Ljusarbetarmöten i november månad

 

MALMÖ

JÖNKÖPING

GÖTEBORG

STOCKHOLM

HUDIKSVALL

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Här är vårt program för möten på fem orter i Sverige. De som inte bor på orten kanske vill satsa på en helg och resa en bit för att vara med. Med detta i åtanke har vi lagt fyra av de fem mötena på lördagar och söndagar. Mötena är då på en eftermiddag eller dagen, så att det går att resa fram och tillbaka samma dag, se detaljer nedan. 

Vi fortsätter på vår resa, som går snabbare och snabbare – en månad känns som en vecka förr i tiden. Detta år har varit speciellt påfrestande då det gäller uppstigningssymptom. Vi kommer att fortsätta våra diskussioner om uppstigningssymptom och dela våra historier – de som vill.  

Den politiska utvecklingen fortsätter och går framåt framförallt i USA och Storbritannien  Rapporten om James Comey har kommit ut och flera andra rapporter ligger i start groparna. Parallellt med detta kommer pedofil ringarna att avslöjas – början var Jeffrey Epstein. I skrivande stund har en ny process startat då det gäller Joe Biden och hans son Hunter Biden och vad de hade för sig i Ukraina, med hjälp av Clintons and Obama. Man gillrar nu en fälla för massmedia som går ut med en felbild. Därefter lägger alliansen fakta på bordet och mass media får sig ett nytt knytnäves slag – allt för att väcka upp de sovande.  Brexit frågan får kabalen att avslöja sig dagligen, även andra länder i EU har börjat att protestera över hur Storbritannien behandlas av EU, bland annat Italien. När mötena har kommit i gång i början av november kommer vi att veta om Boris Johnson lyckades genomföra sin ”hard Brexit” den 31 oktober.

Jag kommer att expandera på detta och ge en uppdatering vid de olika mötena runt om i landet i november, se nedan. Jag kommer också att svara på frågor särskilt för de som kanske inte har kommit på tidigare möten och är lite osäkra på vad det handlar om. Jag kommer som vanligt att påminna om Gudsplan och vilka vi är som själar och vår roll i Gudsplan och hur det som sker nu i högsta grad är en del av Guds plan – fasen av avslöjanden om vad de mörka har haft för sig. 

Vi Ljusbärare, Ljusarbetare och Ljuskrigare för kampen vidare. Att vara Ljuskrigare innebär att bära Ljuset högt och i linje med Ärkeängel Mikael svärd skära bort lögnerna och föra fram sanningarna. 

I denna process måste vi hålla i tankarna att vi kollektivt går mot uppstigning. Då vi håller eller höjer våra vibrationer trots all negativitet vi bombarderas med så är detta arbetet som krävs av oss och som vi kom ned för att genomföra. 

Vi samlas också inte minst för att meditera och träffa likasinnade. Vi behöver detta, de flesta av oss, för att kunna uthärda bemötandet vi möts med från kära vänner och familj. Att träffas stärker också ljusenergierna, oss själva och hela det jordliga kollektivet.

Vi har som vanligt ett fint program med meditationer och kanaliseringar under mötena.

Välkomna,

Per Staffan

 

 

MALMÖ: 2 november, 2019

Tid: 14.00 till 18.00

Camilla Nilsson gör en kanalisering

Ann Dahlberg leder en meditation och kanaliserar live

Plats: Linnégatan 61, 216 14 Limhamn

Transport: Buss #4 från Centralstation

 

 

JÖNKÖPING: 3 november, 2019

Tid: 14.00 till 18.00

Kanalisering och meditation: Ann Dahlberg

Plats: Kulturhuset Jönköping – Rum Insikt

Svavelsticksgränd 7-9, 553 15 Jönköping

Transport: 5 minuters promenad från Järnvägsstation

 

 

GÖTEBORG: 4 november, 2019

Tid: 18.00 till 22.00

Meditation och Kanalisering: Camilla Nilsson

Plats: Folkets Hus, Granåsgatan 2, Hisings Backa

Transport: Buss från Hjalmar Brantingsplatsen

 

 

STOCKHOLM: 9 november, 2019

Tid: 10.00– 17.00

Meditation och Kanalisering: Ann Dahlberg

Guidad meditation and kanalisering: Jennyli Gustavsson

Plats: Folkkulturcentrum, Artemisgatan 19, 115 42 Stockholm

Transport: Tunnelbana till Ropsten. Bakre uppgång mot Hjorthagen

Förtäring: Lunch caféer finns i närheten

 

 

HUDIKSVALL: 10 november, 2019

Tid: 13.00 – 17.00

Meditation och kanalisering: Jennyli Gustavsson

Plats: Hudiksvall – Norra Kyrkogatan 9

Måltider: Enkelt kaffe och smörgås finns att köpa

 

 

Skicka mail till Per Staffan (per8208@yahoo.com) och ange vilket möte och vilken stad ni kommer till, samt vilket blir ert betalningsätt. En plats är inte garanterad förrän betalningen är gjord. Vi behöver att personen som kommer anmäler sig själv via ett mejl. Vi accepterar inte anmälan av kompisar. De behöver själva göra en anmälan via mejl.

 

BETALNINGSINFORMATION:

Vi föredrar en betalning via Paypal och ger en rabatt för detta. Här är priserna för de olika mötena som varier enligt betalningssätt. Priserna gäller för samtliga möten:

Paypal: 300 kr (minst en vecka innan mötet)

Banköverföring: 350 kr (minst en vecka innan mötet)

Kontant betalning vid dörren: 400 kr

Alla betalningar senare än en vecka innan mötet: 400 kr

Betalningar via Paypal sker till Perstaffan@yahoo.com. För information om bankbetalningar skriv till Per Staffan. Då bankbetalningar görs måste ett meddelande lämnas så att vi kan identifiera den som betalar. Vi behöver förnamnet och en förkortning av namnet på staden: GÖT, MAL, JÖN, STO och HUD.

Vi har en policy då det gäller de som har betalat men inte kunde komma av olika anledningar. Betalningen som är gjord blir då giltig för nästa möte i samma stad, dock inte för längre tid än 6 månader.

Du gillar kanske också...