Memphis via Galaxygirl, 10 oktober 2019

Memphis, 10 oktober 2019

Via Galaxygirl

Jag är Memphis, en ganska stor bit av ett granitblock på en trevlig äng. Det här är det namn den här (Galaxygirl ö.a.) har gett mig, och vi har tillbringat många trevliga timmar tillsammans. Jag talar nu, för det är verkligen dags för stenarna att tala ut, för mycket är på gång och ja, även stenarna är förväntansfulla. Vi har en tuff tid med att behärska oss, när ni stenhårt håller fast vid dessa energier som smular sönder de starkaste granitblock till finaste sand. För vi är alla sandkorn. Ni är stjärnstoft, men vi är samma väsen.

Vi stenar har inte så mycket att göra, så vi roar oss med humor. Kan ni höra oss? Vissa av våra skämt är lite vrickade men de kan förbättras. Vi kan vara lite tjurskalliga ibland. Bra skämt kan vara svåra att få tag i. Vi sjunger alla sången om Skapelsen på vårt eget sätt, precis som ni gör. Den här skapade ett nät av ljus här på min kropp för ett tag sedan nu, och de har gjort stor skillnad. Ni gör alla detta på ert eget sätt, och vi uppmuntrar er att fortsätta. Fortsätt att vara brobyggare, för vi känner det. Gaia gynnas mycket av ert ljusarbete, och så gör alla som lever på och inne i Henne.

Jag Memphis talar. Jag ser människor som går omkring och är upptagna av sina telefoner. De säger inte hej till mig, inte ofta i alla fall. Jag har sett mycket under mina miljontals år. Jag har varit i den stora Moderns mage, och jag har känt Hennes andetag. Hennes hjärta slår starkt inom mig. Knacka lätt på mig och ni kan känna det. Det är viktigt att ni alla känner till dessa koder och tar det lugnt. Var inte så hårda mot er själva!

Gå ut i den vackra naturen och känn hur Hennes andetag pulserar genom er. Den finns i vinden. Den finns i vetefältets rörelser. Den finns i de vilda djurens läten. Den känns i gräset en kylig morgon eller i det solida berget under era fötter. Kom och sitt med oss. Ni måste inte lida ensamma i denna process av pånyttfödelse. Att upptäcka sig själv omgiven av naturens generositet är en fantastisk sak.

Jag är Memphis. Fortsätt att vara stabila, mina vänner, och håll ljuset högt. Det har varit roligt att tala med Gaias markteam. Jag tar er inte för givet. Kom ihåg att skratta. Jag hoppas att jag har hjälpt er att le idag.

Jag är Memphis. Jag har sett ett och annat. Jag håller i ljusnätet för Klippiga Bergen. Mycket arbete har utförts här. Allt är anslutet. När ni jordar er energi, sprider den sig vida omkring över de heliga Leylinjerna. Vi känner det. Tack!

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...