Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 11 augusti, 2018

Ljusfederationen via Blossom Goodchild

11 augusti 2018

Blossom här, söker kontakt med er, vänner … någonstans! Hej!

Hej till dig ”därute” någonstans. Det låter mycket lämpligt, för alla är ”någonstans”, i sitt eget utrymme av sig själva, och skapar sin egen väg på sin resa hem. Och det får vi säga … att sådana framsteg har gjorts på senare tid så mycket snart nu kommer ”Händelser” att inträffa som kommer att lämna er i förundran. Häpnadsväckande närvaro kommer att fluktuera i och omkring er Planet … tills tiden kommer när sådana under kan kvarstå i en mer … skulle vi säga … ”konkret form”.

Konkret?

Vi använder det fritt. I vardagligt tal.

Så, vilken ”närvaro” pratar vi om här?

Vi talar om våra skepp. De kommer att presentera sig på en mycket mer uppenbar nivå. Många fler iakttagelser kommer att fångas på kamera, och kan därför övertyga många av de skeptiker som snabbt brukar hoppa in och säga att det rör sig om naturliga fenomen.

Ja, det är ganska irriterande hur snabbt våra media underblåser skeptisism. Jag bara ler inom mig, för jag VET att de en dag inte kommer att vara så självbelåtna och kommer att ta tillbaka all denna sin skeptisism.

Så är verkligen fallet och förberedelser pågår för att ”längre, större och tydligare iakttagelser” skall inträffa. Detta kommer ni att mycket snart bli medvetna om på er himmel.

På tal om himlen, detta blir en fin övergång till frågor om vädret. Ni nämnde i vår senaste konversation att vi kunde tala om det en annan gång. Är det dags nu?

Javisst. Det kan inte ha gått någon obemärkt förbi. Om man inte tappat synen så … det som händer/har hänt … på er himmel/atmosfär har förändrats stort sedan gammalt. Om ni skulle jämföra era fotografier av soliga, molniga eller regniga dagar skulle det bli mer än uppenbart att i dessa dagar … är molnformationer inte som de brukade vara.

Just det. Jag antar att det beror på chemtrails?

Precis. Men inte bara chemtrails. Det finns vissa kemikalier och gaser som medvetet ”läcks” ut i er stratosfär, vilka är utformade för att, och också gör, skapa kaos i ert väder. Värmeböljor utan motstycke … snöoväder och andra avvikelser som inte borde kunna inträffa i vissa länder skapar stora besvärligheter för människor, för att inte tala om djuren och den mark de är beroende av för sitt bete.

DETTA ÄR INTE ETT NATURLIGT FENOMEN.

DETTA HAR INGET ATT GÖRA MED DET SOM EN DEL KALLAR FÖR ”GLOBAL WARMING”.

DETTA BISARRA VÄDER ÄR AVSIKTLIGT SKAPAT.

Det är del av en plan för att förstöra grödor och nödvändiga livsmedel … så att en del får brist på mat och vatten.

Medan detta gjorts under många år i vissa länder … så finns det en avsikt att skapa samma hungersnöd i andra delar av världen också … för att skapa panik hos människor och få dem att gå in i sin rädslobaserade programmering.

Utöver det … molnformationerna är långt ifrån naturliga. Naturliga moln bildar inte raka linjer … de ser inte ut som tunnlar.

Borta är dagarna med fluffiga vita moln som böljar i den svaga brisen.

Så rätt så. Men, jag har hört att det inte längre läggs ut chemtrails.

Utifrån det vi vet och med respekt, skulle vi säga att du hört fel.

Ojdå! Fortsätt.

Allt som händer med era extrema väderförhållanden är, som vi säger, del av en plan … och den planen är inte för/till ert Högsta bästa.

Så vad kan VI göra åt det? Finns det någonting NI kan göra?

Ur vår synpunkt … är den bästa, mest värdefulla saken ni kan göra att göra som vi alltid ber er göra. Alla ni som läser dessa rader, vet vad vi kommer att säga.

