Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 13 januari 2023

 

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 13 januari 2023

Hej på er. ’The Tribe of Light’ som vårt gemenskapsnamn togs emot väl. Tack. Hur kan ”vi” bäst tjäna nämnda gemenskap i vår chatt idag?

Välkommen till EN. Välkommen till ALLA. Välkommen till dig, Blossom. Det finns inget bättre sätt att tjäna Helheten … som En Helhet … än genom att ansluta sig i Kärlek till var och en. Det är den enklaste uppgiften, för det är genom att be och genom avsikten att göra det.

Detta, Kära själar, är huvudprincipen i alla frågor när man kräver/önskar sina behov. För om man inte väljer att be… hur kan det stå klart för Energin som ”levererar”, vad det är som egentligen krävs? Ändå är det avsikten i fråga som erbjuder ”känslan” … som skapar Vibrationen av denna önskan att manifestera.

De flesta av er är tillräckligt medvetna nu för att veta att om man inte lever inom ”känslan” av det som önskas/efterfrågas, så kan det inte bli så. För det kan inte komma till er om Vibrationen av det inte finns där för att det ska ”passa in”.

Det är därför ens avsikt är av en Nåd för att inte bara Tjäna Jaget, utan att Tjäna Helheten.

Ändå, när man förstår det helt, VET man att avsikten att Tjäna sig Själv i Godhet är att naturligt vara för det Högsta Bästa för Alla.

Jag skulle vara tacksam om ni kunde leda samtalet härifrån. Allt jag kan komma på är att fråga om alla de saker ni har nämnt som inte är redo att förverkligas, och som då återigen upprepas.

Vi förstår, Blossom, att i detta stora, stora universum finns det mycket som Själar skulle vilja diskutera. Ändå, verkligen, många vill ha svar om detta, det och det andra, och det är inte upp till oss att ge sådana svar.

Ändå gör andra kanaliserare det.

Och vet du att de är av Sanning?

Nuförtiden, i all Sanning, tar jag inte längre mycket till mig av besvarade frågor, för det verkar finnas 20 sidor på ett mynt!

Vilka medvetet sätts dit för att förvirra och förvränga.

Så eftersom det anses att ni är Sanning, varför kan ni inte ge oss det Sanna Svaret och då skulle vi veta?

För, Käraste Blossom … om vi skulle göra det, i många ämnen … skulle vissa svar inte få genklang hos vissa Själar och de skulle ifrågasätta vår Sanning.

Detta har ingen betydelse för oss … för vi önskar att var och en ska ifrågasätta vad som helst, om det inte passar dem.

Men om det var Sanningen i något givet ämne … skulle det inte automatiskt sitta bra, eftersom Sanningen skulle göra det?

Ändå, Sanning … i sin SANNING … sitter väl inom Vibrationen av sig själv.

Om någon annan ännu inte är av … den Vibrationen/den Sanningen/den förståelsen … då kan resonansen av den … frekvensen av den … bli förvrängd i sinnet hos en som ännu inte sitter i Sanningens Vibration för det specifika diskussionsämnet.

Mmmm. Intressant. Tidigare vet jag att jag inte har resonerat med något jag har hört … och ändå, år senare, är min Varelse redo att acceptera det som Sanning. Är det vad ni menar?

Ja verkligen, Blossom. Man kan inte säga till någon annan … ’Jag säger dig … det här är Sanningen!’ … för även om det kan vara det för en … kanske det inte är det för en annan.

Nu kör vi igen. Vi har varit här förut. Ändå kanske vi har bättre förutsättningar att förstå det nu. Mitt dilemma är att ”Sanning är Sanning är Sanning är Sanning är Sanning … är det inte?”

Inte nödvändigtvis.

Hur kan det vara så?

Eftersom … en Sanning är en Sanning är en Sanning är en Sanning för positioneringen av Hjärtats förståelse vid varje given tidpunkt.

Menar ni att Sanningen kan förändras?

Nej. Vi menar att förståelsen kan öka till en plats för Sanningen.

Men om något inte var en Sanning för någon en gång … blir det Sanning på grund av att Själens medvetenhet expanderar?

Ja, Blossom.

Jag är inte säker på om detta är ett klokt drag att göra eller om min hjärna kan hantera det, men låt oss ta det!Så, säg till exempel, när jag frågade er om Jorden var rund eller platt, var ert svar … ’Den är platt om du tror att den är platt och rund för de som tror att den är rund’. Min fråga skulle vara … vilken av dessa är Sanningen?

Båda!

Jag visste att ni skulle säga det innan jag ens hade skrivit klart frågan. Dessa är väldigt olika sanningar … hur kan de båda vara Sanna?

För absolut allt är möjligt. Absolut ALLT finns redan.

Så man kan säga att absolut allt är SANT med hänvisning till vad som är det och vad som inte är det?

Ja.

Tja, till exempel är det inte sant att 1+1 är 7.

I vems värld?

Min.

Ändå kan det vara Sant i någon annans.

Kan det?

Kanske. Det är en möjlighet!

Men är det inte så att siffror är grunden … typ … för hur det hela fungerar? Så visst måste aritmetiken ha en konkret bas … överallt?

Varför?

För ingenting skulle stämma om det inte var så?

Stämma med vad?

Att vara förståeligt?

I DIN verklighet.

Är min verklighet i min värld, bara verkligheten i ”min” värld? Som i … är min färg blå, bara min blå … är någon annans blå … min gröna?

Det skulle bero på frekvensen av ens verklighet.

Jag har tidigare försökt få grepp om möjligheten att det bara är jag i min verklighet. Ändå kan jag inte förstå det … eftersom andra som jag interagerar med är verkliga … i ”min” verklighet, såväl som deras egen. Mitt huvud blåser av med den här typen av interaktion!

Är inte detta, Blossom, det som nämndes vid träffen i början av året?

Vissa saker i din verklighet … är helt enkelt alltför involverade i Underverkets Storhet av hela funktionen av ALLT SOM ÄR … att från den position du är i … på Jorden vid denna tid … kan man inte ens komma i närheten av att förstå de minsta begreppen inom den Högsta Kunskap som finns.

Och så … bäst att inte försöka!

Man kan försöka om de så önskar, men, som du har gjort idag, Blossom … det kommer med största sannolikhet att komma en punkt då ens ifrågasättande blir en boll av knutar. I detta, när man försöker reda ut en knut … uppstår en annan … och förvirringen sätter in djupt.

DET ÄR DÄRFÖR … när man lämnas att fokusera bara på den enda Sanningen som är känd …

KÄRLEK ÄR KÄRLEK ÄR KÄRLEK ÄR KÄRLEK …

Vad mer finns det att veta om det då!

DET ÄR EN SANNING.

DET ÄR SANNINGEN.

DET ÄR DEN ENKLASTE SANNINGEN.

DET ÄR DEN ENDA SANNINGEN!

Det förstår jag fullt ut. Men när man lever på en tilltrasslad Planet som Jorden…

Får vi avbryta? Jorden är inte tilltrasslad, Blossom. Ändå kan vi inte säga detsamma för de Själar som lever på den.

Jag instämmer! Min poäng är att medan jag är här nere… skulle det vara trevligt att veta SANNINGEN om vad som faktiskt pågår! Ni säger att sanningen kommer ut och chockerar oss mycket. Kommer vi att veta att det är Sanning när detta händer, eller kommer det fortfarande att finnas förvrängning och förvirring?

Det kommer säkerligen att uppstå förvirring … för dem som inte hade någon aning om någon som helst sak som kommer att avslöjas för vad den är. Ändå ska det klargöras ganska tydligt. Det ska visas för vad det är.

SANNINGEN KOMMER ATT AVSLÖJA LÖGNEN.

Lögn, eller lögner?

I huvudsak placerar vi allt som är en lögn i kategorin av en LÖGN.

Du förstår, Blossom … de som är på Jorden vid denna tid väntar på Sanningen om vad som faktiskt pågår … vad som har hänt … vad som äger rum. De vill veta detta och vi förstår det … för det finns så mycket kontroverser.

Ändå, SANNING … SOM I … SJÄLENS SANNING … ÄR AV EN HELT ANNAN NATUR.

EN HJÄRTAS SANNING ÄR AV DEN HÖGSTA KÄRLEKEN.

DIN SANNING ÄR AV HÖGSTA KÄRLEK.

Och ändå, som tidigare nämnts … MIN SANNING förändras ju mer medveten jag blir.

Och med varje steg du tar inom den Sanningen kommer den från den Högsta Kärleken inom dig.

Oavsett vilket stadium någon befinner sig i … vilken Vibration de än frekventerar i det ögonblicket … gör de det … inom sin Högsta Sanning.

När de blir mer medvetna om denna SAMMA SANNING … Vibrerar de med en Hög Frekvens och därför kommer en högre ”grad” av den Högsta Kärleken att vara där Själen bor.

Ja. Jag förstår det. Struth! Det är bara bäst att hålla det enkelt. Att hålla det i Glädje. Att fortsätta att hålla på.

Som var och en av er gör.

Du fortsätter att hålla på … och det kommer du alltid att göra … För din Inre Styrka och SANNING uppmanar dig att göra det.

Verkligen. Det är fredag den 13:e när vi chattar … jag har gäspat mycket under den här sessionen … men den har blivit klar och för det är jag alltid Tacksam och Välsignad! I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *