrerad och ledsen – och det är inte syftet. Det är inte syftet med skapelsen, och det är absolut inte syftet med ditt liv.

”Du har kommit, tillsammans med din heliga krets, för att återuppväckas, för att återfödas, för att återinföra, förankra och vara Rasen för Skapelse. Detta gör du genom att förankra fullheten, inte bara av din inspiration, inte bara av din avsikt, utan fullheten i ditt uppstigande själv. Och ditt uppstigna själv finns bara i den 13:e Oktaven. Hemmabasen för alla avsikter och syften.

”Du kan skicka, stråla, rikta din kärlek, dina skapelser, till de som fortfarande är i övergången, men den enda platsen du lever på – låt mig vara väldigt tydlig – den enda platsen du kan leva på som ditt uppstigna själv är den 13:e Oktaven. Det är därför vi har förankrat energin från det uppstigna självet, av Skaparens Själv, i form, på planeten, under årtionden. Nu är det dags för dig att göra detsamma.

Jag talar inte bara till kollektivet om detta ärende, jag talar till ditt hjärta, älskade dotter. Det är dags att förverkliga, inte någon amorf ambition utan ditt hjärtas önskningar. Jag har undervisat dig, Uriel har lärt dig att drömma med mig – och det betyder också att jag drömmer med dig, våra energier är sammanslagna, det har de alltid varit, men nu finns den medvetna kognitionen att det är så.

”I detta går du från att drömma, till att drömma om fysikalitet, för ja, på många sätt är den fysiska existensen som du deltar i, bara en dröm. Men det är en verklig dröm; det är en dröm som jag har skapat så att du ska få uppleva kärleken i form, konkret. Så det gäller att inte bara tänka eller drömma om ditt hjärtas önskan, det gäller faktiskt att leva livet fysiskt, inte bara så som jag önskar utan så som du önskar dig. Inget annat duger! Och i briljansen, i styrkan av den du är, begär du det, för detta är vad du har – det är vad du förtjänar.

”Är det här en tid med en Ny Början? Ja. Och är det en tid med dramatiska förändringar? Ja.

”Det finns en koppling, det finns en poäng där – tänk så här – det inkommande tidvattnet möter det utgående tidvattnet. Tänk på det – det är en punkt med implosion-explosion, det är skapelsen, och det är där du finns just nu. Och du står inte där ensam. Du står där omgiven av många, med eller utan kroppar, men viktigast av allt, söta du, jag finns där med dig.

”Du behöver inte simma eller surfa ut till Mariana Trench. Du behöver inte försöka simma, skada dig själv och trötta ut dig med att försöka bemästra tsunamivågorna. Stå vid stranden med mig. Stå vid stranden i det ögonblick det inkommande tidvattnet och det utgående tidvattnet kysser varandra, omfamnar varandra och skapar. Det är dags.”

Från mitt hjärta till ditt, all min kärlek xxx Linda

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...