Lithien via Galaxygirl, 9 augusti 2023

 

Lithien via Galaxygirl

9 augusti 2023

 

Hälsningar, kära ni. Jag, Lithien, är en medbeskyddare, en väktare av vägen, av ljuset. (En manlig vattendrake syns framför mig). Jag är en av många Uppstigna Drakvänner som lånar ut mitt ljus och mina förmågor, precis som ni gör, till detta projekt för Gaia. Det finns många uppstigna drakar här nu i er sfär, precis utom räckhåll för er. Vi är ofta kamouflerade. Om ni ser trollsländor följa er på era promenader så är vi sannolikt dessa, svävande i närheten, erbjudande er vårt stöd.

Vi har sett framtiden och är tillbaka i detta nu, vårt förflutna, vilket många av er också är. Vi ska ändra tidslinjerna från vad som kunde ha varit och som var, till vad som kommer att vara och borde vara för allas högsta bästa. Detta måste hedras. Skaparen har talat. Tidslinjerna har nu kapats av ljuset. Oj vad det får de mörka ångorna att darra. De är delikata. Vi drakar slukar upp de mörka då vi rensar upp platser av mörker, av brist, av dolda fängelser. Många fängelser finns i människors sinnen. Jag ser detta eftersom vi drakar är bra på telepati, precis som ni människor också kommer att bli. Precis som ni alla kommer att bli. Faktiskt ser ni det nu komma mer och mer online för er. Och det kommer att fortsätta. Era andra sinnen, faktiskt 25 stycken, kommer alla snart att vara online, vissa snabbare än andra. Det finns alltid en snabbaste drake i gruppen, men alla drakar flyger. Det spelar ingen roll om era förmågor föds tidigare än andras. Det kommer en tid efter anpassningsperioden då det blir normalt och en andra natur hos er.

Jag, Lithien, talar. (Han andas vattenfärgad rök med glittrande gnistor i). Jag tycker om att andas in ångorna av ännu ofödda galaxer. Det finns en oändlig skaparpotential. Skaparen är gränslös. Vad finns bortom Skaparen? Den ultimata frågan. Finns vi alla i Skaparens sinne? Ja. Är fasta saker fasta? Nej. Sådana frågor kommer ni att fortsätta ställa och svaren kommer inte att vara så kusliga som kan förefalla nu. De kan vara abrupta eller chockerande, några av de avslöjanden som ska komma fram.

Jag är en medelstor drake. Jag måste inte vara stor för att vara mäktig. Ni är till och med mindre än de små drakarna, och se hur mäktiga ni är. Vi är Källan i fraktal form, så vi är mäktiga. De av oss som bär gnistan av ljus, av kreativt tänkande och oändlig potential, vi är oändliga. Vi är oändliga. Ljuset är oändligt. Ljuset slutar inte färdas. Jag vet, för jag färdas med dess hastighet. Jag är snabb. Det är mycket roligt att jaga kometerna. (Han visar mig att han tycker om att flyga runt kometerna som en korkskruv, medan andra drakar flyger vid deras sida i rak linje). Vi har alla vårt eget sätt att se på saker. Ni har alla era egna individuella gnistor och talanger. Det är därför ni är så roliga att betrakta.

Vi drakar är mycket förtjusta i våra mänskliga ljusarbetarvänner. Många av er flyger med oss i andra sfärer, några i stora och klumpiga drakformer, levande med kraft och makt och fjäll. Ni är så kritiska mot era egna mänskliga farkoster. Det förstår jag inte. Mina ben är inte släta och de är ganska attraktiva drakben. Mina fjäll är blanka och starka. Några har mer fjäll än mig, men jag ser individualiseringen av mig och jag älskar mina fjäll. Jag älskar att de alla är olika. Inga mönster av drakfjäll är lika, precis som era fingeravtryck. Källan är oändlig, så de skapelser som följer av det är förstås också det. Var snälla mot era kroppar. De transformeras. (Han visar mig drakungar som kommer ut ur ägg, täckta av skal och trådigt slem). Det är slem, Galaxygirl. (Han skrattar). Vår skönhet är tillräcklig, för vi vet vilka vi är. Det är dags för människorna att få veta vilka de är, Källfraktaler av det oändliga, ihoppressade in i det ändliga. Det ändliga, era kroppar, förändras, kalibreras om. Så de kommer tidvis att vara pösiga. Ni kommer att gå upp i vikt och sedan gå ner. Det är en del av fluktuerande energier och förändring. Var inte hårda mot er själva i denna process. Det är en vacker sådan.

Jag, Lithien, talar från framtiden till ert förflutna, nu nutid. Tiden är trots allt bara en konstruktion. Gaia har räddats. Hennes framtid är säkrad. Tidslinjer kommer inte längre att hackas för grymhet. (Jag ser stjärnportar och nät av resor över universum, likt TV-programmet Stargate där karaktärerna reser från värld till värld. Jag ser hur Stjärnportsnätverket beväpnades och kontrollerades och användes för trafficking av människor och andra skändliga syften). Detta stängs ned. (Han flinar brett, med stora spetsiga tänder som är mycket blanka och elfenbensfärgade). Vi drakar har nyligen varit mycket framgångsrika med detta uppdrag! (Jag hör drakar runt mig hurra, och jag ser rökringar komma ut ur deras näsborrar.

Framgången är nära, för alla som hör och vill lyssna. Till alla som förstår, vet att framgången för ert planetära uppdrag är säkrad, och vet att ni är gott älskade över tid och rum. Jag, Lithien, bugar för er, i vördnad och glädje. Ni mänskliga, tiden är nära nu, för att flyga. Jag åker iväg.

-galaxygirl

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *