Sananda via Kjerstin Sisilla, 23 december 2021

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg
Sananda via Kjerstin Sisilla 23 december 2021
Jag är Sananda.
Det är fullbordat. Christus har förenats med Maria Sóphia.
Det som förutsagt är – det har nu inträffat. En återförening har skett.
Christus-energierna – de Gudomligt maskulina energierna – nedsända till Gaia från Fadern genom den Helige Ande har således nu återförenats med de Gudomligt feminina energierna Maria Sóphia , nedsända via Modern genom den Helige Ande.
Kristus har återförenats med sin brud – Kristi brud. En helhet har därmed uppnåtts, ett återvändande till helheten, till Ursprunget, till Källan, Gud Moder/Fader.
Detta var som ni vet förutspått och nu är det genomfört. Undret har skett – Gaia blir, som förutspått är den Gyllene Planeten och hennes invånare blir Människor i balans, återvändande till Paradiset.
Älskade Människor, ni som är vI, har gjort det. Ni har överlevt och inte nog med det – ni har tillsammans uträttat ett enastående arbete. Ni har alla nu samlat på er så mycket erfarenheter från de tunga och tröga 3D-energierna så att VISDOM har uppnåtts, liksom BALANS inom var och en av de som är villiga att i gemenskap skapa Den Nya Världen.
Älskade Vänner på jorden – ha nu ett fint och fridfullt julfirande! Njut av stunden, av friden och av ett underbart avslut på 2021.
Er bror Yeshua/ Sananda

Du gillar kanske också...