LÅT ERT LJUS SKINA ÄNNU STARKARE. Se upp på molnen och istället för att tillåta dem att torka ut er och göra er sjuka … som de är utformade att göra … använd er FRIA VILJA för att VÄLJA att föreställa er dem fulla med regnbågens färger. Färger med den Högsta förmågan till Healing. Förstår ni?

DET SOM NI TÄNKER … SKAPAR NI.

Men, ni måste VETA ATT DETTA ÄR SANNING. Det kommer inte att ha den önskade effekten om ni ”försöker låtsas”. Ni måste VETA till 100% i er Varelse … ert VETANDE … att detta är SANNING och då, blir det så

Jag förstår helt varifrån detta kommer. Men kan ni gå in lite djupare på det, så vi verkligen får en förståelse för det? För det är en ganska stor sak att be om för många.

Med största respekt, det är ingen större sak att be om än att be er föreställa er ett särskilt klädesplagg ni skulle vilja få in i er Energi. Universum skiljer inte på något. Stort eller litet. Det bara tar fasta på era önskemål och så länge dessa önskemål Vibrerar på rätt frekvens för att föra dem till er … kan vad som helst, speciellt i dessa dagar, anlända på er tröskel i ett nafs. Många av er upplever detta i dessa Energier av Högre Frekvens.

Så vi skulle likna det vid VETANDET att det ni ser på er himmel, konstiga moln och så vidare … INTE KOMMER FRÅN CHEMTRAILS FÖR ATT FÖRSTÖRA … utan från Skönhet och Nåd och om de är mörkt grå … ta ert sinnes öga in i dem, för att upptäcka alla regnbågens färger som lyfter er ande.

Även om vi vet att det inte är sant? Jag vet att ni ville jag skulle säga det för att poängtera det ni säger.

Vad är SANT Blossom? Det som kommer från ditt hjärta.

NI, VAR OCH EN AV ER HAR STYRKAN ATT SKAPA ALLT NI VILL. MED ER FÖRESTÄLLNINGSFÖRMÅGA … DET ÄR SÅ ER PLANET SKAPADES FRÅN BÖRJAN. FANTASI/FÖRESTÄLLNINGSFÖRMÅGA.

NI HAR STYRKAN ATT FÖRÄNDRA SAKER TILL HUR NI VILL ATT DE SKA VARA.

DET ÄR ORSAKEN TILL ATT NI KOM … FÖR ATT FÖRÄNDRA. DETTA HAR VI INGJUTIT I VÅRA MEDDELANDEN GÅNG PÅ GÅNG OCH SKALL FORTSÄTTA GÖRA DET.

NI KAN FÖRÄNDRA VAD SOM HELST MED ER TANKE. ER FÖRESTÄLLNING OM VAD NI VÄLJER ATT NÅGOT SKA VARA … ANNAT ÄN VAD NI BLIVIT LÄRDA ELLER INDOKTRINERADE.

Återigen, jag förstår kontentan av detta. Ändå, vissa saker bara är! Och går inte att förändra.

Varför inte?

Ok. Till exempel … tar det direkt ur huvudet, så förlåt mig om det inte är det bästa exemplet … vi måste betala vår hyra och elräkning etc. … vi kan inte förändra det … även om vi vill det.

Ni kan inte förändra det(i Spelets nuvarande tillstånd), men ni KAN förändra er attityd till att göra så. Istället för att leva i rädsla för sådana saker eller missunna andra sådana saker, kan ni vara tacksamma för taket över ert huvud och Ljuset och värmen och alla under elektricitet kan ge er.

FÖRSTÅR ni, käraste ni? Ni har varit programmerade i många eoner av tid att ”tänka” annorlunda. Att tänka … om vi får använda det ordet … fel/negativt. Ni har varit indränkta med ”nedåtgående” tankar. Ni har glömt hur UNIVERSUMS LAGAR fungerar … FÖR ER!

TACKSAMHET! TACKSAMHET! TACKSAMHET!

Det finns inte en själ på Planeten som kan se sig omkring och inte vara Tacksam för något. Även om den betraktar sig själv vara i den svåraste situation/omständighet. Och som du vet, Blossom, … ju mer man hittar saker att vara tacksam för … desto mer kommer Universum att fortsätta förse en med detta,

Det är när man blir uppbunden/vilse i ”programmet” som saker inte fungerar som man skulle vilja. Man låter sig sjunka ner i gyttjan och accepterar att gyttjan är ”som det är”. Så man nöjer sig med det. För man ”tror” inte att man kan komma undan dess grepp.

Det är här som mycket av er ”livsstil” har fallit på stenig mark. Men, mer och mer nu … Upplysning kallar själen att FÖRÄNDRA detta. I hjärtat och i djupet av Varandet finns en längtan, en desperat längtan efter att återvända till KÄRLEK i sin Högsta, Renaste form. Det finns ett vetande som rör sig i själens själv som säger er att” det är så här det är meningen att vara”. Att detta är livet under kontroll av en sektor som önskar förstörelse av livet för att få mer makt till sig själv. De börjar vakna upp till ”idéerna” att det går att kräva sin Makt tillbaka och ta tillbaka kontrollen om vem de är … i essens … i Sanning.

FÖRÄNDRING ÄR PÅ VÄG.

FÖRÄNDRING ÄR PÅ VÄG TILL ER PLANET. STOR FÖRÄNDRING!

Du kan känna inom din Energi i detta ögonblick, Blossom, vad vi håller på att säga …

Ja, och jag är lite tveksam … av uppenbara själ. Men jag vet att ni inte kommer att ge mig ett datum eller en tid, så det är ok för mig. Fortsätt bara!

DETTA ÄR ORSAKEN TILL ATT HÄNDELSEN VI TALAR OM KOMMER ATT SKE.

ATT TÄNDA LJUSET I SANNINGENS GNISTA SOM GÖMS I MÖRKRET.

DET ÄR DAGS FÖR FÖRÄNDRING.

DET ÄR DAGS ATT FÖRÄNDRA PLANETENS VIBRATION.

Denna VÅG AV KÄRLEK som är på väg att omfamna oss alla … kommer att väcka upp så många från sin slummer … och de som redan är i full fart … kommer att uppleva denna Våg … från/på … en nivå som deras Själars Energi av Ljus kan ta emot. Sådan Härlighet! Det kommer att bli en sådan underbar tid!

ALLA SKALL FIRA. INTE EN ENDA KOMMER ATT ”MISSA DET”. ALLA KOMMER ATT FÅ VETA.

ALLA SKALL VARA AV DET.

Mitt hjärta slår snabbare med den Energi ni för igenom. Så många av oss väntar. Så många av oss förbereder sig. Så många av oss är redo! Gör det bara! För sedan, när det har skett … kan så många av oss ”börja arbeta”! Så underbart!

Vi skojar inte när vi säger … det syns i korten.

Jag vet. Jag kan känna det precis nu. Men, på grund av allt vi talat om angående tid och ingen tid och tidsramar etc. … så håller jag inte andan, inte än!

Inom din Själ … din Varelse … be om styrka och Frid.

FÖR NÄR HÄNDELSEN INTRÄFFAR … OCH DET KOMMER DEN ATT GÖRA … KOMMER NI ATT KUNNA ABSORBERA DEN I HARMONIN AV DESS LJUS, FÄRG OCH MUSIK.

Musik?

Oh ja, Blossom. Den kommer att följas av musik från Himmelen.

WOW! Jag känner att det inte finns mer att säga just nu. Bara att vi ska fundera på den visdom som erbjöds idag och ta upp den igen nästa gång. Många tack till er.

Vi finns alltid i KÄRLEK, kommer ur den … Är av den. Tacksamhet till dig också, käraste Blossom, för att du alltid är villig att ta emot oss.

Vem skulle inte göra det! Nöjet är på min sida och allas att dela. I Kärlek och till er tjänst … Blossom G!

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

Du gillar kanske också...